Airikinkatu 12 A, Lonttinen, Turku

Velaton myyntihinta 138 000 € Myyntihinta: 138 000 €
Käyttöönottovuosi 1955
Pinta-ala
43 m2
1h

Tervetuloa ihastuttavaan kotiin Turun Lonttisten alueelle! Myytävänä on uniikki puutalohuoneisto Turun keskustan tuntumasta. Tämä kohde tarjoaa historiallisen tunnelman ja modernin mukavuuden yhdistelmän. Kodikas asunto on sijoitettu viehättävään v. 1911 rakennettuun taloon, joka säteilee tarinoiden havinoita sekä vie ajatukset menneeseen että tulevaan elämään ja onneen. Kodin asuintilat käsittävät yhtiöjärjestyksen mukaan 43 neliötä, asunnossa on virallisesti vain yksi huone. Todellisuudessa huonetilaa on kuitenkin tarkistusmittauksen mukaan keskikerroksessa 31m², käyttöullakolla 23,5m² ja kellarikerroksessa 29m². Ylhäällä on makuuhuone, alhaalla olohuoneen ja keittiötilan muodostama kokonaisuus sekä toinen pienempi huone. Asunnossa on myös kylpyhuone. Tässä hyväkuntoisessa kodissa vallitsee viihtyisän rauhallinen tunnelma, joka on pitkälti onnistuneen remontin, kauniiden pintojen ja hyvän maun ansiota. Päähuoneiden lattiapinnat ovat alakerrassa kauniin harmahtavaa vinyylikorkkia, joka sopii harmaaseen olohuoneen tehosteseinään. Yläkerrassa pähkinänruskean värinen laminaattilattia on kauniisti samaa sävyä kuin aulahuoneen tukipalkit ja portaikko. Yläkerrasta löytyy vinokattoinen tilavampi makuuhuone, jossa mukavasti myös tilaa erilaisille säilytysratkaisuille tai vaikka pienelle lukunurkkaukselle.Tässä tilassa on pienet ikkunat, joista kaksi on lattianrajassa. Alakerran pienempi makuuhuone on perinteisempi, suuremmalla ikkunalla varustettu. Olohuoneessa on Uuniseppien Balladin puolivaraava takkauuni tuomassa lämpöä ja tunnelmaa. Vaaleakaapistoisessa keittiössä on kiintokalusteina mm. jääkaappipakastin, kiertoilmalla varustettu erillisuuni, integroidut astianpesukone sekä induktioliesi ja liesituuletin aktiivihiilellä. Kylpyhuoneen kalusteet sekä kaakeloidut ja laatoitetut pinnat ovat siistit ja hyväkuntoiset. Kylpyhuoneen viemäröinti, lattialämmitys, vedeneristys ja laatoitus on remontoitu vuonna 2016, jolloin kylpyhuoneeseen lisättiin myös automaattinen kosteudenpoisto. Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja huoltoja ja korjauksia ovat olleet mm. A-talon katolle asetetut lumiesteet vuonna 2019 ja samana vuonna taloyhtiön päävesijohdon uusiminen kaupungin liittymästä vesimittarille, joka on myös tuolloin vaihdettu. Ulko-ovet on uusittu vuonna 2016 ja piha-alue kunnostettu vuonna 2004. Tulevissa korjaussuunnitelmissa on mainittu mm. pihan kunnostus ja maa-aineksien tasoitus sekä julkisivun maalaus. Tämä kodikas puutalokoti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea historiaa modernin elämän mukavuuksilla. Kyseessä oleva asunto pitää nähdä omin silmin - ota yhteyttä ja kysy lisää! Koti vapautuu sopimuksen mukaan! Esittelyt ja lisätiedot Merja Hakala, puh. 044-9863 358, merja.hakala@op.fi"

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    574178
    Kohdetyyppi
    Puutalo
    Osoite
    Airikinkatu 12 A, 20100 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    1h
    Asuinpinta-ala
    43 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukaan 43m².
    Kokonaispinta-ala
    72 m2
    Käyttöönottovuosi
    1955
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-3/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    138 000,00 €
    Neliöhinta
    3 209,30 €
    Hoitovastike
    223,50 €/kk
    Yhtiövastike yht
    223,50 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, sähkölämmitys 63,00 €/kk 5900 kWh/v. Lämmityskustannuksiin laajempi selitys: ”Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 63 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 5900 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilma, induktioliesi integroitu, liesituuletin aktiivihiili, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön kaapisto mahdollisuus mikrolle ovea vaihtamalla

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: vinyylikorkki / maali. Olohuone: vinyylikorkki / tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti / maali / tapetti / paneelikatto. Makuuhuone 2: vinyylikorkki / maali / tapetti. Kylpyhuone: kaakeli / laatta. Eteinen: laatta / paneloitu / maali.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Airikintie 12
    Isännöitsijä
    Taisto Ihajärvi / Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy, c/o Isännöinti Levasma
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    8
    Taloyhtiössä on
    Yhteisantennijärjestelmä

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Puu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    painovoimainen
    Energialuokka
    F 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 15.02.2034

    Tehdyt korjaukset

    Tehdyt remontit: lämpökamera kuvaus v. 2022 A -talon katolle asennettu lumiesteet v. 2019 Uusittu taloyhtiön päävesijohto kaupungin liittymästä vesimittarille ja vaihdettu vesimittari v. 2019 A -talon katon tuuletuksen parantaminen v. 2017 Vesivuodon edellyttämät kuivaus- ja korjaustoimenpiteet (hstot 2,3, ja 5) v. 2016 Lahovikaisten sisähirsiseinien korjaus v. 2016 päävesijohdon ja vesimittarin lämmityskaapeli v. 2016 Kadun puoleisen rakennuksen (A) kellarikerroksen tuuletusluukut ja ulkoseiniin toisen kerroksen huoneistoja varten asennetut paloportaat uusittu v. 2016 Ulko-ovien uusinta v. 2016 Kadun puoleisen rakennuksen (A) ulkoseinien kunnostus, maalaus ja vesikaton kunnostus ja maalaus v. 2009 - 2010 Ulkovälinevarasto v. 2005 Piha-alueen kunnostus v. 2004 Päävesijohdot ja viemärit uusittu v. 1981. Asunnon remontit: Korjaustyön suoritti T.mi Lunden ja korjaustyön kohteena olivat pesuhuoneen lattia- ja seinäpintojen laatoitukset sekä vesikalusteiden uusinta sekä mm. kylpyhuoneen viemäröinti, lattialämmitys, vesieristys (kiilto), laatoitus. Keittiöremontti v. 2016

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA 05.06.2023: Pihan kunnostus ja maa-aineksien tasoitus, Julkisivun maalaus, As. 5 ja 6 portaikon maalaus julkisivujen maalauksen yhteydessä, taloyhtiö hankkii as. 5-6 yhteiskäytävään lämpöpatterin.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    480 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Raisio OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Torikuja 1, RAISIO

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!