Karinantie 6, Kyrö, Pöytyä

Velaton myyntihinta 139 000 € Myyntihinta: 139 000 €
Käyttöönottovuosi 1990
Pinta-ala
140 m2
5h + k + 2wc + kodinhoitotila + 2eteinen + kph + s

Tilava yksitasoinen asunto luonnonläheisellä alueella!

Tämä tilava ja siistikuntoinen koti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella Kyrössä. Asunto on tilava ja noin 140 neliömetrin asuinpinta-ala mahdollistaa väljän ja avaran asumisen. Tässä kodissa on neljä makuuhuonetta, kaksi erillistä wc:tä, kylpyhuone ja sauna. Keittiö on siistikuntoinen ja varustettu laadukkailla kodinkoneilla. Asunnon olohuoneessa on varaava takka, joka luo tunnelmaa ja tuo lämpöä talvella.

Asunto on siistissä kunnossa ja asuinrakennuksesta on pidetty hyvää huolta. Taloa on laajennettu vuonna 2000, jolloin rakennettiin kaksi makuuhuonetta ja eteistila tilavine kaapistoineen. Asunnossa on koneellinen ilmanvaihto ja lämmitysjärjestelmänä on suorasähkö ja varaava takka/uuni. Asuinrakennuksessa oleva kylmä autotalli on ollut varastokäytössä, säilytystilaa on myös lämpimänä.

Asunnon ympärillä on vehreä ja kaunis puutarha, jossa on mahdollisuus nauttia ihanista kesäpäivistä. Takapihan terassilla on mukava istuskella vehreän pihapiirin ympäröimänä ja paljussa on mukava kastautua vaikka keskitalvella! Tämän kodin läheisyydessä on kaunis luonto ja hyvät ulkoilumahdollisuudet, Kyrössä voit nauttia luonnosta vaikkapa kävellen tai pyöräillen. Alueelta löytyy mukavat peruspalvelut kuten kauppa, apteekki ja pankki sekä koulut 1. luokasta lukioon asti!

Tämä kaunis ja tilava asunto on nähtävä paikan päällä. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule tutustumaan tähän kodikkaaseen kokonaisuuteen.

Lisätiedot ja esittelyt: Tuomas Piha, puh. 050 412 5797 tai tuomas.piha@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576700
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Karinantie 6, 21800 KYRÖ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h + k + 2wc + kodinhoitotila + 2eteinen + kph + s
    Asuinpinta-ala
    140 m2
    Pinta-alatiedot perustuvat laajennuksen rakennuslupapiirustuksiin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen. Kiinteistö myydään kokonaisuutena.
    Kokonaispinta-ala
    195 m2
    Käyttöönottovuosi
    1990
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    139 000,00 €
    Kiinteistövero
    402,58€/2024

    Sähkö: n. 15792kWh/v (talous- ja lämmityssähkö) . Vesi ja jätevesi: n. 354,28€/v. Puhtaanapito: n. 308,37/v. Kiinteistövero: 402,58€/2024. . Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Kaupanvahvistuskulut ja lainhuudatus, tai sähköisen kaupan asiointimaksu. Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 252 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (ka. 9,4 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 15792 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin Festivo, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, pöytätasojen materiaali kivi.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (2 erillistä wc:tä), suihku, amme, peilit, peilikaappi (toisessa wc:ssä), allaskaappi (kylpyhuoneessa ja toisessa wc:ssä), pesukoneliitäntä (kph), lattialämmitys (kph), kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettia, seinät tapetoitu. Olohuone: Parkettia, seinät tapetoitu. Makuuhuoneet: Laminaattia, seinät tapetoitu. Kodinhoitohuone: Laattaa, seinät tapetoitu. Sauna: Laatta, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laatta, seinät kaakeloitu. Eteiset: Toisessa parkettia, toisessa laattaa, seinät tapetoitu. Wc: Laatta, seinät kaakeloitu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Uusittu laajennuksen yhteydessä vuonna 2000. Kuntotarkastusraportin mukaan alkuperäisen osan aluskatteena on pahvinen aluskate, laajennusosan aluskatteena kuituvahvistettu muovi.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 02.05.2034 asti

    Tehdyt korjaukset

    2024 jääkaapin kompressori ja lauhdutin vaihdettu 2023 (syksy) nuohous 2023 makuuhuoneen tapetointi, vanha puoli isompi 2023 sokkelin pintakorjauksia (etusivu 2 kohtaa) 2023 talotarkastus If/Anticimex 2022 (syksy) nuohous 2022 laajennuksen WC maalaus ja allastason/kaapin ja wc-pöntön uusiminen 2021 (kevät) päätykolmioiden ym. puuosien maalaus (Virtasen talomaali) 2021 nuohous 2021 takaterassi uusittu 2021 olohuoneen ja eteisen tapetointi 2020 (syksy) ilmastoinnin huolto ja säätö 2020 (kevät) nuohous 2019 astianpesukoneen ja uunin uusiminen 2018 keittiön tapetointi 2018 pää-makuuhuoneiden tapetointi 2017 talotarkastus If/Anticimex 2016 ikkunoiden ulkokarmien maalaus 2015 kodinhoitohuoneen kalusteet ja tapetointi 2012 saunan seinien vahaus ja lauteiden uusiminen 2012 pesuhuoneen ja saunan lattioiden laatoitus (päälle) 2011 laajennuksen makuuhuoneiden ja eteisen tapetointi ja ovien uusiminen 2010 olohuoneen ja päämakuuhuoneiden pattereiden uusinta 2009 kattojen maalaus olohuone, eteinen, keittiö ja kodinhoitohuone 2009 päätykolmioiden ja muiden puuosien maalaus (Lappi talomaali) 2005 olohuoneen ja keittiön parketti 2005 keittiön täysi uusiminen, kalusteet ja koneet 2003 keittiön patterien uusiminen 2003 kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus ja saunan lattian vesieristys ja laatoitus 2001 pää-wc, vesieriste, laatoitus ja kalusteet + patterin uusinta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,1 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1989, 2000. Asemakaava (ohjeellinen tonttijako) Pöytyän kunta
    Rakennusoikeus
    347 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    e=0.25

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Aura OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Turuntie 2, AURA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!