Kollintie 56, Kakskerta, Turku

Velaton myyntihinta 395 000 € Myyntihinta: 395 000 €
Käyttöönottovuosi 1991
Pinta-ala
209 m2
6h, k, rt, khh, kph, s, 2wc, tk, tekn.tila

Hyvinhoidettu omakotitalo isollekin perheelle keskellä Kakskerran kauniita maisemia. Tontti on iso mutta helppohoitoinen: tasaista nurmikkoa, hedelmäpuita ja marjapensaita sekä kallioista kangasmetsää. Pihapiiriin kuuluu myös huvimaja ja kesäkeittiö sekä kaksi autotallia varastoineen. Talo on valmistunut vuonna 1991, ja sitä on laajennettu kaksi kertaa 2000-luvulla, jolloin eteiseen lisätilaa tuomaan rakennettiin tilava tuulikaappi ja ennestään avarien ruokailutilan ja takkahuoneen yhteyteen valmistui iso olohuone. Olohuoneesta on käynti aurinkoiselle terassille. Keittiö on erillinen ja siellä pääsee kokkailemaan graniittitasojen äärellä. Keittiöön mahtuu mainiosti myös ruokapöytäryhmä. Toimiva kodinhoitotila, kylpyhuone kahdella suihkulla ja tunnelmallinen sauna on uudistettu 2015. Talossa on arke helpottavaa kaksi, erillistä wc:tä. Talossa on kaikkiaan neljä makuuhuonetta, joissa on runsaasti säilytystilaa kaappien tai vaatehuoneiden muodossa. Lämmitysjärjestelmä on uusittu vuonna 2021 lma-vesilämpöpumppujärjestelmäksi. Lisätehoa talveen ja viilennystä kesään tuovat kaksi ilmalämpöpumppua. Takkahuoneen katseenvangitsijana toimii komea takka, se on varustettu takkasydämellä. Kiinteistöllä on oma porakaivo sekä moderni jätevesipuhdistamo. Kasteluvettä saadaan pihakaivosta. Katto on uunituore, se on uusittu 2023.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576545
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kollintie 56, 20960 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, rt, khh, kph, s, 2wc, tk, tekn.tila
    Asuinpinta-ala
    209 m2
    Kokonaispinta-ala
    220 m2
    Käyttöönottovuosi
    1991
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    15.10.2024 mennessä

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    395 000,00 €
    Kiinteistövero
    700€/v

    Sähkö: 3225€/v 21500 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 960€/v. Puhtaanapito: 200€/v. Tiemaksut: 300€/v. Kiinteistövero: 700€/v. . Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 269 euroa/kk on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen (pörssisähkö) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) vuoden 2023 (12 kk:n) aikana ollut noin 21 500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin n. viisi vuotta vanha, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali graniittia.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys saunassa, kph, khh vesikiertoinen, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: laattaa, seinät maalattu. Olohuone: lattia tammiparkettia, seinät lasikuitutapettia. Makuuhuone 1: lattia tammiparkettia, seinät lasikuitutapettia. Makuuhuone 2: lattia laminaattia, seinät tapettia. Makuuhuone 3: lattia laminaattia, seinät tapettia. Kodinhoitohuone: laattaa, seinät maalattu. Sauna: lattia laattaa, seinät paneloitu. Kylpyhuone: kokonaan laattaa. Eteinen: lattia kivilaattaa, seinät lasikuitutapettia. Wc: lattia laattaa, seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko, osittain tiiliverhoiltu, osin puuverhoiltu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Vesikate uusittu 2023.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. ILP asennettu 1/2021, lisäksi kaksi ilmalämpöpumppua.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Osassa tiloja pattereiden lisäksi vesikiertoinen tai sähkölämmitteinen lattialämmitys. Takka on varustettu takkasydämellä.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, koneellinen poisto, lämmön talteenotto, viilennys/jäähdytys.
    Energialuokka
    C 2018

    Tehdyt korjaukset

    Huopakate asennettu 1998 ja laajennusosille rakennusvuosina. 2001 laajennettu tekninen tila, vaatehuone, makuuhuone ja uusi olohuone. Eteisen laajennus 2005. Porakaivon suodatinjärjestelmä 2006. Käyttöveden laatu tutkittu 2006. Pienpuhdistamo 2008. Käyttövesiputkisto porakaivosta lämmönjakohuoneeseen sekä pumppu on uusittu 2013. Kylpyhuone ja sauna on uusittu 2015. Viemäriputket kuvattu ja puhdistettu 2018. Kaksi ilmalämpöpumppua asennettu 2018. Ilmanvaihtokone uusittu 2019, ilmanvaihdon putkisto nuohottu ja ilmanmäärän säätö 2021. Ilma-vesilämpöpumppu asennettu 2021. Katto vaihdettu profiilipeltikatoksi, vanha huopakate jätetty alle 2023. Viemärit sukitettu 2023, tarkemmat tiedot välittäjältä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1,0 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 1988,2001,2005. Alueella on voimassa Satava-Kakskerran osayleiskaava. Turun Kaupunki rakennusvalvonta
    Rakennusoikeus
    521 m2

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Porakaivo.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Pienpuhdistamo, käyttö- ja huolto-ohjeet.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!