Kivilänkuja 2, Pertteli, Salo

Velaton myyntihinta 259 000 € Myyntihinta: 259 000 €
Käyttöönottovuosi 2004
Pinta-ala
169 m2
6h, k, s, kph, khh, wc, eteinen

Viihtyisää omakotitaloasumista parhaimmillaan!

Tämä tilava ja kaunis koti Salon Hähkänällä sopii täydellisesti isommallekin perheelle, joka arvostaa tilaa, käytännöllisyyttä ja kodikkuutta. Makuuhuoneita täältä löytyy peräti viisi kappaletta!

Talon erikoisuutena ovat kauniit muutaman askeleen portaat, jotka johdattavat eteisaulasta kohti valoisaan ja tilavaan olohuoneeseen. Olohuoneen vieressä on tyylikkäiden pariovien takana tilava keittiö. Keittiö on laadukas ja siellä on runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Iso ruokapöytä on keittiön sydän ja puuhella luo lämmintä tunnelmaa. Puuhellan lisäksi olohuoneessa on näyttävä varaava takka, joten tässä talossa on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa itse talon lämmityskustannuksiin.

Talossa on tosiaan yhteensä viisi tilavaa makuuhuonetta, joista päämakuuhuone on sijoitettu talon toiseen päähän ja neljä muuta reilun kokoista makuuhuonetta sijaitsevat talon toisessa päädyssä. Kodissa on todella runsaasti säilytystilaa, niin eteisessä, keittiössä, kodinhoitohuoneessa kuin makuuhuoneissakin. Arjen sujuvuutta on ajateltu monella tapaa, joten tässä kodissa on perheen helppoa ja mukavaa asua.

Pihassa on lisäksi kahden auton autotalli ja varasto, pihavarsto sekä puuvaja. Säilytystilaa on runsaasti. Katettu iso terassialue on ihana paikka vaikkapa grillailla ja muutenkin nauttia ulkoilmasta. Lapsetkin on huomioitu, sillä pihalta löytyy valmiiksi jo leikkimökki ja kiipeilyteline.

Hähkänä on viihtyisä ja rauhallinen asuinalue n. 8 km Salon keskustan palveluista. Muutaman sadan metrin säteeltä tästä kodista löytyy niin ala-aste kuin päiväkotikin. Alueella myös hyvät ulkoilumaastot.

Muista tutustua myös 3D-esitykseen.

Tervetuloa paikalle tutustumaan ja ihastumaan. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika 0400 745272 tai sähköpostilla markku.peikola@op.fi.

Myös kaikki muut kuusi kiinteistönvälittäjäämme ovat apunasi tämän kiinteistön myynnissä.

Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    570080
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Kivilänkuja 2, 24280 SALO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, s, kph, khh, wc, eteinen
    Asuinpinta-ala
    169 m2
    Rakennuspiirustusten mukaan kerrosala 185 m2, kokonaisala 185 m2 ja huoneistoala n. 169 m2. Asuintilojen pinta-alaksi on merkitty huoneistoala, joka on yksinkertaistaen huoneistoa ympäröivien seinien sisäpintojen mukaan laskettu pinta-ala, josta on lisäksi vähennetty kantavat ja paloteknisesti osastoivat seinät ja hormit. Alle 1600 mm korkeita tiloja ei lasketa mukaan.
    Kokonaispinta-ala
    169 m2
    Käyttöönottovuosi
    2004
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    259 000,00 €
    Kiinteistövero
    707 euroa/2023

    Vesi ja jätevesi, sähkö sekä puhtaanapito kulutuksen mukaan. Nykyisellä asukkaalla on ollut sähkönkulutus keskimäärin noin 18000 kWh/v silloin, kun talossa on asunut 3-4 henkilöä. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. säästä, asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä sähkösopimuksista.

    Varustus

    Keittiö

    Iso keittiö, jossa runsaasti kaappi- ja tasotilaa sekä paikka isommallekin ruokapöydälle. Varustuksena: Korkea rosteripintainen jääkaappi, uusittu n. 2018, korkea rosteripintainen pakastekaappi, erillisuuni kiertoilmalla, uusittu n. 2020, induktioliesitaso uusittu n.2022, liesikupu, astianpesukone uusittu n. 2018 sekä puuliesi

    Pesutilat

    Saunassa sähkölämmitteinen ainavalmis kiuas. Kylpyhuoneessa kaksi suihkua sekä suihkuseinä. Erillinen wc, jossa peilikaappi- ja allaskaappi. Kodinhoitohuoneessa pesukoneliitäntä sekä kaappi- ja tasotilaa pyykkihuollolle.

    Materiaalit

    Asuinhuoneet: Lattiat parkettia, seinät pääosin tapettia. Keittiö: Laattalattia, seinät tapettia. Kylpyhuone kokonaan laatoitettu. Saunassa laattalattia ja seinät paneloitu. Kodinhoitohuoneessa laattalattia, osin lasikuitutapetti ja osin laatoitettu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Puurunko, lautaverhoilu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö. Lattialämmitys sähköllä koko talossa. Lisäksi varaava takka ja puuhella.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys sähkö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Energiatodistuksen laadinta on työn alla ja myyjä kustannuksellaan laadituttaa energiatodistuksen.

    Tehdyt korjaukset

    Muutamia kodinkoneita keittiössä uusittu, valokate terassilla uusittu, talo maalattu v. 2023, ilmalämpöpumppu autotalliin uusittu v. 2023, autotallin lattiapinnoite uusittu, taloviemäriliitymä vaihdettu

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,1 ha
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Salon kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 30.6.2053
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2003. Salon kaupunki, 02 7781 Salon kaupunki, 02 7781
    Rakennusoikeus
    260 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Käytetty rakennusoikeus rakennuspiirustusten mukaan.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppaan Perttelin Inkereelle matkaa n. 4 km, Tupurin S-markettiin n. 5 km ja Salon keskustan runsaaseen palvelutarjontaan matkaa n. 8 km. Koulut: Alueella ala-aste, jonne matkaa kävellen n. 200 m, yläaste, lukio ja ammattioppilaitos Salon keskusta-alueella. Päiväkoti: Päiväkotiin matkaa n. 300 m. Alueella hyvät ulkoilumaastot, mm. valaistu pururata. Kuuden kilometrin säteeltä Inkereeltä ja Tupurista löytyy myös esim. frisbee-golf radat. Salon keskustan urheilupuiston runsaisiin harrastusmahdollisuuksiin matkaa n. 8 km. Liikenneyhteydet: Salon keskustaan linja-autoliikenne, Turku-Helsinki moottoritieliittymään matkaa n. 11 km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Salo OP Koti Lounaismaa Oy

    Turuntie 7, SALO

    010 256 1310 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!