Suurlohjankatu 34 A, Keskusta, Lohja

Velaton myyntihinta 263 000 € Myyntihinta: 263 000 €
Käyttöönottovuosi 2001
Pinta-ala
80,5 m2
3h, k, s

Todella kaunis, valoisa ja avara koti aivan Lohjan keskustan tuntumassa. Tämä Sinisilta -talo on rakennettu 2001 ja sijainti keskeinen, mutta rauhallinen. Huoneiston sijainti yhtiössä on myös erityisen hyvä valoisuuden, maisemien ja kulkemisen suhteen. Tähän kerrokseen on esteetön kulku suoraan Suurlohjankadulta. Pääsisäänkäynti on Nummentien puolelta.

Maisemat täältä on kauniit ja vehreät, näkymä pitkälle Moisiolle. Ikkunasta tulvii valoa kahdelta suunnalta ja suuri lasitettu parveke kutsuu viihtymään. Keittiö on tilava ja pohjaratkaisussa on hauskaa kulmikkuutta. Ei ihan perinteinen ratkaisu siis! Kaksi makuuhuonetta ja avara olohuone muodostavat tyylikkään kokonaisuuden.

Hintaan sisältyy autokatospaikka, joten autoilijan talvikin täällä sujuu astetta huolettomammin. Tervetuloa tutustumaan tähän ihanaa kotiin! Ota heti yhteyttä Ninaan 050 4420626 tai nina.rontynen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569938
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Suurlohjankatu 34 A, 08100 LOHJA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s
    Asuinpinta-ala
    80,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    80,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2001
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    3/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke Länteen. Avarat ja vehreät maisemat. Ihanan paljon ikkunoita, eikä taloa heti vieressä.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    263 000,00 €
    Neliöhinta
    3 267,08 €
    Hoitovastike
    386,40 €/kk
    Yhtiövastike yht
    386,40 €/kk

    Autopaikka 12,48 €/kk. Vesimaksun peruste: kaksi kertaa vuodessa mittarin mukaan veloitetaan vesimaksut. Yhtiö on siirtynyt sähköiseen huoneistotietojärjestelmään ja ostaja vastaa omistajuuden rekisteröintikustannuksista Maanmittauslaitokselle 2 kuukauden kuluessa kaupanteosta. Ostaja vastaa samalla myös paperisen osakekirjan mitätöinnistä Maanmittauslaitoksella. Lisäksi kustannuksia tulee varainsiirtoverosta 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, lattialiesi, induktioliesi, liesikupu (aktiivihiili), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet: spottivalot lieden yllä, myös kaapistoihin tulee valo. Keittiö on osittain remontoitu aiemman osakkaan toimesta. Keittiön tasot ovat puuta ja ne on öljytty säännöllisesti. Nykyinen omistaja on vaihtanut keittiön välitilan laatat ja lieden.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, suihkuseinä Suihkuovet, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet. Rättipatteri löytyy. Nykyinen omistaja on vaihtanut peilikaapin ja allaskaapin, myös hanat on uusittu.

    Säilytystilat

    huoneistokohtaiset kellarikomerot

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia parkettia, kaakeli, maalattu. Olohuone: Lattia parkettia, tapetti, maalattu. Makuuhuone 1: lattia parkettia, tapetti, maalattu. Makuuhuone 2: lattia parkettia, maalattu. Sauna: laatta, laatta. Kylpyhuone: laatta ja kaakeli. Eteinen: parketti, maalattu. Wc: kylpyhuoneen yhteydessä.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Lohjan Sinisilta
    Isännöitsijä
    Reim / Jukka Palmu, jukka.palmu@reim.fi 050 535 1606
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    20
    Autopaikat
    4 kpl, 7 kpl, 9 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Puu.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Muu. Autokatoksessa pulpettikatto, materiaali pelti.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu
    Energialuokka
    E 2018

    Tehdyt korjaukset

    2012 IV-puhdistus/tasapainoitus 2013 Parvekelinjojen huoltomaalaus, (aidat maalattu aiemmin), 2013 Kuntoarvio 2014 Keittiöiden poistoventtilien puhdistus 2016 Puuosien huoltomaalaukset 2017 Märkätilojen kosteuskartoitus 2018 Julkisivun pesu, Molok täydennys 2022 Elementtisaumojen uusiminen, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, kph-tilat puhdistus yhtiön toimesta 3-5v välein.. Asunnon remontit: Keittiö osittain remontoitu edellisen omistajan toimesta, nykyiset omistajat ovat laatoittaneet välitilan ja vaihtaneet keittiön lieden. Kylpyhuoneen allaskaappi ja peilikaappi laitettu 2019 nykyisen omistajan toimesta.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    2023 Punahome myrkytys (tehdään keväällä 2024) 2023 - Teräsosien huoltomaalaukset 2023 Sähköjärjestelmien kuntotutkimus 2024 Aitojen uusiminen 2024 Rappujen valaisimien päivittäminen 2027 Maalattujen lattiapinn. huoltom.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 839 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Lohjan kaupunki / Kaavoitus 040 188 6100

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lohjan keskustan monipuoliset palvelut ja kaupan kävelymatkan päässä. Mm. kauppakeskus Lohi ja sen ravintolat n. 550 metriä. Loistavat lenkkimaastot lähellä, harjulle pääsee nopeasti. Lohjanjärvelle pääsee nopeasti. Monipuoliset harrastus ja ulkoilu mahdollisuudet. Koulut: Laurentius koulu n. 950 metriä. Päiväkoti: Lohjan keskustassa n. 900 metriä. AJO-OHJE: saapuminen Nummentien kautta. Ennen Åsvallaa ja Rukoushuoneen jälkeen oikealla (Lohjan keskustasta saavuttaessa), Kyltti oikealla. Parkkipaikalla yhteensä 3 kpl vierasparkkipaikkoja. Voit jättää myös auton Rukoushuoneen alapuolella olevalle parkkipaikalle jos vieraspaikat täynnä olisivat. Myös suoraan Suurlohjankadulta kulku. Kiekkopysäköinti Suurlohjankadulla. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki Suurlohjankadulla n. 100 metriä

    Lisätiedot

    Hintaan sisältyy lukittavan autokatospaikan AK2 hallintaan oikeuttavat osakkeet 11877-11980. Hoitovastike 12,48 €/kk. Yhtiön välittömään hallintaan jää teknistä tilaa noin 15 m2 sekä lastenvaunuvarasto, irtaimistovarasto, väestönsuoja-irtaimistovarasto, ulkoiluvälinevarasto ja kuivaushuone yhteensä noin 118 m2, kaikki tilat 1. kerroksessa. Yhtiön hallintaan jää myös tontilla no 27 yhdeksän lämmityspisteellä varustettua autopaikkaa. Lisäksi vieraspaikaksi yksi autopaikka, jonka omistavat yhdessä Asunto Oy Lohjan Sinisilta ja Asunto Oy Lohjan Valkosilta. Yhtiökokous 11.4.2023 päätettiin ylimääräisen yhtiövastikkeen perimisestä osakkailta toukokuussa 2023.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Lohja OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Kauppakatu 13, LOHJA

    010 254 5360 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!