Annantie 5, Sukeva, Sonkajärvi

Velaton myyntihinta 59 000 € Myyntihinta: 59 000 €
Käyttöönottovuosi 1972
Pinta-ala
120 m2
3mh, oh, k, s

Tilava omakotitalo, joka mahdollistaa monipuolisen asumisen!

Tämä tilava omakotitalo tarjoaa reilusti tilaa isommallekin perheelle. Astuessasi sisään edessäsi avara eteistila, josta yhteys reilun kokoiseen valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneen yksi seinistä on tiilestä, joka antaa mukavasti ilmettä huoneeseen.

Säilytystilaa on kahdessa vaatehuoneessa, autotallissa ja kellarissa. Talon yhteydessä myös askarteluhuone, joka soveltuu esimerkiksi kesähuoneeksi.

Talo sijaitsee omalla 998 m2 tontilla. Suojaisa iso piha-alue on helppohoitoinen, sillä tontilta poistettu paljon istutuksia. Katetulle terassille käynti pukuhuonetilasta. Lämmitysjärjestelmä on öljylämmitys. Keittiössä sijaitsee puulla lämpiävä hella, jota voi hyödyntää ruoanlaittoon ja samalla siitä saa tunnelmallista lämpöä keittiöön. Autotalli on rakennuksen yhteydessä, jossa myös lämmitys vesikiertoisella patterilla.

Omakotitaloa on kunnostettu vuosien varrella. Vuonna 2023 on uusittu vesikate. Lisätietoja kunnostuksista ja remonteista saa välittäjältä. Talo kuntotarkastettu 1.2.2024.

Keskustan palvelut ja koulu sijaitsevat noin kilometrin päässä. Linja-autoasema, huoltoasema ja posti noin 100 metrin etäisyydellä. Sukevan harrastemahdollisuudet ovat hyvät, noin puolen kilometrin päässä on kyläkeskus, jossa mm. kuntosali ja nuorisotila. Järven rannalla kävelyreitti ja laavu. Kylältä lähtee myös moottorikelkkareitit. Kylällä erinomaisia luonto- ja kalastuskohteita.

Sukevalta on hyvät liikenneyhteydet, sijaitsee Valtatie 5 ja rautaien varrella. Lähimmät kaupungit Iisalmi ja Kajaani. Ajomatka molempiin kaupunkeihin on puoli tuntia ja Vuokatin urheilu- ja lomakeskukseen on noin tunnin matka.

Lähdetään tutustumaan kotiin, varaa siis aika välittäjältä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571725
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Annantie 5, 74340 SUKEVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3mh, oh, k, s
    Asuinpinta-ala
    120 m2
    pinta-alatieto rakennuspiirustusten mukaan.
    Kokonaispinta-ala
    180 m2
    Käyttöönottovuosi
    1972
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    59 000,00 €
    Kiinteistövero
    248,92 €/v

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, kylmiö (ei tällä hetkellä käytössä, mutta toimii), keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni Puulämitteinen hella, missä leivinuuni., astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuone, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiö: lamnaatti,maali,paneeli. Olohuone: puulattia,maali,paneeli. Makuuhuone 1: puulattia,maali,styrox levy. Makuuhuone 2: puulattia,maali,styrox levy. Makuuhuone 3: puulattia,maali,styrox levy. Sauna: kaakeli,paneeli,paneeli. Kylpyhuone: kaakeli,muovilevy,paneeli. Eteinen: (taka)laminaatti,maali,paneeli. Askarteluhuone: lankku,maali,maali. Wc: kaakeli,kaakeli,paneeli. Pukuhuone: laminaatti,maali,paneeli. Eteinen: (etu) puulattia,maali,maali.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Tiili. Punatiiliverhous. Kappaletavarasta tehty talo.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. 2023 on uusittu vesikate aluskatteelliseksi, läpimenot, piippujen pellitykset, räystäskourut ja syöksyt. Muutama vuosi sitten asennettu piippujen päälle sääsuojat. Räystäiden puuosat ja päätykolmiot on maalattu ja tehty luukku ullakolle. Pystysaumapeltikatto. (Ruukki Silent).
    Lämmitysjärjestelmä
    öljy. Öljypoltin uusittu 2020. Öljykattilassa sähkövastus. Lämmitysputket kulkevat alapohjan koolaustilassa/kaksoisbetonilattian ersitetilassa.,Öljysäiliön sijainti:Maassa talon länsisivulla.,Öljysäiliö tarkastettu:2011 edellinen omistajan toimesta.,Kattilan valmistusvuosi:2009.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Lisäksi keittiössä puulämmitteinen hella.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    2023 Vesikate uusittu, samall auusittu läpimenot, piippujen pellitykset, räystäskourut, syöksyt, uusittu muoviämpärit, räystäiden puuosat ja päätykomiot maalattu ja tehty luukku ullakolle. 2018-2022 Remontoitu sisätiloja, maalausta, asennttu laminaattilattia (alla solumuovipehmike ja ponttilautalattia). Sisäpihalta poistettu kymmeniä marjapensaita, sokkelin vierestä on poistettu kukkapenkkejä ja tilalle laitettu hiekkaa. 2021 Astianpesukone uusittu. Terassin valokate uusittu. 2020 Sähköliesi uusittu. Saunan kiuas uusittu (n. vuonna 2020) Lämmityskattila uusittu. Öljypoltin uusittu. 2018 Maalattu autotallin katto ja seinät. 2015-2016 Maalattu ikkunoiden puuosat. 2015 Jääkaappipakastin uusittu Askarteluhuoneeen katto, seinät ja lattia maalattu. 2012 Kylmiön kompressosi uusittu, ei tällä hetkellä käytössä, on toimiva.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    998 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 26.5.1971. Kiinteistö 762-425-1-150 sijaitsee Sukevan taajaman asemakaava-alueella, jossa kaavamerkintä AO 1 Sonkajärven kunta
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Tonttitehokkuusluku e=0,25 ja tontin pinta-ala 998 m2. Rakennusoikeutta on n. 250 m2, josta on kunnan rakennusrekisterin mukaan käytetty 130 m2 (asuinrakennus)

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa M-market n. 0,5 km, posti n. 150 m, kirjasto n 150 m, terveysasema Sonkajärvellä n. 25 km Iisalmi n. 40 km. Koulut: Sukevan ala-aste n. 1 km. Päiväkoti: Männikön päiväkoti n 1 km. Uimaranta, urheilukenttä, kyläkeskus (kuntosali, biljardi, nuorisotila) n. 0,5 km. Nesteen huoltoasema n. 100 m Moottorikelkkareitit Sukeva pakoreitti luontopolku. Järven rannassa kävelyreitit ja laavu. Liikenneyhteydet: Koulukyydit kirjaston pihasta n. 100 mPitän linjan autot viitostien varresta n. 200 mRautatieasema n. 1,2 km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Iisalmi OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

    Savonkatu 17, IISALMI

    010 258 8580 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!