Cygnaeuksenkatu 5 B, Keskusta, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 129 000 € Myyntihinta: 119 125 €
Käyttöönottovuosi 1959
Pinta-ala
60 m2
2h, k, kph, lasit.p

Huippupaikalla yläkaupungissa tilava kaksio, aivan keskustan palveluiden äärellä. Tämä läpitalon oleva siistikuntoinen koti sijaitsee 7. kerroksessa. Lasitetulta parvekkeelta on näkymät sisäpihalle ja Cygnaeuspuistoon. Kodin pintoja on päivitetty 2015 ja mm. lattiasta kaikkialta on poistettu muovimatto ja tilalle laitettu laminaatti. Olohuoneessa on kiva pieni alkovi työtilaksi tai lukunurkkaukseksi. Makuuhuoneen yhteydestä löytyy vaatehuone.

Kaukolämmössä olevan Asunto Oy Cygnaeuksenpuiston huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joten patterit eivät ole sisustamisen tiellä. Yhtiöstä on pidetty huolta ja remontteja tehty ajallaan. Yhtiöllä on oma tontti ja huoneistoja on 53.

Tervetuloa kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  575453
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Cygnaeuksenkatu 5 B, 40100 JYVÄSKYLÄ
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  2
  Huoneet
  2h, k, kph, lasit.p
  Asuinpinta-ala
  60 m2
  Kokonaispinta-ala
  60 m2
  Käyttöönottovuosi
  1959
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  7/8
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Ei
  Parveke
  On, lasitettu
  Parvekkeen kuvaus
  Parveke sisäpihalle päin.
  Vapautuminen
  1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  119 125,25 €
  Velaton hinta
  129 000,00 €
  Lainaosuus
  9 874,75 €
  Neliöhinta
  2 150,00 €
  Hoitovastike
  252,00 €/kk
  Rahoitusvastike
  176,40 €/kk
  Yhtiövastike yht
  428,40 €/kk

  Yhtiön perimä TV-maksu 0,05 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 1,20 €/kk. Autotallin vuokra 74,05 €/kk. Vesi kulutuksen mukaan: kylmä vesi 6,25 €/m3, lämmin vesi 11,55 €/m3.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, vintti, jäähdytetty kellari

  Materiaalit

  Keittiö: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Eteinen: Lattia laminaattia, seinät maalattu.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Cygnaeuspuisto
  Isännöitsijä
  Is.tsto Esa Kortelainen Oy, Lari Kortelainen. P. 014 611268
  Kiinteistönhuolto
  Huoltoyhtiö
  Asuinhuoneistoja
  53
  Liikehuoneistoja
  1
  Liikehuoneistojen pinta-ala
  82 m2
  Autopaikat
  4 kpl, 12 kpl
  Taloyhtiössä on
  Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, vinttikomerot, urheiluvälinevarasto

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Muu
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Muu
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen poisto
  Energialuokka
  F 2013

