Hurtinkatu 3 Y, Hurttivuori, Turku

Velaton myyntihinta 145 000 € Myyntihinta: 120 569 €
Käyttöönottovuosi 1966
Pinta-ala
64 m2
3h, k, apuk, kph, p

Ylimmän kerroksen päätyhuoneisto

OP Koti tuntee Hurttivuoren! Puistomaisessa maisemassa sijaitsevassa taloyhtiössä on vuoden vaihteessa valmistunut käyttövesiputkistojen uusinta. Tämä asunto on täysin remontoitu samassa yhteydessä ja onkin heti vapaa ja muuttovalmis. Vaaleat pinnat ja tyylikäs kylpyhuone houkuttelevat sisustamaan.

Ylin kerros, sijainti päädyssä ja läpi talon pohjaratkaisu ovat tämän kodin ominaisuuksia. Seinänaapuri onkin vain olohuoneen seinän takana. Olohuoneen ikkunat antavat kahteen suuntaan, etelään ja länteen. Myös parveke sijoittuu lännen, eli ilta-auringon puolelle ja onkin mukava oleskelupaikka. Parvekkeen saa halutessaan lasittaa. Makuuhuoneet ovat lempeän aamuauringon, eli idän puolella ja niiden ikkunoista on näkymä pikkumetsään. Kummassakin makuuhuoneessa on kaapistot. Uusitussa keittiössä ovat tarpeelliset kodinkoneet ja mukavasti sekä lasku- että säilytystilaa. Ajalleen tyypillinen apukeittiö antaa tilan ruokailuryhmälle. Kylpyhuone on tyylikäs ja siellä on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Hurttivuori tarjoaa loistavat ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Urheilukentälle on matkaa noin 500 metriä ja reilu kilometri jäähallille. Lähimmät kuntosalit sijaitsevat Skanssissa, padelhalleja löytyy parikin kappaletta. Päivittäiset ostokset, ja isommatkin hankinnat, sujuvat Itäharjun Prismassa ja Skanssin ostoskeskuksessa. Liikenneyhteydet Hurttivuoresta ovat sujuvat, Föli kulkee tiheästi ja vie laajalle. Lähimmät pysäkit ovat Littoistentien varrella, 5 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustaan myös pyöräilee mukavasti, Kauppatorille matkaa kertyy alle 6 kilometriä. Pysäköintiin on kotikadun tuntumassa runsaasti maksuttomia paikkoja ja yhtiöllä on yhteensä 99 autohallia vuokrattavana.

Taloyhtiötä on hoidettu säännöllisesti. Tuoreimpana on valmistunut käyttövesiputkiston uusinta vuoden vaihteeseen. Samalla tehtiin kaukolämpö- ja vesijohtokanaalit. Taloyhtiössä on suoritettu viemäreiden sukitus vuonna 2017. Taloyhtiö sijaitsee pientalojen lomassa ja sijainti on rauhallinen, ilman läpikulkuliikennettä

Onko tässä sinun uusi kotisi? Keittiön ikkunasta voi ihastella oravien leikkiä lähimetsässä ja lasitetulle parvekkeelle voi vaikkapa istahtaa lueskelemaan illan auringon lämpöön.

Tervetuloa tutustumaan, Sanna Varjanne, LKV, FM puh. 040 756 9496 sanna.varjanne@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573808
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Hurtinkatu 3 Y, 20610 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, apuk, kph, p
    Asuinpinta-ala
    64 m2
    Kokonaispinta-ala
    64 m2
    Käyttöönottovuosi
    1966
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/3
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Läpitalon päätyhuoneisto. Olohuoneen ikkunat etelään ja länteen. Parveke lännen puolella, eli ilta-aurinko. Keittiö ja makuuhuoneet idän puolella.
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    120 569,04 €
    Velaton hinta
    145 000,00 €
    Lainaosuus
    24 430,96 €
    Neliöhinta
    2 265,63 €
    Hoitovastike
    230,40 €/kk
    Rahoitusvastike
    208,00 €/kk
    Muu vastike
    2,20 €/kk
    Yhtiövastike yht
    440,60 €/kk

