Ristilänkuja 11, Vihti kk, Vihti

Velaton myyntihinta 275 000 € Myyntihinta: 275 000 €
Käyttöönottovuosi 1925
Pinta-ala
120 m2
4h, k, kph, wc, 2 vh, kuisti

Uskomaton idylli keskellä kylää! Etsitkö charmikasta kotia, joka yhdistää historian henkäyksen moderniin mukavuuteen? Haaveiletko maaseutumaisesta asumisesta lähellä palveluja? Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen satavuotiaaseen hirsitaloon, joka sijaitsee aivan Vihdin kirkonkylän keskustassa. Pieneen puroon rajautuva ja osin aidattu tontti on harvinaisen iso, ja sitä koristavat vuosikymmenten saatossa istutetut perennat, marjapensaat ja hedelmäpuut. Viherpeukalo ilahtuu myös kasvimaasta ja kahdesta kasvihuoneesta. Ilmaiset kasteluvedet saa omasta kaivosta.

Tässä mansardikattoisessa ja hirsirunkoisessa talokaunottaressa on viime vuosien aikana tehty laaja remontti: on uusittu mm. sähköt, putket, keittiö, kylpyhuone ja wc. Lisäksi pintoja on kunnostettu sekä uusittu ja ihania hirsiseiniä otettu näkyviin. Makuuhuoneita asunnossa on kolme: yksi alakerrassa ja kaksi yläkerrassa. Kodikasta lämpöä ja sähkönsäästöä tuovat perinteiset pystyuunit ja keittiön puuhella. Kesähelteillä arvostat molempia kerroksia viilentävää ilmalämpöpumppua, jolla toki voit myös lämmittää. Perusparannuksista mainittakoon vielä valmiudet sähköauton latausasemalle ja pihavaloille.

Pihapiiristä löytyy monikäyttöistä työ-, harrastus- ja varastotilaa tarjoava talousrakennus, jossa on aikanaan ollut sivuasunto. Siksipä rakennuksessa on edelleenkin mukavuuksia, kuten juokseva vesi, keittiö ja kylpyhuone. Varastotilaa tarjoaa myös erillinen puuvaja.

Tämän talon omistajana et välttämättä kesämökkiä kaipaa, sillä tontin alakulmalla, aivan puron partaalla sinua odottelee hurmaava pieni pihasauna. Puukiukaan antamissa lempeissä löylyissä on hyvä vihtoa arkihuolet pois.

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi. Tämä on tilaisuus, jota et halua ohittaa!

Kohteeseen löytää helpommin navigaattorilla osoitteella Helsingintie 11, Vihti.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    576187
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Ristilänkuja 11, 03400 VIHTI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, kph, wc, 2 vh, kuisti
    Asuinpinta-ala
    120 m2
    Myyjän ilmoituksen mukaan asuinpinta-ala on noin 120 m2. Rakennuksessa on lisäksi kylmä kellari. Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu ja ne saattavat poiketa oleellisestikin ilmoitetuista, koska kohteesta ei ole saatavissa rakennuspiirustuksia sen iästä johtuen. DVV:n rakennuksen perustiedot -tulosteen mukainen kerrosala on 100 m2.
    Kokonaispinta-ala
    120 m2
    Käyttöönottovuosi
    1925
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    275 000,00 €
    Kiinteistövero
    640 € (2024)

    Lämmitys: polttopuut. Sähkö: koko kiinteistön sähkönkulutus 18000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: perhekoon, käytön yms mukaan. Puhtaanapito: perhekoon mukaan. Tiemaksut: ei ole. Kiinteistövero: 640 € (2024). . Sähkönkulutus on ollut vuositasolla noin 18 000 kWh, kun taloa on lämmitetty myös puilla.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin (integroitu), kaasuliesi (sähköuunilla, kaasupullo kaapissa), liesituuletin (suodattava), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet (saarekkeen yläpuoliset eivät kuulu kauppaan), pöytätasojen materiaali melamiini. Kiinteä saareke , Puuhella (hankittu käytettynä, kunnostettu)

