Ruukkukatu 12 A, Nummenkylä, Järvenpää

Velaton myyntihinta 246 000 € Myyntihinta: 246 000 €
Käyttöönottovuosi 2004
Pinta-ala
95,5 m2
4h, k, khh/kph/s, wc, 2xvar, ak

Tilava paritalokoti Nummenkylän lapsiystävällisellä pientaloalueella. Koti on 1-tasoisena tilojen käytöltään toimiva. Kodin yhteydessä on autokatospaikka ja pihalla on tilaa kahden auton pitoon. Katoksen jatkeena on lämmin varasto. Tämän kodin piha-alueella on myös oma erillinen ulkovarasto.

Kodin kolme makuuhuonetta ovat kooltaan ja muodoiltaan eri tarpeisiin mainiosti valittavia. Olohuoneen ja keittiön suuri avara tila on mukava paikka perheen yhdessäoloon. 2017 uusittu keittiö on katseen kestävä ja ruokapöydälle on kunnolla tilaa. 2017 uusittu kylpyhuoneosaston ja kodinhoitohuoneen yhteistila on käytännöllinen arjessa. Tiloista on käynti terassialueelle vilvoittelemaan lämpimistä löylyistä. Olohuoneesta on toinen käynti takapihan suurelle terassialueelle ja valokatteen suojaan. Oma takapiha-alue avartuu etelään. 2019 asennettu ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää tarpeen mukaan.

Kiinteistö on jatettu hallinnanjakosopimuksella, kumpikin osapuoli suorittaa oman asuntonsa käyttöön ja korjaukseen liittyvät kulut yksin. Sähkö ja vesi maksetaan oman mittarin kulutuksen mukaan. Ei vastikemaksuja.

Lähinaapureiden kesken vallitsee hyvä yhteis- ja talkoohenki. Lapsiperheelle mainio ratkaisu, päiväkoti löytyy läheltä, kouluihin on kävelymatka ja kauppoja löytyy kylältä. Hki-Lahti moottoritielle matkaa on vain n. reilu 3 km.

Pyydä oma näyttöaikasi tähän tilavaan kotiin: Tiina Winqvist-Kukkonen, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571802
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Ruukkukatu 12 A, 04460 NUMMENKYLÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, khh/kph/s, wc, 2xvar, ak
    Asuinpinta-ala
    95,5 m2
    Pinta-alaan luettu olohuone, 3 makuuhuonetta, keittiö, sauna, kylpyhuone, kodinhoitohuone ja wc.
    Kokonaispinta-ala
    101 m2
    Käyttöönottovuosi
    2004
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    246 000,00 €
    Kiinteistövero
    472 e/v

    Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta ja kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Ikean keittiön kaapistot: valkoiset yläkaapit ja harmaat alakaapit. Varusteina: jääkaappi, pakastekaappi, kiertoilmauuni (höyrytoiminto ei toimi), induktioliesitaso, liesituuletin, astianpesukone (integroitu).

    Pesutilat

    Sauna, vuolukivikiuas, kylpyhuone, suihku. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä ja kaapistoja. Tiloista on käynti katetulle terassialueelle. Lisäksi erillinen wc: peili- ja allaskaapilla.

    Säilytystilat

    kaapistoja, lämmin ja kylmä varasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maali, lattiat laminaattia. Olohuone: seinät maali/tapetti, lattiat laminaattia. Makuuhuone 1: seinät maali, lattiat laminaattia. Makuuhuone 2: seinät maali, lattiat laminaattia. Makuuhuone 3: seinät maali, lattiat laminaattia. Kodinhoitohuone: seinät maali/laatta, lattiat laatta. Sauna: seinät paneli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: seinät laatta, lattiat laatta. Erillinen wc: seinät laatta, lattiat laatta.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko, puuverhous.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Lisäksi ilmalämpöpumppu, asennettu 2019.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys. Laattatiloissa lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistuksen laatimispäivä 29.6.2014. Viimeinen voimassaolopäivä 28.6.2024.

    Tehdyt korjaukset

    2017 Keittiöremontti: uusittu kodinkoneet ja kaapistot runkoineen. 2017 Kylpyhuone ja saunaremontti: vesieristeet ja uusi lämminvesivaraaja sijoiteltu lauteiden alle, kiintokalusteet uusittu (saunan panelointi, lauteet ja kiuas ovat alkuperäisiä). 2017 Laminaattilattioiden uusiminen, seinien maalauksia ja tapetointia. 2019 Takapihan terassin sekä etupihan kuistin uusiminen. 2019 Ilmalämpöpumppu asennettu. 2019 Julkisivumaalaus, koko kiinteistöllä. 2020 Peltikatteen pesu, ruuvien kiristys sekä puuttuvien ruuvien lisäys. 2022 IV-nuohous sekä LTO- laitteen puhdistus (raportti saatavilla). 2022 Ilmalämpöpumpun kylmäaineen määrän tarkastus. 2023 Makuuhuoneiden kaappien uusiminen. 2024 IV-koneen suodattimet vaihdettu 1-2 krt/v, viimeksi helmikuussa 2024. 2024 Uusittu kodinhoitohuoneen kaappien ovet.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    821 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Tasainen tontti, takapihaa suojaa osin lauta-aita.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa . AP-4/pvs asuinpientalojen korttelialue. Alueelle voidaan rakentaa pientaloja, kytkettyjä pientaloja ja erillisiä pientaloja asumistarkoituksiin. Pohjavesien suoja-alueella sijaitseva alue. Alueella ei saa tehdä toimenpiteitä, jotka voivat huonontaa pohjavettä. Rakentamisessa on otettava huomioon pohjaveden suojelun asettamat erityisvaatimukset sekä suojatoimet radonkaasua vastaan. Järvenpään kaupunki.
    Rakennusoikeus
    205 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kaikki käytetty.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-Supermarket Peltola reilu 2 km. Järvenpään K-Citymarket ja sosiaali- ja terveyskeskus JUST n. 4 km. Koulut: Anttilan alakoulu reilu 2 km, Koivusaaren yläkoulu reilu 2 km. Päiväkoti: Nummenkylän päiväkoti n. 250 m. Paavon polun liikuntapuisto n. 1 km. Liikenneyhteydet: Bussiliikenne alueella, Saunakallion junaseisake n. 2,2 km. Hki-Lahti moottoritie n. 3,5 km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

    010 254 2700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!