Tiilentekijänkatu 23 B, Neitsytlinna, Lohja

Velaton myyntihinta 229 000 € Myyntihinta: 229 000 €
Käyttöönottovuosi 1986
Pinta-ala
131 m2
4-5h, k, kph, s, erill. wc

Arvostetulla Neitsytlinnan pientaloalueella lähellä Lohjan keskustaa on nyt tarjolla tilava yksitasoinen erillistalo. Yhtiön kaksi taloa on kytketty toisiinsa autotallein, joten varsinaista seinänaapuria ei ole. Nyt myynnissä oleva talo sijaitsee tontin takaosassa metsän laidassa, joten voit nauttia linnunlaulusta ja lähteä suoraan pihasta harjun hienoille lenkkipoluille.

Tätä kotia on lämmitetty pääasiassa ilmalämpöpumpulla, varaavalla takalla ja isolla puuhellalla. Valoisa olohuone on todella iso, ja se onkin tarpeen mukaan jaettavissa kahdeksi erilliseksi huoneeksi. Tällä hetkellä makuuhuoneita on kolme ja ne sijaitsevat talon päädyssä, josta on rauhoittavat metsäiset näkymät. Reilun kokoisen keittiön takana ovat kodinhoitotilat, kylpyhuone ja sauna, josta pääset helposti takaterassille vilvoittelemaan. Lämmintä säilytystilaa löytyy kaapistojen ja vaatehuoneiden lisäksi noin 8 m2 kokoisesta varastosta, joka on oman autotallin takaosassa.

Tämä asunto on melkein kuin omakotitalo, mutta varainsiirtovero on vain 1,5 % velattomasta kauppahinnasta, koska kyseessä on osakehuoneisto. Edullisella hoitovastikkeella (69 €/kk) katetaan yhteiset kulut, joita ovat kiinteistövero, kiinteistövakuutus sekä yhteisen jätehuollon maksut. Taloyhtiön isommista, yhteisistä korjauksista päätetään aina erikseen yhtiökokouksessa, mutta muutoin huoneistot vastaavat omista korjaus- ja huoltokuluistaan.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573975
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Tiilentekijänkatu 23 B, 08100 LOHJA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    4-5h, k, kph, s, erill. wc
    Asuinpinta-ala
    131 m2
    Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 5H+K+S
    Kokonaispinta-ala
    131 m2
    Käyttöönottovuosi
    1986
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    koillinen-lounas, päätyikkuna kaakkoon, puistomaiset näkymät
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    229 000,00 €
    Neliöhinta
    1 748,09 €
    Hoitovastike
    69,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    69,00 €/kk

    Sähkölämmitys 12500 kWh/v. Lämmitykseen käytetty sähkön lisäksi varaavaa takkaa ja puuhellaa. Yhtiössä on huoneistokohtainen sähkön ja veden kulutuksen mittaus. Vesi- ja jätevesimaksu ollut n. 33 €/kk/2 hlön talous. Kiinteistövero 293,75 € (2024). Roskismaksut (2 hengen talous) n. 180 €/vuosi. Kaapeli-tv omakustanteinen, mahdollisuus DNA laajakaistaan.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesikupu (puuhellan yläpuolella), liesituuletin (sähköhellan yläpuolella, puhaltaa ulos), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kiinteä saareke + tuolit 4 kpl , Puuhella + leivinuuni. Lattialämmitys sähköllä

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi (kph + wc), kaapit (kph), allaskaappi (kph + wc), pesukoneliitäntä, lattialämmitys (kph, sauna, wc, keittiö), kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: laattalattia, seinät tapetoitu/laatoitettu. Olohuone: parketti, tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, tapetti, puolipaneli. Makuuhuone 2: muovimatto, tapetti, puolipaneli. Makuuhuone 3: muovimatto, tapetti. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: laatoitettu (seinien yläosa paneloitu). Eteinen: parketti, tapetti. Wc: laatoitettu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Lohjan Pihakoivu
    Isännöitsijä
    Heikki Lindfors, puh. +358 40 835 2952
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Autopaikat
    2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Pelti. Rakennusten vesikatot uusittu v. 2014.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Ilmalämpöpumppu, varaava takka, puuliesi/leivinuuni.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Alkuperäinen kattolämmitys on pääosin pois käytöstä.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    huippuimuri
    Energialuokka
    E 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    viimeinen voimassaolopäivä 22.12.2032

