Soutajantie 2, Ikaalinen

Velaton myyntihinta 260 000 € Myyntihinta: 260 000 €
Pinta-ala
552 m2
Liiketila

Monenlaisiin tarkoituksiin soveltuva liikekiinteistö ja piha-alueet näkyvällä paikalla Ikaalisten sisääntulotien varrelta. Tilat jaettavissa kätevästi pienempiin osiin tai laajennettavissa kokonaan yhden toimijan käyttöön.

Piha-alue on asfaltoitu ja mahdollisuus päästä pihaan myös isommalla autolla. Pihapiirissä on ulkovarasto ja roskakatos.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  573848
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Soutajantie 2, 39500 IKAALINEN
  Huoneet
  Liiketila
  Kokonaispinta-ala
  552 m2
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  260 000,00 €

  Kiinteistövero 1510,18 euroa / vuosi. Sähkönvuosikäyttöarvioa 23 000 kWh. Vesihuolto ja kustannukset Ikaalisten Vesi Oy:n taksan mukaan. Jätehuolto Pirkanmaan Jätehuolto taksan mukaan.

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  Ei energiatodistusta
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  3 275 m2
  Omistus
  Oma
  Kaavoitus
  Asemakaava, sitova tonttijako

  Lisätiedot

  Rakentamisen tehokkuusluku on e=0,30. Kokonaisrakennusoikeus noin 980 k-m2. Rakennusoikeus ja rakentamiseen liittyvät yksityiskohdat, ohjeet ja rakennusoikeus tulee tarkistaa Ikaalisten kaupungin rakennusvalvonnasta. Kaksi tilaa vuokrattuna. Liikerakennuksen rakennuslupa 1984 ja käyttöönottokatselmus suoritettu 17.12.1986. Myymälä- ja varastotilojen muutos leipomoksi ja kahvilaksi käyttöönottokatselmus 2014. Vuoden 2014 käyttöönottokatselmuspöytäkirjassa huomioitavaa/tarkastettavaa läpivientien palokatkomassaukset ja väliseinien paloikkunoiden asennus 31.5.2014 mennessä. Sekä sähkötöiden mittaus - ja tarkastuspöytäkirjan toimitus rakennusvalvontaan. Rakennus on tehty aikana, jolloin käytössä on yleisesti ollut materiaaleja, jotka sisältävät asbestia. Jos osakas aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee teettää tietyissä tapauksissa asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Lain mukaan ennen vuotta 1994 rakennettujen rakennusten purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutyötä. Asbestikartoitusta ei ole tehty. Kiinteistöllä olevien rakennusten pinta-aloja ei ole mitattu nykyisin käytettävän huoneistoalan laskemismenetelmän mukaisesti (standardi SFS 5139) eikä asuinpinta-aloja ole sittemmin tarkistusmitattu. Tämän vuoksi rakennusten ilmoitettu asuinpinta-ala saattaa poiketa merkittävästi todellisesta huoneistoalasta.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Sastamala OP Koti Satapirkka Oy LKV

  Puistokatu 2, SASTAMALA

  0500 928 266 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!