Cygnaeuksenkatu 5 B, Keskusta, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 125 000 € Myyntihinta: 115 125 €
Käyttöönottovuosi 1959
Pinta-ala
60 m2
2h, k, kph, lasit.p

Huippupaikalla yläkaupungissa tilava kaksio, aivan keskustan palveluiden äärellä. Tämä läpitalon oleva siistikuntoinen koti sijaitsee 7. kerroksessa. Lasitetulta parvekkeelta on näkymät sisäpihalle ja Cygnaeuspuistoon. Kodin pintoja on päivitetty 2015 ja mm. lattiasta kaikkialta on poistettu muovimatto ja tilalle laitettu laminaatti. Olohuoneessa on kiva pieni alkovi työtilaksi tai lukunurkkaukseksi. Makuuhuoneen yhteydestä löytyy vaatehuone.

Kaukolämmössä olevan Asunto Oy Cygnaeuksenpuiston huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joten patterit eivät ole sisustamisen tiellä. Yhtiöstä on pidetty huolta ja remontteja tehty ajallaan. Yhtiöllä on oma tontti ja huoneistoja on 53.

Tervetuloa kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    575453
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Cygnaeuksenkatu 5 B, 40100 JYVÄSKYLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    2h, k, kph, lasit.p
    Asuinpinta-ala
    60 m2
    Kokonaispinta-ala
    60 m2
    Käyttöönottovuosi
    1959
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    7/8
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    Parveke sisäpihalle päin.
    Vapautuminen
    1 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    115 125,25 €
    Velaton hinta
    125 000,00 €
    Lainaosuus
    9 874,75 €
    Neliöhinta
    2 083,33 €
    Hoitovastike
    270,00 €/kk
    Rahoitusvastike
    165,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    435,00 €/kk

    Yhtiön perimä TV-maksu 0,05 €/kk, tietoliikenneyhteysmaksu 1,20 €/kk. Autotallin vuokra 74,05 €/kk. Vesi kulutuksen mukaan: kylmä vesi 6,18 €/m3, lämmin vesi 11,70 €/m3.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, vintti, jäähdytetty kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia laminaattia, seinät maalattu. Olohuone: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu. Makuuhuone: Lattia laminaattia, seinät tapetoitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa. Eteinen: Lattia laminaattia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Cygnaeuspuisto
    Isännöitsijä
    Is.tsto Esa Kortelainen Oy, Lari Kortelainen. P. 014 611268
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    53
    Liikehuoneistoja
    1
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    82 m2
    Autopaikat
    4 kpl, 12 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, jäähdytetty kellari, vinttikomerot, urheiluvälinevarasto

