Kohteessa esittely ke 8.5. klo. 18:00 - 18:30.

Tyllikuja 3, Tikanmaa, Raisio

Velaton myyntihinta 184 500 € Myyntihinta: 184 500 €
Käyttöönottovuosi 1950
Pinta-ala
104 m2
3h + k + kph/wc + khh + aula + alkovi + kuisti

Vuonna 1950 valmistunut ja vuonna 2015 ullakolle laajennettu, viehättävä, 1,5 kerroksinen lautaverhoiltu rintamamiestalo. Lisäksi vuonna 2021 rakennettu pihasauna ja varastorakennus sekä puuliiteri. Talon ja saunarakennuksen yhteydessä on tilavat osittain katetut terassit. Puistoalueeseen rajoittuva oma 1040 puutarhatontti.

Sisääntulo taloon tapahtuu katetun terassin ja kuistin kautta. Asuinkerroksessa on keittiö, olohuone makuuhuone, pesuhuone ja entisen saunan tilalle rakennettu omalla uloskäynnillä varustettu kodinhoitohuone. Huoneet ovat värimaailmaltaan piristävän iloisia, sopien hyvin aikakautensa tyyliin. Olohuoneessa on vuonna 2013 asennettu varaava takka. Keittiö on remontoitu vuonna 2012 ja siellä on reilusti kaappi- ja laskutilaa. Mikäli et tarvitse erillistä makuuhuonetta alakertaan, voi sen ja olohuoneen välisen seinän poistaa ja tehdä olohuoneesta tuplasti suuremman. Kodinhoitohuoneen ja ulko-oven edustalta alkava katettu terassi jatkuu taloa kiertäen avoimena aina pihasaunalle asti.

Ullakkokerroksen muodostavat tilava aulahuone, makuuhuone ja sen yhteydessä oleva tunnelmallinen makuualkovi. Yläkerta sisältää harjakattoisen talon tapaan runsaasti matalaa vinokattoista tilaa. Kellarikerrokseen on kulku ulkokautta. Tilat ovat varsin matalaa osittain kalliopohjaista varastotilaa. Kellarin keskellä on entinen perunakellari, nykyinen tekninen tila sisältäen öljykattilan, vesimittarin.

Uudenkarhea, vuonna 2021 valmistunut, puulämmitteinen pihasauna terasseineen kutsuu saunomaan pidemmän kaavan mukaan. Saunarakennuksessa on mökkimäiseen tapaan kantovesi. Polttopuut saa mainiosti varastoitua saunan vieressä sijaitsevaan n. 10 m2 puuliiteriin.

Lisävarastotilaa ja mahdollisuudet kaikenlaiseen askarteluun tuo tontin etuosaan sijoittuva n. 15 m2 lämmin pihavarasto.

Taloa on peruskorjattu vuosien myötä mm. katto, vesijohdot ja talon pintaremonttia on tehty eri vuosina 2010 jälkeen. Tarkempi erittely remonteista löytyy myyntiesitteestä.

Lämmitys on monimuotoinen. Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys, yläkerrassa tarpeen mukaan käytetty lämmityspattereita ja avustavana ilmalämpöpumppu (mikä tällä hetkellä ei ole toimintakunnossa). Öljykattila on talon kellarissa, komposiittinen öljysäiliö pihalla betonikaivon sisässä.

Talo sijaitsee loivasti itään viettävällä tontilla metsän laidassa siten, ettei puusto varjosta taloa ja tonttia. Piha on pääosin puutarhaa. Talon ja pihasaunan luona tontin on näkyvillä kalliota, mikä antaa sekä suojaa että tuo ilmeikkyyttä. Talon edessä on useammallekin autolle sopiva sepelipiha, missä on kahdelle autolle valmiina sähkötolpat.

Lähialueelta löytyvä lapsiperheille tärkeät päiväkoti ja koulu. Lähikauppaa ei myöskään ole pitkää matkaa.

Onko tässä tuleva kotisi?

