Rastaanpolku 3, Peltosalmi, Iisalmi

Velaton myyntihinta 140 000 € Myyntihinta: 140 000 €
Käyttöönottovuosi 1973
Pinta-ala
110 m2
2mh, oh, takkahuone, k, ph, s, wc

Hyvin pidetty koti rauhallisella asuinalueella!

Tämä omakotitalo tarjoaa mahdollisuuden asua mukavalla asuinalueella rauhassa mutta silti kohtuullisen matkan päästä kaupungin palveluita.

Talossa on huolella valitut laadukkaat materiaalit ja ratkaisut, jotka tekevät asumisesta helppoa ja mukavaa. Teknisesti talo on erinomaisessa kunnossa, sillä taloa on remontoitu ja tehty paljon peruskorjauksia vuosina 2006-2023. Uusittu mm. saunatilat, kylpyhuone, vesikate, lämmitysputket ja patterit, keittiön kaapistot, ovet ja ikkunat ja asennettu maalämpö. Talo on kuntotarkastettu maaliskuussa 2024. Kysy lisää välittäjältä!

Pääasiallinen lämmitysmuoto on MAALÄMPÖ. Lisäksi asennettu aurinkopaneelit, ilmalämpöpumppu, tulisijat sekä lattialämmitys. Talon maalämpö ja aurinkopaneelit takaavat edulliset asumiskustannukset ja ovat ekologinen lämmitysmuotona.

Huonejako on toimiva, ja talossa on kivasti tilaa niin arjen askareisiin kuin vieraidenkin majoittamiseen. Takkahuoneessa on mukava oleilla saunan jälkeen ja pääset kätevästi vilvoittelemaan tilavalle valokatetulle terassille. Takkahuoneen yhteydessä on oma tila puulämmitteiselle hellalle/uunille, jotka tuovat oman mielenkiintoisen ripauksen ja erilaisuuden ruoanlaittoon.

Talon ympärillä on hyvin hoidettu piha, jossa on tilaa puutarhanhoidolle ja lasten leikeille. Pihapiirissä on istutuksia, grillikatos ja liiteri. Talon päädyssä sijaitseva lämpimässä sähkötoimisella nosto-ovella varustetussa autotallissa on tilaa niin autolle kuin muulle säilytykselle. Säilytystilaa on lisäksi talon yhteydessä olevassa reilunkokoisessa varastossa.

Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät kaupungin keskustasta noin 8 km päästä. Lyhyen kävelymatkan päästä kulkee bussiyhteys, joka vie helposti kaupungin keskustaan.

Asuinalue tarjoaa upeat puitteet luonnossa liikkumiseen. Peltosalmella on vuonna 2017 valmistunut ala-koulu, jonka yhteydessä toimii päiväkodin esiopetusryhmä. Koulun välittömässä läheisyydessä on lähiliikunta-alue, jossa on muun muassa skeittiramppi, jääkiekkokaukalo, frisbeegolf-rata, valaistu hiihtolatu.

Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä ja tule ihastumaan tähän monipuoliseen kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574658
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Rastaanpolku 3, 74510 IISALMI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    2mh, oh, takkahuone, k, ph, s, wc
    Asuinpinta-ala
    110 m2
    Pinta-alat rakennuspiirustusten mukaan.
    Kokonaispinta-ala
    167 m2
    Käyttöönottovuosi
    1973
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    140 000,00 €
    Kiinteistövero
    258,32 €/v

    Lämmitys: n. 300 €/puuta(hella,takka,uuni). Sähkö: 5 vuoden kulutus 5196-6800 kWh/v 5196 kWh/v. Vesi ja jätevesi: kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 258,32 €/v. .

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, jääkaappipakastin, erillisuuni kietoilmauuni ja grilli (integroitu), induktioliesi, liesituuletin, leivinuuni puullä lämmitettävä hella/leivinuuni, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone, kaapistot Puustelli, kiinteät valaisimet. Keittiön katossa ja välitilassa ledvalot (valorasit voi ohjelmoida kännykän kautta 4 kpl ).

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä lasitiilestä, peilit, peilikaappi kylpyhuoneessa, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (vesiikiertoinen) kph ja s, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa ja saunassa led valot katossa.

    Materiaalit

    Keittiö: laminaatti,lasikuitutapettu,mdf levy. Olohuone: laminaatti,tapetti/sisustuslevy,puu. Makuuhuone 1: laminaatti,tapetti/sisustuslevy,mdf levy. Makuuhuone 2: laminaatti,sisutuslevy,mdsf levy. Sauna: kaakeli,paneqeli,paneeli. Kylpyhuone: kaakeli,kaakeli,puu. Eteinen: laminaatti,lasikuitutapetti,puu. Wc: vinyylilankku,lasikuitutapetti,mdf levy. Tuulikaapi: muovi (alla kaakeli), lasikuitutapetti,puu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Ulkoseinärakenne puurunko. Julkisivupinnoite tiili. Väliseinät puurunkoisia.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Classic -malli lukkosaumattu pelti. Tuulettuva yläpohja.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Lisäksi: Aurinkopaneelit 30 kpl, lattialämmitys (kph,s), ilmalämpöpumppu, tulisijat (Tulikiven uuni/hella,takka). Maalämpö: poraussyvyys 186 m (putkitettu soraosuus 32 m).
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2023 Asennettu ilmalämpöpumppu 2022 Kivijalan pinnoitus. Uusittu kiuas. 2021/2018 Aurinkopaneelit (yht 30 kpl) 2021 Terassin katto 2020 Uusittu vesikate (Ruukin Classic), samalla rännit ja putket. Päätylaudoitukset peltikaton asennuksen yhteydessä. 2016 Tulikiven uuni ja hella. 2013 Asennettu maalämpö. 2014 Uusittu lämmitysputket ja patterit. 2011 Uusittu keittiön kaapistot (Puustelli) ja kodinkoneet. 2007 Uusittu saunatilat, kylpyhuone (lattiat,seinät,kiuas ja koneet). Takkahuone; lattia ja seinät. 2006 Uusittu ovet ja ikkunat. 2007 Uusittu autotallin ovi ja autotallin lattia. Vuosien varrella uusittu kaikki lattiat, seinät ja sisäkatot.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    801 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 1972. Iisalmen kaupunki. Iisalmen kaupunki
    Rakennusoikeus
    280 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Iisalmen kaupunki. Käytetty rakennusoikeus rakennuksen tiedot -otteesta. AO, 220+60

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa Citymarket 4,5 km Liikenneasema ABC Marjahaka noin 4,5 km., posti Postin palvelupiste Citymarketilla, kirjasto n. 6 km Kirjastoauto pysähtyy koulun kohdalla , terveysasema n. 6 km. Koulut: Kauppis-Heikin kouluYläkoulu ja lukio noin 6,5 km, Ysao noin 5,5 km. Päiväkoti: Hepokatti 400 m, Peltosalmen päiväkoti 800 m. Peltosalmi on rauhallinen asuinalue, jolla asuu paljon lapsiperheitä. Läheisyydestä löytyy mm. Ohenmäen mainiot lenkkeilymaastot, hiihtoladut sekä kaksi frisbeegolf-rata ja lasten leikkikenttä. Keskustan kaupat noin 6 km. Kyllikinrannan uimaranta 2 km. Kyllikinrannan tanssilava 2 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne, kouluaikaan koulubussit

    Lisätiedot

    Rakennus on ollut nykyisillä omistajillaan vuodesta 1987 alkaen.Rakennus sijaitsee puutarhanomaisella tontilla.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

    Savonkatu 17, IISALMI

    010 258 8580 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!