    Tehdyt korjaukset

    Molempia huoneistoja, autotaIleja ja piha-aIuetta koskeneet korjaukset: 2024 Taloyhtiöön hankittu yhtiön omistukseen lumilinko 2021 Yhteisten viemäreiden kuvaus ja puhdistus. Kadun puolella olevien jätevesikaivojen tarkistus 2021 Kaadettu tontilta isoja puita (kaupungin lupa) 2014 Taloyhtiön molempien rakennusten kattojen uusiminen 2013 Kaadettu tontilta isoja puita (kaupungin lupa) 2011 Molempien autotallien peltikaton ja tukirakenteiden uusiminen 2003 Piha-alueen asfaltointi. Asunnon remontit: Huoneisto B:ssä tehty seuraavat: 2024 Sähköpistorasioiden kuntotarkastus 2024 Keittiön lattialämmityksen termostaatti uusittu 2023 B-talon välipohjan eristys uusittu (50cm puhallusvilla), piipun ja läpivientien eristys uusittu sekä asennettu tuulensuojalevyt ja kulkusillat (raportti kuvineen olemassa) 2023 Keittiön kylmäkalusteet uusittu 2023 Lämminvesivaraaja huollettu ja asennettu uusi päätyventtiili 2023 Astiapesukoneen ja kylmäkalusteiden valuma-altaat asennettu. 2021 B-huoneiston viemäreiden kuvaus ja puhdistus (raportti ja video olemassa) 2019 Etu- ja takaterassien lattian maalaus 2014 Turvalukon asennus ulko-oveen 2014 Yhden makuuhuoneen (nyk. työhuoneen) pintaremontti, laminaatin asennus, tapetointi ja maalaus. Vaatehuoneen korjaus ja peililiukuovien asennus 2014 Pesuhuoneen ulko-oven vaihto 2013 llmalämpöpumpun hankinta ja asennus 2012 Korjattu lämmityksen termostaatit ja asennettu lisäksi kolme uutta lämpöpatteria 2011 Uusittu olohuoneen takka 2010 B-huoneiston edessä olevan laatoituksen aidan uusiminen 2009 Uusittu saunan kiuas 2009 WC-pyttyjen koneistojen korjaus 2007 Tuulikaapin maalaus ja uuden kaapin asennus 2005 B-huoneiston autotallin lattian lämpöeristys ja betonilattian asennus 2003 Erillisen WC:n korjaus, seinien uusiminen ja seinien ja lattian kaakelointi 2003 Uuden siivouskaapin asennus 2003 Etu- ja takaterassien lattian maalaus Nuohoukset on hoidettu vuosittain.

    Suunnitellut korjaukset

    Tällä hetkellä ei ole tiedossa yhtiölle kuuluvia huomattavia muutos- tai korjaustöitä. Kunnossapitotarveselvitys päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Yhtiö suunnittelee yhteisen roskiskatoksen rakentamista kadun varteen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 200 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Lohjan kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lohjan keskustan palvelut n. 1,5 km, Tynninharjun kaupat n. 2,5 km. Koulut: Ojamonharjun yhtenäiskoulu (luokat 1-9) n. 2 km, Lohjan Yhteislyseon lukio n. 2 km. Päiväkoti: Voudinpuiston päiväkoti n. 1,5 km, Kartanonpuiston päiväkoti n. 2 km. Keskustan terveysasema n. 1 km, Virkistysuimala Neidonkeidas n. 1 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 350 m, linja-autoasema n. 1,3 km

    Lisätiedot

    Kiinteistö sijaitsee pohjavesialueella, joten maalämpöä ei voi asentaa. Ostaja maksaa varainsiirtoveroa 1,5 % kauppahinnasta. Taloyhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!