Valpurintie 5, Kastu, Turku

Velaton myyntihinta 262 000 € Myyntihinta: 262 000 €
Käyttöönottovuosi 1980
Pinta-ala
125 m2
3h + k + olohuone + kph + sauna + khh + erillinen wc + vh

Tämä yksitasoinen ja kaunis omakotitalo on vapautumassa uusille asukkaille ihastuttavalla Kastun asuinalueella.

Kastu on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee aivan Turun keskustan läheisyydessä. Alueella on paljon viheralueita ja puistoja, ja se on erittäin suosittu perheiden keskuudessa. Alueella on hyvät palvelut sekä esimerkiksi koulu ja päiväkoti. Lisäksi Kastusta on hyvät kulkuyhteydet Turun keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Kastu on siis erinomainen paikka asua, jos arvostaa rauhallista asuinympäristöä, mutta haluaa samalla säilyttää hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja palveluihin.

Talo sijaitsee omalla tontilla ja on pohjaratkaisultaan todella toimiva esimerkiksi lapsiperheen tarpeisiin. Talossa on suojaisa ja viihtyisä takapiha, johon on käynti kätevästi suuresta olohuoneesta. Talossa on keittiö, jossa on hyvin tilaa ruokapödälle. Tässä Charmian vuonna 2015 remontoidussa valkoisessa ja linjakkaassa keittiössä on integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilmaominaisuudella, induktioliesi, liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Keittiöstä on käynti talon kodinhoitohuoneeseen, joka helpottaa osaltaa arjen toimia. Talossa on yhteensä kolme makuuhuonetta. Talon kylpyhuone sekä wc ovat kunnoltaan alkuperäiset, mutta tiloiltaan erittäin tilavat. Kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan on asennettu kuitenkin uusia kalusteita, kuten uusi kaapisto ja led-valopeili.

Lisää mukavuutta arkeen tuo lisäksi oma autotalli.

Talosta on tehty kuntotarkastusraportti aivan hiljattain. Voit tiedustella lisää kuntotarkastusraportista välittäjältä.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV 044 5933 104 pia.willberg@op.fi

Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    571717
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Valpurintie 5, 20300 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3h + k + olohuone + kph + sauna + khh + erillinen wc + vh
    Asuinpinta-ala
    125 m2
    Tieto pinta-alasta perustuu rakennuslupa-asiakirjoihin.
    Kokonaispinta-ala
    151 m2
    Käyttöönottovuosi
    1980
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    262 000,00 €
    Kiinteistövero
    280,73 euroa vuonna 2023

    Öljylämmitykseen on mennyt öljyä noin 2 000 litraa vuodessa eli noin 3 017 euroa/vuosi. Kokonaissähkönkulutuskustannus (37,5 euroa/kk eli 450 euroa/vuosi) on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut kiinteässä sopimuksessa 5 senttiä/kilowattitunti) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Kulutuslaskun osuus sähkömenoista oli 151,97 euroa vuonna 2023. Vuonna 2023 talossa on asunut 1-2 henkilöä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Talon tilavassa ja valoisassa keittiössä on hyvin tilaa ruokapödälle. Tässä Charmian vuonna 2015 remontoidussa valkoisessa ja linjakkaassa keittiössä on jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilmaominaisuudella, induktioliesi, liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Keittiön pöytätasot ovat laminaattia.

    Pesutilat

    Asunnon tilavassa laatoitetussa kylpyhuoneessa on suihku, led-velopeili. Kylpyhuoneesta on käynti saunaan, jossa on Mondex 6,6 kW kiuas (2015). Erillisessä wc-tilassa on wc-istuin, bidee-suihku, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi ja pitkä kaappi. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc-tilassa on molemmissa lattialämmitys.

    Materiaalit

    Keittiö: Parketti, seinät maalattu ja tapetoitu. Olohuone: Parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Muovimatto, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Muovimatto, seinät maalattu ja tapetoitu. Kodinhoitohuone: Muovimatto, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Parketti. Wc: Laatoitettu. Tuulikaappi: Laatta, seinät maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Tiiliverhoiltu puurakenteinen talo.
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Pelti. Peltikate on uusittu 2017. Katteen alla on nykyaikainen aluskate, joka on asennettu peltikatteen uusimisen yhteydessä. Aluskatteen alle on jätetty vanha aluskate. Vanha aluskate on leikattu harjalta ja räystäiltä aluskatteiden välisen tilan tuuletuksen varmistamiseksi.
    Lämmitysjärjestelmä
    öljy. Talon varalämmitysjärjestelmänä on sähkö. Öljysäiliön sijainti: Sisällä. Öljysäiliötä ei ole tarkastettu nykyisen omistajan aikana ulkopuolisen tahon toimesta. Öljykattilan valmistusvuosi 1980.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Talossa on vesikiertoinen patterilämmitys. Vesikiertoinen lattialämmitys on kylpyhuoneessa, tuulikaapissa ja erillisessä wc-tilassa.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    E 2018

    Tehdyt korjaukset

    - Käyttövesiputket on uusittu pintavetona vuonna 2015 - Keittiö on uusittu vuonna 2015 - Saunassa on uusittu katto, lauteet, kiuas ja kylpyhuoneessa kalusteet, hanat, allaskaappi ja valopeili vuonna 2015 - Erillinen wc-tilaan on asennettu uusi kaappi ja peili vuonna 2015 - Kodinhoitohuonetta on remontoitu 2015 - Parketti hiottu ja lakattu vuonna 2015 - Olohuoneen ja päämakuuhuoneen ovi on vaihdettu vuonna 2015 - Kahteen muuhun makuuhuoneeseen on vaihdettu muovimatto (betonin päälle) vuonna 2015 - Talon sisäseinät on maalattu vuonna 2015

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 162 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1979. Omakotitalorakennusten korttelialue. Suurin sallittu asuntoluku 2. Turun kaupunki
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Asemapiiroksen (1979) mukaan rakennusoikeutta on käytetty 182 neliötä.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!