Matkapuhelin: 0400 745272 markku.peikola@op.fi

Markku Peikola

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Kielitaito: englanti
Koulutus: LKV pätevyys.
Matkapuhelin: 0400 745272 markku.peikola@op.fi

Asuntokaupat ovat meille suurimmalle osalle niitä elämän isoimpia kauppoja. Niissä on useimmiten niin myyjällä kuin ostajallakin monin tavoin hyvin merkitykselliset ja monesti tunteellisetkin asiat kyseessä. On tärkeää, että uusi sivu elämän kirjassa avautuu mahdollisimman luontevasti ja sujuvasti.

Olen aina pitänyt sitä suurena kunniana, kun asunnon omistaja antaa minulle oman kotinsa myytäväksi. Pidän sitä sellaisena luottamuksen osoituksena, että minulla on velvollisuus hoitaa myyntityö niin hyvin ja ammattitaitoisesti maaliin kuin mahdollista.

Toisaalta, mikä taas on sen hienompaa kuin saada olla asunnon ostajille avuksi heidän unelmiensa täyttämisessä. Monet ilon hetket ovat piirtyneet pysyvästi mieleen.

Asumme yhdessä vaimoni Kirsin kanssa omakotitalossa Halikossa. Perheeseeni kuuluu lisäksi kaksi tytärtä, jotka ovat jo kotipesästä muuttaneet. Vapaa-aika kuluu pitkälti perheen ja erilaisten keräilyasioiden parissa.

Olen saanut olla asuntojen ja vapaa-ajan kohteiden myyjien sekä ostajien apuna Salon seudulla jo 24 vuotta. Olethan rohkeasti yhteydessä niin keskustellaan ja hoidetaan asiantuntevasti ja luotettavasti asuntoasianne yhdessä kuntoon.

SaloOP Koti Lounaismaa Oy

Turuntie 7 24100 SALO

Asiakaspalautteet

Uusimmat myytävät asunnot - OP Koti Lounaismaa Oy

Ota yhteyttä

Salo -
OP Koti Lounaismaa Oy
Vastaanottaja:
Markku Peikola
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.