  Tehdyt korjaukset

  1977 Pihan asfaltointi. 1978 Kaukolämpö. 1983 Pääosa vesikalusteista vaihdettu. 1984 Rappukäytävät maalattu. 1985 Tuulikaappien lämmitysputkien tilalle lämpöpatterit. 1987 Hissien kannatusköydet, kiertovesipumppu, säätökeskus ja kius uusittu. 1988 Räystäskourujen sisäkourut, saunan ja kellarikäytävien kunnostusta. 1989 Ikkunoita korjattu teleskooppiruuvein. 1990 Portti siirrettiin porttikäytävän keskiosaan. 1991 Julkisivusaneeraus. 1994 Ilmastointikanavien puhdistus, katon paikkamassaus, katokset ylimmille parvekkeille. 1995 Pesutupa kunnostettu ja pesukone uusittu, antennirasiat ja hissien kannatusköysiä uusittu. 1998 Aloitettiin auto- ja jätekatoksen rakentaminen, jonka yhteydessä naapurin talli osittain sortui. 1999 Auto- ja jätekatos valmistui ja yhtiön kustannukset naapurin tallin sortumisesta n. 2000,00 FIM. 2001 Kylmäkellarin jäähdytyskone, ovisummerit, lämpimän käyttöveden kiertoliittymän vuoto 8-kerroksessa, jonka vakavat vahingot korjattiin. 2002 Kylmäkellarin jäähdytysjärjestelmän uusiminen. Lämmönjakokeskuksen laitteiden saneeraus. Linjasäätöventtiilien uusiminen ja niihin liittyvien eristeiden purku ja uusiminen. 2003 Yhtiön pohjapiirustukset CAD-muotoon. Porttikäytävän reunojen tiivistäminen. 2004 Käyttövesiputkiston uusimisen suunnittelu tehty ja sähkösaneeraus suunnittelu. 2005 Käyttövesiputkiston uusiminen huoneistokohtaisin vesimittarein. Antennisisäverkon uusiminen. Parikaapeliverkon rakentaminen (puh.atk. Sähkönousujen uusiminen, huoneistojen ryhmäkeskusten uusiminen. Sähköpääkeskus- ja mittauskeskusmuutokset. Ikkunoiden ja parvekeovien vaihto. 2006 Lämmityksen perussäätö. Ilmastoinnin puhdistus ja perussäätö, jossa yhteydessä vaihdettiin poistoilmaventtiilit. Lukituksen sarjoitus uusittu. 2007 Rakennuksen eteläpäädyn tuulella pudonnut rappaus korjattiin, suunniteltiin pohjaviemärin uusimista ja siihen liittyviä töitä. 2008 Uusittiin pohjaviemäri ja samalla sauna- ja pesutupaosasto, maalattiin kellari- ja rappukäytävät ja uusittiin rappukäytävien kaiteiden käsijohteiden päälliset sekä jalkalistat. 2011 Osittainen julkisivujen rappaus- ja maalauskorjaustyöt sekä huoneistoparvekkeiden peltien uusiminen. 2014 Hissikorien sisäpuolinen kunnostus. Muiden viemäreiden paitsi pohjaviemärin pinnoitus. 2015 B-rapun kylmäkellarin purku ja A-rapun kylmäkellarin muutos siten, että sinne saatiin kylmäkellarikomerot kaikille niille, jotka ilmoittivat sitä tarvitsevansa. 2017 Taloyhtiölaajakaista 10 M/huon. 1.6.2017 lähtien. Iv-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö.Takkahormien nuohous. 2019 Pinta- ja perusvesien ohjaus sekä ajokongin saneraus. 2020 Julkisivun paikkarappauskorjaukset Cygnaeuspuiston/Cygnaeuksenkadun kulmalla. Aloitettu vesikatteen ja tukimuurin uusimisen suunnittelu. 2021 Takkahormien pinnoitus lukuun ottamatta huoneiston A 21 hormia. 2023 Vesikatteen uusiminen ja savunpoistoluukkujen lisääminen.. Asunnon remontit: 2015 seinäpinnat hiottu ja tapetoitu/maalattu, katot maalattu, muovimatto poistettu ja laminaatti laitettu.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraavalle viidelle vuodelle: Piha: Tukimuurin uusiminen. Perustukset ja runko: Kaikkien läpivientien tarkastaminen, epäpuhtauksien poistaminen mahdollisuuksien mukaan ja tiivistäminen. Julkisivut: Kuntotutkimus. Parvekkeet: Kuntotutkimus. Ranskalaisten parvekkeiden kaiteiden kunnostus, parvekkeiden kattojen ja lattioiden pintakunnostus. Ikkunat ja ulko-ovet: Katto: Asuinrakennuksen katemateriaalin ja sen varusteiden uusiminen tarvittavine puurakennekorjauksineen ja savunpoistoluukkujen lisääminen. Huoneistojen märkätilat: Kuuluu osakkeenomistajan korjaus- ja kunnossapitovastuuseen yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Yleiset tilat: B-rapun vanhan kylmäkellaritilan kunnostus ja mahdollinen uusi käyttö. Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpösiirtimen uusiminen varusteineen, lämmitysputkiston röntgenkuvaus, lämmitysverkoston säätimien uusiminen ja perussäätö. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen. Ilmanvaihto: Poistoilmapuhaltimien uusiminen. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Teknisten tilojen alkuperäisten asennusten saneeraus. Hissit: Uusiminen tai peruskunnostus. Muut: Kylmäkonelaitteen uusiminen tai käytöstä poisto. Laitteiden määräaikainen huolto ja tarkastukset.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 361,5 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava. Jyväskylän kaupunki, kaavoitus

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähin ruokakauppa K-Market 50 m. Kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Koulut: Normaalikoulu alakoulu n. 850 m, Normaalikoulu yläkoulu ja lukio n. 400 m. Jyu seminaarinmäen kampus n. 600 m.

  Lisätiedot

  Jyväskylän kaupunki on asettanut 19.12.2023 tupakkalain 549/2016 79 § mukaisen tupakointikiellon kaikille yhtiön huoneistoihin kuuluville parvekkeille. Päätös on voimassa toistaiseksi. Kiellon valvonnasta vastaa terveysviranomainen.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!