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    1977 Pihan asfaltointi. 1978 Kaukolämpö. 1983 Pääosa vesikalusteista vaihdettu. 1984 Rappukäytävät maalattu. 1985 Tuulikaappien lämmitysputkien tilalle lämpöpatterit. 1987 Hissien kannatusköydet, kiertovesipumppu, säätökeskus ja kius uusittu. 1988 Räystäskourujen sisäkourut, saunan ja kellarikäytävien kunnostusta. 1989 Ikkunoita korjattu teleskooppiruuvein. 1990 Portti siirrettiin porttikäytävän keskiosaan. 1991 Julkisivusaneeraus. 1994 Ilmastointikanavien puhdistus, katon paikkamassaus, katokset ylimmille parvekkeille. 1995 Pesutupa kunnostettu ja pesukone uusittu, antennirasiat ja hissien kannatusköysiä uusittu. 1998 Aloitettiin auto- ja jätekatoksen rakentaminen, jonka yhteydessä naapurin talli osittain sortui. 1999 Auto- ja jätekatos valmistui ja yhtiön kustannukset naapurin tallin sortumisesta n. 2000,00 FIM. 2001 Kylmäkellarin jäähdytyskone, ovisummerit, lämpimän käyttöveden kiertoliittymän vuoto 8-kerroksessa, jonka vakavat vahingot korjattiin. 2002 Kylmäkellarin jäähdytysjärjestelmän uusiminen. Lämmönjakokeskuksen laitteiden saneeraus. Linjasäätöventtiilien uusiminen ja niihin liittyvien eristeiden purku ja uusiminen. 2003 Yhtiön pohjapiirustukset CAD-muotoon. Porttikäytävän reunojen tiivistäminen. 2004 Käyttövesiputkiston uusimisen suunnittelu tehty ja sähkösaneeraus suunnittelu. 2005 Käyttövesiputkiston uusiminen huoneistokohtaisin vesimittarein. Antennisisäverkon uusiminen. Parikaapeliverkon rakentaminen (puh.atk. Sähkönousujen uusiminen, huoneistojen ryhmäkeskusten uusiminen. Sähköpääkeskus- ja mittauskeskusmuutokset. Ikkunoiden ja parvekeovien vaihto. 2006 Lämmityksen perussäätö. Ilmastoinnin puhdistus ja perussäätö, jossa yhteydessä vaihdettiin poistoilmaventtiilit. Lukituksen sarjoitus uusittu. 2007 Rakennuksen eteläpäädyn tuulella pudonnut rappaus korjattiin, suunniteltiin pohjaviemärin uusimista ja siihen liittyviä töitä. 2008 Uusittiin pohjaviemäri ja samalla sauna- ja pesutupaosasto, maalattiin kellari- ja rappukäytävät ja uusittiin rappukäytävien kaiteiden käsijohteiden päälliset sekä jalkalistat. 2011 Osittainen julkisivujen rappaus- ja maalauskorjaustyöt sekä huoneistoparvekkeiden peltien uusiminen. 2014 Hissikorien sisäpuolinen kunnostus. Muiden viemäreiden paitsi pohjaviemärin pinnoitus. 2015 B-rapun kylmäkellarin purku ja A-rapun kylmäkellarin muutos siten, että sinne saatiin kylmäkellarikomerot kaikille niille, jotka ilmoittivat sitä tarvitsevansa. 2017 Taloyhtiölaajakaista 10 M/huon. 1.6.2017 lähtien. Iv-kanavien puhdistus, mittaus ja säätö.Takkahormien nuohous. 2019 Pinta- ja perusvesien ohjaus sekä ajokongin saneraus. 2020 Julkisivun paikkarappauskorjaukset Cygnaeuspuiston/Cygnaeuksenkadun kulmalla. Aloitettu vesikatteen ja tukimuurin uusimisen suunnittelu. 2021 Takkahormien pinnoitus lukuun ottamatta huoneiston A 21 hormia. 2023 Vesikatteen uusiminen ja savunpoistoluukkujen lisääminen.. Asunnon remontit: 2015 seinäpinnat hiottu ja tapetoitu/maalattu, katot maalattu, muovimatto poistettu ja laminaatti laitettu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraavalle viidelle vuodelle: Piha: Tukimuurin uusiminen. Perustukset ja runko: Kaikkien läpivientien tarkastaminen, epäpuhtauksien poistaminen mahdollisuuksien mukaan ja tiivistäminen. Julkisivut: Kuntotutkimus. Parvekkeet: Kuntotutkimus. Ranskalaisten parvekkeiden kaiteiden kunnostus, parvekkeiden kattojen ja lattioiden pintakunnostus. Ikkunat ja ulko-ovet: Katto: Asuinrakennuksen katemateriaalin ja sen varusteiden uusiminen tarvittavine puurakennekorjauksineen ja savunpoistoluukkujen lisääminen. Huoneistojen märkätilat: Kuuluu osakkeenomistajan korjaus- ja kunnossapitovastuuseen yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Yleiset tilat: B-rapun vanhan kylmäkellaritilan kunnostus ja mahdollinen uusi käyttö. Lämmitysjärjestelmä: Kaukolämpösiirtimen uusiminen varusteineen, lämmitysputkiston röntgenkuvaus, lämmitysverkoston säätimien uusiminen ja perussäätö. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Huoneistokohtaisten vesimittareiden uusiminen. Ilmanvaihto: Poistoilmapuhaltimien uusiminen. Sähkö- ja tietojärjestelmä: Teknisten tilojen alkuperäisten asennusten saneeraus. Hissit: Uusiminen tai peruskunnostus. Muut: Kylmäkonelaitteen uusiminen tai käytöstä poisto. Laitteiden määräaikainen huolto ja tarkastukset.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 361,5 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Jyväskylän kaupunki, kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähin ruokakauppa K-Market 50 m. Kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Koulut: Normaalikoulu alakoulu n. 850 m, Normaalikoulu yläkoulu ja lukio n. 400 m. Jyu seminaarinmäen kampus n. 600 m.

    Lisätiedot

    Jyväskylän kaupunki on asettanut 19.12.2023 tupakkalain 549/2016 79 § mukaisen tupakointikiellon kaikille yhtiön huoneistoihin kuuluville parvekkeille. Päätös on voimassa toistaiseksi. Kiellon valvonnasta vastaa terveysviranomainen.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

    010 256 5950 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!