Myynti ja esittelyt: Pasi Pitkänen LKV, YKV 0500 522 229, pasi.pitkanen@op.fi

SEURAA MYÖS SOMESSA, SAAT NOPEIMMIN TIEDOT UUSISTA KOHTEISTA: Instagram: pasipitkanenlkv Facebook: Kiinteistönvälittäjä Pasi Pitkänen Linkedin: Pasi Pitkänen OP Koti: op-koti.fi/kiinteistonvalitys/turku/pasipitkanen

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573533
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Tyllikuja 3, 21210 RAISIO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3h + k + kph/wc + khh + aula + alkovi + kuisti
    Asuinpinta-ala
    104 m2
    Rakennuslupa-asiakirjoja, joista ilmenevät pinta-alatiedot ei ole saatavilla. Asuntilojen pinta-ala perustuu rakennuspiirustuksista tehtyyn arvioon. Yläkerrassa on runsaasti matalaa/viistokattoista tilaa.
    Kokonaispinta-ala
    164 m2
    Käyttöönottovuosi
    1950
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    184 500,00 €
    Kiinteistövero
    247,80/v.2023

    Myyjät ovat asuneet kiinteistössä alle vuoden, joten todelliset vuosikustannukset eivät ei ole tiedossa. Öljyä on käytetty tarpeen mukaan. Tarkka määrä ei ole tiedossa.

    Varustus

    Keittiö

    Jääviileäkaappi, pakastekaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna Pihasauna, puukiuas (ei kaivollinen, ei vesituloa), puukiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys KPH ja KHH, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Keittiön seinät maalattu, lattia vinyyliä. Olohuone: Seinät maalattu, lattia vinyyliä. Makuuhuone 1: Seinät maalattu, lattia vinyyliä. Makuuhuone 2: Seinät maalattu, lattia laminaattia. Makuuhuone 3: Seinät maalattu, lattia laminaattia. Kodinhoitohuone: Seinät maalattu, lattia epoksia. Kulku ulos. Kylpyhuone: Seinät laattaa, lattia laattaa. Eteinen: Seinät maalattu, lattia vinyyliä. Tuulikaappi: Seinät maalattu, lattia muovimattoa.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko, lautaverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Lapetikkaat 2023.
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Öljy, puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu, sähköpatterilämmitys, vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka. Öljysäiliön sijainti: komposiittisäiliö pihalla (säiliön tarkastusta ei ole tehty), betonikaivon sisässä. Kattilan valmistusvuosi:1998.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi. Lattialämmitys alakerrassa, lukuun ottamatta kuistia. Yläkerrassa lämmitys irtopatterein.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Rakennuksen asuintiloissa on painovoimainen ilmanvaihto. Kylpyhuoneessa ja kodinhoitohuoneessa on PAX-kanavapuhallin. Keittiössä on liesituuletin, mikä on johdettu seinästä ulos. Kellaritilojen ilmanvaihtoa on tehostettu koneellisella poistoilmanvaihdolla. Sisätiloissa ei ollut havaittavissa poikkeavia hajuja tarkastuksen aikana. Asuintilojen seinissä ja uusittujen ikkunoiden karmin yläosaan on asennettu korvausilmaventtiilit, korvausilmaventtiileitä vaikuttaisi olevan riittävästi.
    Energialuokka
    D 2018

    Tehdyt korjaukset

    Katto uusittu rakennusluvan mukaan v. 2010, keittiö v. 2012, takka v. 2013, uusittu yläkerran eristeet/pinnat/sähköt/ ikkunat/rappuset v. 2015-2017, ikkunat uusittu/vanhempi ulko-ovi v. 2015-2017, ilmalämpöpumppu v. 2016, katto uusittu (kattorungon oikaisu), uusi aluskate/vesikourut ja syöksyt/pelti v. 2016, salaojajärjestelmä (poisto ojaan) v. 2016-2017, lattian ja seinien saumat tiivistetty akryylimassalla alakerrassa v. 2017-2018, lattiaa suoristeltu tasoitelaastilla uusi pintamateriaali vinyyli ja uudet listat v. 2017-2018, kellarin ikkunat v. 2017-2018, parkkipaikan päädyn salaojat v. 2020, väliseinä eristeineen v. 2020, pihasauna terasseineen v. 2021, kodinhoitohuone v. 2022, asunnon pinnat v. 2022, käyttövesiputket ja viemärit v. 2022, kodinhoitohuoneen ulko-ovi v. 2022, yläkertaan väliseiniä ja uudet lasiovet v. 2022, viemäriputken tarkistuskaivo v. 2023 korjattu, kylpyhuoneen laattapinnat maalattu/tasoitettu, uusi suihkunurkka ja allaskaappi v. 2023,

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 040 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1950, 2007, 2023. Asemakaava, AO Erillispientalojen korttelialue Raision kaupunki
    Rakennusoikeus
    208 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Sallittu rakennusoikeus 208 + 40 m2. Käytetty rakennusoikeus asuinrakennus 108 m2, varasto 11 m2.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!