Ruokosentie, Tuuhoskylä, Ruovesi

Velaton myyntihinta 88 000 € Myyntihinta: 88 000 €
Käyttöönottovuosi 2024
Pinta-ala
5 000 m2

Hieno rantatontti, jolta avautuvat upeat maisemat ilta-auringon suuntaan Sotkanselkää kohti. Rinnetontti on kangaspohjainen, osin kallioinen ja tontin puusto on upeaa mäntymetsää. Rakennusoikeutta tontilla on pää-/lomarakennukselle 150 k-m², saunarakennukselle 30 k-m², vierasmajalle 35 k-m² ja talousrakennukselle 25 k-m², eli tontille saa mahtumaan näyttävänkin kokonaisuuden myös ympärivuotiseen lomailuun. Tontti sijaitsee omassa rauhassaan noin 20 kilometrin päässä Ruovedeltä ja Vilppulasta. Tampereellekin matkaa on reilusti alle 100 kilometriä. Tilaa kartat ja muut tiedot toimistoltamme ja tule tutustumaan! Videolla kohdasta 0:56 alkaa tontin tarkempi kuvaus.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    573107
    Kohdetyyppi
    Vapaa-ajan tontti
    Osoite
    Ruokosentie, 34600 RUOVESI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Käyttöönottovuosi
    2024

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    88 000,00 €

    Tiemaksun suuruus voi vaihdella vuosittain riippuen tierakenteen kunnossapidosta. Tiemaksu on ollut Ruokosentiellä mökkiläisille 20,00 euroa/ vuosi. Kiinteistövero ja tiemaksu määräytyvät lohkomisen jälkeen.

    Rakennuksen tiedot

    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    5 000 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Tontti on loivaa rinnettä ja ns. mäntykangasmaastoa. Osin tontilla on myös kalliota. Puusto on varsin isoa, joten taimikonraivaukseen ei tarvitse varautua. Aluskasvillisuus on varvikkoa. HUOM! Kaavassa ei tällä kohdin ole muita rakennuspaikkoja.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Rantaosayleiskaava. Ruoveden kunta, 0447871346
    Rakennusoikeus
    240 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Lomarakennuspaikalla sallitaan rakennettavaksi yksi lomarakennus kerrosalaltaan enintään 150 m², saunarakennus enintään 30 m², vierasmaja enintään 35 m² ja talousrakennus 25 m². Kokonaisrakennusoikeus on 240 k-m². Uuden ja / tai lohottavan rakennuspaikan rannan suuntainen suora raja tulee olla vähintään 50 metriä ja enintään 70 metriä. Rakennuspaikalle voidaan rakentaa myös savusauna, jonka ala tulee sisältyä rakennuspaikalle sallittuun kokonaiskerrosalaan. Em. pinta-alarajoitusten estämättä saadaan nykyistä rakennuskantaa korjata ja ylläpitää.

    Rantaoikeudet

    Ranta
    Oma ranta
    Rannan pituus
    noin 60 m
    Rannan suunta
    Lounas, länsi ja luode eli paras ilmansuunta.
    Vesistön tyyppi
    Järvi
    Vesistö
    Tarjannevesi.
    Rannan kuvaus
    Loivasti syvenevä ranta, josta veneily-yhteys Virroille, Ruovedelle ja aina Tampereelle saakka. Rantaviivan pituus määritellään lohkomistoimituksessa, kaavamääräyksissä on edellytys 50-70 metriä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Ei
    Viemäri
    Ei
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruovedelle ja Vilppulaan noin 20 kilometriä. Tampereelle noin 90 kilometriä.

    Lisätiedot

    Ostaja vastaa varainsiirtoverosta 3 %, lainhuudatuskuluista sekä kaupanvahvistajan palkkiosta 128,00 euroa. Sähköliittymän hinta kohteelle on noin 3153 euroa Elenia Oyj:n verkkosivuston mukaan. Energiayhtiöltä ei ole varmistettu hintaa. Liittymismaksuun eivät sisälly pääkeskus, liittymiskaapeli, niiden asennus, liittymiskaapelin kytkentä keskukseen, tarvittaessa liittymiskaapelin jatkaminen liittämiskohdassa eikä kaapeliojan kaivaminen ja peittäminen tontilla. Liittyjän oma sähköurakoitsija vastaa liittymätilauksen ja - rakentamisen jälkeen tontin osuuden sähkötöistä sekä mittarin asennuksen ja sähköjen kytkennän tilaamisesta Elenialta. Alueella on myös valokuitu. Määräala saa osuuden yhteiseen vesialueeseen 702-425-876-5. Tontin alueellinen ulottuvuus, rantaviivan pituus sekä tontin pinta-ala määritetään maanmittaustoimituksessa (toimitusinsinööri sijoittaa tontin kaavakartan mukaisesti). Kaupan osapuolet eivät ole velvollisia maksamaan mitään kauppahinnnan lisäsuorituksia tai hyvityksiä, mikäli tontin pinta-alan todetaan eroavan markkinointimateriaalissa mainitusta pinta-alasta.

    Joustavalla lainalla
    unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n rakennuslainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Ruovesi OP Koti Pohjois-Häme Oy LKV

    Ruovedentie 13, RUOVESI

    044 7852644 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!