    POV 6 Linjasaneerauksen lainan osuus 18 500,84EUR. Ei maksettavissa. POV 2 Sukitusurakan lainan osuus 5 930,12EUR. Maksettavissa. *Sähköstä perittävä kulutusmaksu on kulloinkin voimassa olevan Turku Energia Oy:n hinnaston mukainen. Saunamaksu on 2EUR/krt. Autotallivuokrat 26-35EUR/kk. Sähköpilari 75EUR/vuosi. Sähköpilari+lohkolämmitin 100EUR/vuosi. 1.2.2024 alkaen kylmä ja lämmin vesi laskutetaan osakkeenomistajalta huoneistokohtaisten mittareiden lukemien mukaisesti. Laskutus kauden: 31.3,30.6.,30.9,31.12 ja ilmoitettujen muuttojen yhteydessä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin integroitu, uusi. Erillisuuni uusi. Liesitaso uusi. Liesituuletin, astianpesukone integroitu, kiinteät valaisimet. Keittiö on uusittu vuonna 2023 taloyhtiön käyttövesiputkiston saneerauksen yhteydessä

    Pesutilat

    Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lämmin sähkötoiminen pyyheteline. Kylpyhuone on uusittu vuonna 2023 taloyhtiön käyttövesiputkiston saneerauksen yhteydessä

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: vinyylilaminaatti, välitilassa carrara marmori -sävyinen levy, maalatut seinät. Olohuone: vinyylilaminaatti, maalatut seinät. Makuuhuone 1: vinyylilaminaatti, maalatut seinät. Makuuhuone 2: vinyylilaminaatti, maalatut seinät. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu. Eteinen: vinyylilaminaatti, maalatut seinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hurttivuori
    Isännöitsijä
    Isännöintitalo, Ari Halmet. Puh.0207229945
    Kiinteistönhuolto
    Talonmies
    Asuinhuoneistoja
    249
    Liikehuoneistoja
    4
    Liikehuoneistojen pinta-ala
    278,5 m2
    Autopaikat
    99 kpl
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
    Lunastuspykälä
    13§ Yhtiö voi tarjouksesta vapaalla omalla pääomalla lunastaa omia osakkeitaan. Yhtiölle näin lunastettu osake on poistettava osakeluettelosta ja osakekirja tehtävä kelpaamattomaksi.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    F 2013

    Tehdyt korjaukset

    2023 Käyttövesiputkiston uusimisurakka. Kaukolämpö- ja vesijohtokanaalien uusimisurakka. 2021 2. ja 3. talojen porraskäytävien ulko- ovien uusiminen 2020 linjastosaneerauksen toteutussuunnittelua vesijohtojen osalta 2019 1. talon katon ylimaalaus (Noxyde) 2018 1. talon ulko-ovien uusiminen. 2. talon katon ylimaalaus (Noxyde) 2017 viemäreiden sukittaminen 2015 linjastosaneerauksen toteutussuunnittelu, joka jatkuu vesijohtojen osalta myöhemmin. 1 talon liikesiiven viemärin korjaus sekä tarkastuskaivon lisäys 1 talon kulmalle 2014 3-,4-, ja 5-talojen kattojen maalaus sekä rännien pinnoitus. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus. Linjastosaneerauksen hankesuunnitelma. Pohjaviemärin korjaus (6-talon pääty) 2013 6-,7- ja 8-talojen kattojen maalaus ja rännien pinnoitus, putkistojen kuntotutkimus (Inspecta). 2012 1- ja 2-talojen kattojen maalaus ja rännien pinnoitus. Vedenkäsittelyjärjestelmän asennus yhtiön käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmään. 2010 rakennusten 3, 4 ja 8 tiilipäätyjen julkisivukorjaus 2009 jätepisteiden uusiminen kokonaisuudessaan. Rakennusten 6 ja 7 tiilipäätyjen julkisivukorjaus.. Asunnon remontit: Huoneisto on kokonaan remontoitu vuoden 2023 aikana. Suuret muutostyöt ovat keittiön ja kylpyhuoneen uusiminen. Huoneistossa on tehty yhtiön vesieristetarkastus.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarpeen ja toimintakertomuksen 2023 mukaisesti, ei vielä yhtiökokouksessa vahvistettu : tiilipäätykorjauksia tarvittaessa porraskäytävien ulko-ovien uusimisia, ikkunoiden huoltoa vesikattojen huoltomaalauksia tuuletusparvekkeiden kuntotutkimus Yhtiön hallinnassa olevan, entisen kaupan liiketilan sisäpuolinen saneeraus. A-, B- ja C portaiden hissisaneeraus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    30 549,8 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!