Stålarminkatu 19 as, Martti, Turku

Velaton myyntihinta 184 000 € Myyntihinta: 184 000 €
Käyttöönottovuosi 1902
Pinta-ala
50 m2
Huone, hellahuone, ullakkokerros ja rakentamaton kellari

OP Koti tuntee Martin!

Tervetuloa tutustumaan idylliseen puutaloon Turun Martissa osoitteessa Stålarminkatu 19. Tämä kodikas asunto sopii mainiosti esimerkiksi pariskunnalle. Asunnossa on yksi huone, hellahuone, ullakkokerroksen huonetilat sekä rakentamaton kellari, joten tilaa on sopivasti yhdelle tai kahdelle hengelle. Asunnossa on tehty muutostöitä, kuten mm. ullakkokerros on sisustettu asuinkäyttöön ja kerrokseen on rakennettu kylpyhuone ja sauna. Ullakkokerroksesta löytyy myös runsaasti varastotilaa.

Kodissa on sähkölämmityksen tukena varaava kakluuni sekä keittiöstä löytyvä sympaattinen puuhella. Nykyisellä asukkaalla on sähköä kulunut noin 6000 kWh/v, sisältäen lämmitys- ja käyttösähkön. Kokonaissähkönkulutuskustannus on suuntaa antava ja riippuu muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Asunto-osakeyhtiö Työläiskatu 13 b:n tontin pinta-ala on 1 030 m² ja tontin omistus on oma.

Martti on yksi Turun keskustan läheisimmistä asuinalueista, joka sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Turun keskustasta. Alue on tunnettu erityisesti idyllisistä puutaloistaan ja se onkin yksi Turun suosituimmista asuinalueista. Martissa on myös paljon puistoja ja viheralueita, mikä tekee alueesta viihtyisän ja houkuttelevan niin asukkaiden kuin vierailijoidenkin silmissä. Alueelta löytyy myös hyvät palvelut, kuten kauppoja, ravintoloita ja kahviloita, koulut ja päiväkodit, sekä hyvät liikenneyhteydet niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin liikuttaessa.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576260
    Kohdetyyppi
    Puutalo
    Osoite
    Stålarminkatu 19 as, 20810 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    Huone, hellahuone, ullakkokerros ja rakentamaton kellari
    Asuinpinta-ala
    50 m2
    Kokonaispinta-ala
    50 m2
    Käyttöönottovuosi
    1902
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    noin 1-2 kk kaupanteosta

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    184 000,00 €
    Neliöhinta
    3 680,00 €
    Hoitovastike
    250,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    250,00 €/kk
    Vesimaksu
    16,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 16,00 €/hlö/kk, autopaikka 5,00 €/kk, sähkölämmitys 58,00 €/kk 6000 kWh/v. Autonlatauspaikka 285,18 €/v. Kokonaissähkönkulutuskustannus noin 58,00 euroa/kk on suuntaa antava kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisen omistajan aikana ollut noin 6 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot. Puuhella

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia puu. Olohuone: Lattia puu, seinät tapetoitu. Sauna: Lattia muovi, seinät puupaneelia. Kylpyhuone: Lattia laattaa, seinät kaakelia. Wc: Lattia laattaa, seinät kaakelia. Ullakkokerros: Lattia laminaatti, seinät tapetoitu/maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-Osakeyhtiö Työläiskatu 13 b
    Isännöitsijä
    Oy UG Parent Ab, Mika Collin p. 0291700723, isannointi@uniko.fi
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    9
    Taloyhtiössä on
    Varastotila

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2008 Antennijärjestelmä 2008 Katon maalaus 2009 Ovien ja ikkunoiden kunnostus 2011 Yläpohjan lisäeristys ja tuuletus sekä paloasemointi 2013 Julkisivun paikkamaalaus 2014 Rst-piipunhattujen asennus piippuihin 2015 As 8:n lahovaurion korjaus 2015 Sadevesien poistojärjestelmän asennus pihalle 2016 Jalkarännit, syöksytorvien suppilot ja yksi syöksytorvi uusittiin sekä kattoikkunoita uusittiin 2016 Puiden kaato 2018 Hulevesi 2018 Alahirsien osittainen korjaus 2019 Sokkelin korjaus 2019 Katon paikkamaalaus ja huolto 2019 Puiden karsinta 2020 Talon peltikaton paikkaustöitä 2022 Katon maalaus. Asunnon remontit: Ullakkokerros sisustettu asuinkäyttöön, rakennettu kylpyhuone ja sauna.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Taloyhtiön hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan: Piha: Puiden karsinta/kaato sekä pihan tasoitus seuraavan 5 vuoden jaksolla Perustuksen ja runko: normaalit huoltotoimenpiteet Julkisivut: Julkisivun osittainen paikkamaalaus 2023 talkoina Parvekkeet: normaalit huoltotoimenpiteet Ikkunat ja ulko-ovet: normaalit huoltotoimenpiteet Katto: normaalit huoltotoimenpiteet Huoneistojen märkätilat: normaalit huoltotoimenpiteet Yleiset tilat: Talousrakennuksen kunnostaminen seuraavan 5 vuoden jaksolla Lämmitysjärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet Vesi- ja viemärijärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet Ilmanvaihto: normaalit huoltotoimenpiteet Sähkö- ja tietojärjestelmä: normaalit huoltotoimenpiteet

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 030 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Lisätiedot

    Kuhunkin huoneiston kuuluu lisäksi hallintaoikeus huoneiston alapuolella olevaan alustilaan ja yläpuolella olevaan ullakkotilaan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kaarina OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Oskarinaukio 3, KAARINA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!