Yrttikuja 6, Vappula, Lohja

Velaton myyntihinta 235 000 € Myyntihinta: 235 000 €
Käyttöönottovuosi 1982
Pinta-ala
149 m2
3 mh, oh, takkah. k, apuk. kph, 2 x wc, s, et, vh

Suuri ja näyttävä koti loistavalla sijainnilla! Tässä tiiliverhoiltu 1-tasoinen koti jossa loistava pohjaratkaisu. Jos toivot kodiltasi suurta, avaraa ja valoisaa olohuonetta sinun kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan tätä kotia. Pohjaratkaisu täällä on erittäin hyvä: löytyy kolme makuuhuonetta, erillinen takkahuone, suurehko keittiö, jonka takana oleva apukeittiö toimii myös kodinhoitohuoneena. Talossa kaksi wc:tä ja tilava kylpyhuone sekä sauna. Varastotiloja ja harrastetiloja talossa löytyy runsaasti!

Piha on suuri ja tasainen nurmialue, jossa on potentiaalia vaikka mihin, täällä onnistuvat niin pihapelit kuin puutarhanhoitokin! Sijainti ei voisi juurikaan olla parempi, sillä Tynninharjun kauppakeskittymä, Citymarket, Lohjan sairaala sekä terveyskeskus ovat kaikki aivan kävelymatkan päässä. Jos työssä käyt vaikkapa pääkaupunkiseudulla niin täältä pääset nopeasti ison tien liittymään, josta vain reilut 30 minuuttia pääkaupunkiseudulle. Linja-autot kulkevat sekä Vappulantietä että Maksjoentietä.

Talo on toiminut yhden perheen kotina ja siitä on vuosien varrella pidetty hyvää huolta. Viimeisimpiä remontteja ovat peltikaton uusiminen sekä lämmitysjärjestelmän muuttaminen VESI-ILMALÄMPÖPUMPPUUN. KUNTOTARKASTETTU 5/2024

Jonkin verran modernisointia, remonttia ja pintojen päivitystä täällä mahdollisesti haluat tehdä, muuttamaan ja puuhaamaan pääset pian kaupan jälkeen. Tervetuloa katsomaan miten Sinä tekisit tästä ihanasta kodista oman rakkaan kotipesän! Ota heti yhteyttä Ninaan 050 4420626 tai nina.rontynen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576292
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Yrttikuja 6, 08200 LOHJA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    3 mh, oh, takkah. k, apuk. kph, 2 x wc, s, et, vh
    Asuinpinta-ala
    149 m2
    Ilmoitettu kerrosala 213.7 m2 ja asuintilojen pinta-ala perustuvat vanhoihin rakennusasiakirjoihin. Tämän ikäisten kohteiten todellinen pinta-ala voi poiketa ilmoitetusta. Ostajan halutessa varmistua pinta-alasta suosittelemme SFS 5139 standardin mukaista pinta-alamittausta.
    Kokonaispinta-ala
    213 m2
    Käyttöönottovuosi
    1982
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    235 000,00 €
    Kiinteistövero
    525,07 / 2023

    Sähkö: yösähkö 4500 ja päiväsähkö 8000 kWh 12500 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 67,33 eur / kk. Puhtaanapito: 68,34 eur / kk. Kiinteistövero: 525,07 / 2023. . Vuosittainen nuohous. Lisäksi ostaja maksaa varainsiirtoveroa kaupan yhteydessä 3% kauppahinnasta

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön takana apukeittiö vesipisteellä, jossa myös pesukoneliitäntä ja lattiakaivo. Tilava keittiö jossa paljon kaappitilaa ja laskutilaa. Yhteydessä olohuoneeseen ja ruokatilaan.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 erillistä wc:tä, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, lattialämmitys kylpyhuoneessa, kiinteät valaisimet. Saunasta vaihdettu puukiuas pois, hormi jäljeellä joten mahdollisuutta uuteen puukiukaaseen voisi tutkia.

    Materiaalit

    Keittiö: Parkettilattia, kaakeli, maalattu seinät, apukeittiössä muovimatto. Olohuone: Parketti, tapetti, katossa puupanelit, ruokatilassa tiiliverhoilu. Makuuhuone 1: muovimatto lattiassa, kangaslevyseinä, tapetti ja maalattu. Makuuhuone 2: kokolattiamatto, tapetti. Makuuhuone 3: Master bedroom: puulattia, puolipanelit ja tapetti. Sauna: Puu. Kylpyhuone: kaakeli, laatta. Eteinen: laatta, tapetti. Wc: laatta, kaakeli. takkahuone: parketti, puupanelit. vaatehuone: muovmatto, vesipiste, maalattu seinät.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko + tiiliverhous. Ulkoseinien eriste on mineraalivilla, jonka paksuus on rakenneavauksesta tehdyn mittauksen perusteella 220 mm.
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Pelti. Tiilikuvioitu pelti.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Vesikiertoinen patterilämmitys, kph:ssa sähköinen lattialämmitys. Aiemmin ollut sähkö + puukattila (hormi tallella).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen, Koneellinen poisto
    Energialuokka
    B 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 3.5.2034

    Tehdyt korjaukset

    Katto uusittu arviolta 2013, rännit uusittu 2014, VILP 2022, Käyttövesiputkia osin uusittu, autotallin ovi uusittu 2015, wc:n pöntöt uusittu, suihkusekoittaja uusittu, osa vesihanoista uusittu.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 285 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Takapiha on tasainen nurmialue, jossa istutuksia. Piha on aidattu mutta ei tontin rajoja pitkin vaan hieman niiden sisäpuolelta. Etupiha osin asfaltoitu. Talo sijaitsee tontin korkeimmalla kohdalla. Hiekkapitoinen maaperä.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1982. Lohjan kaupunki / rakennusvalvonta Muodostumisyksikkö 428-454-51-1 HUVIKUMPU 0,1767 Lohkottu katutoimituksia 2016 ja 2017 Lohjan Kaupunki / Kaavoitus

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Autotallissa lattian alla kaivo jota on joskus käytetty puutarhavetenä. Nyt ei tietoa kaivon kunnosta tai veden riittävyydestä/laadusta
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Loistavat lähipalvelut Tynninharjulla! Ruokakauppa Citymarket n. 450 metriä ja Lidl 550 metriä, Tynninharjun kehittyvä kauppa-alue! posti Citymarketissa, terveysasema ja Lohjan sairaala vieressä n. 600 metriä. Koulut: Ojamon ala-ja yläkoulu n. 1 km. Päiväkoti: Ojamolla n. 1 km. Vanha "radan pohja" on suosittu lenkkeilyreitti. Lyhyt matka uimarannalle Vivamoon ja Ojamolle n. 1,5 km. Vivoman ja Vappulan vehreät maisemat yhdistettynä Tynninharjun palveluihin sekä nopean tien liittymään tarjoavat loistavat puitteet elää ja asua. Liikenneyhteydet: Lyhyt matka liittymään, linja-autot kulkevat sairaalalta Lohjan kautta Helsinkiin

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!