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihkukaappi, peilikaappi (kph ja wc), allaskaappi (kph ja wc), lattialämmitys (kph), kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, vintti, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Lautalattia (asennettu 2022, vahattu, uudet eristeet), seinät hirttä ja maalattua lastulevyä. Olohuone: Lautalattia (vanha, vanhat eristeet), maalattu. Makuuhuone 1: Lautalattia (vanha, avattu ja uusittu eristeet), maalattu. Makuuhuone 2: Lautalattia (alkuperäinen, vanhat purueristeet). Makuuhuone 3: Lautalattia (uusittu 2023, mutta vanhat purueristeet). Kylpyhuone: Laatoitettu lattia, seinät maalattua kipsilevyä. Eteinen: Lautalattia (asennettu 2022, vahattu, uudet eristeet). Yläkerran et. maalattu lautalattia (uusittu 2023, mutta vanhat purueristeet). Wc: Lautalattia uusittu 2022, vahattu, eristeet uusittu, seinät maalattua lastulevyä. Veranta: Lautalattia vanha, mutta eristeet uusittu, seinät maalattua lastulevyä, seiniin ja kattoon lisätty eristeitä.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi. Julkisivut rapattu.
    Kattotyyppi
    Mansardi
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Lisäksi 2 ilmalämpöpumppua (1 ulkoyksikkö), 2 pönttöuunia ja puuhella.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen, Kph:ssa koneellinen poisto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Talon sähköt uusittu kokonaan 2024, talon käyttövesiputket ja viemäriputket uusittu 2024, kylpyhuone remontoitu 2024, keittiöremontti, alakerran wc uusittu, alakerran eteinen remontoitu 2022, yläkerrassa pintaremonttia, toinen yläk. makuuhuone remontoitu ja lisäeristetty, yläkerran eteinen remontoitu 2023, alak. makuuhuone remontoitu ja oh:n pintaremontti 2023, pönttöuuneista poistettu sähkövastukset, uunit kunnostettu ja tarkastettu puulämmitystä varten 2022, tontilla olleet ilmakaapeloinnit poistettu ja asennettu maakaapelointi 2022

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 049 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa ei ole saatavana rakennuksen iästä johtuen. AL-2 asuin-, liike- ja toimistorakennusten korttelialue. Kerrosalasta on vähintään 1/3 ja enintään 2/3 käytettävä asuinhuoneistoja varten. Ks. myös kaavamääräyspykälät 3, 6, 15 ja 16. Vireillä Helsingintien asemakaavamuutos: kaavatyön tarkoituksena on muuttaa Helsingintien Valtatien 2 ja Kirjavantien välinen osuus kaavan mukaisesta yleisestä tiestä (maantie) kaduksi. Kaavatyö katsotaan vaikutuksiltaan vähäiseksi asemakaavan muutokseksi, koska kyseessä on lähinnä hallinnollinen muutos eikä asemakaavan muutoksella muuteta suunnittelualueen pääasiallista käyttötarkoitusta (liikenne), supisteta puistoja tai muita lähivirkistykseen osoitettuja alueita, nosteta rakennusoikeutta tai rakennuksen sallittua korkeutta ympäristöön laajemmin vaikuttavalla tavalla, tai heikennetä rakennetun ympäristön tai luonnonympäristön arvojen säilymistä (MRL 191 §). Vihdin kunta
    Rakennusoikeus
    762 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Jäljellä oleva rakennusoikeus tulee tarkistaa Vihdin rakennusvalvonnasta ennen rakennushankkeisiin ryhtymistä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähellä K-supermarket, S-market, apteekki, R-kioski. Koulut: Kirkonkylällä Pappilanpellon koulu (luokat 1-3), Koulukeskus Vihko (luokat 4-6) ja Vihdin Yhteiskoulu. Lukio ja ammatilliset oppilaitokset Nummelassa. Päiväkoti: Myrskylänmäen päiväkoti (Myrskylänkuja 2). Liikenneyhteydet: Bussipysäkki (Pori-Hki -tie) n. 750 m

    Ajo-ohjeet

    Kohteeseen löytää helpommin navigaattorilla osoitteella Helsingintie 11, Vihti.

    Lisätiedot

    Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 3 % kauppahinnasta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!