Sipoontie 44 b as 3, Kinnari, Järvenpää

Velaton myyntihinta 189 000 € Myyntihinta: 189 000 €
Käyttöönottovuosi 1987
Pinta-ala
83 m2
3h, k, ruokahuone, halli, kph, s, 2xwc, parveke, ak

Viehättävä rivitalon päätyasunto Kinnarin arvostetulla asuinalueella. Tiiliverhoiltu 3 perheen rivitalo sijaitsee omalla tontilla ja kaikille huoneistoille on yksi sähköpistokkeellinen autokatospaikka.

Tämän kodin keskipisteenä on 2018 uusittu laadukas Novart-keittiö. Keittiön näyttävät kaapistot, graniittikivitasot ja AEG-kodinkoneet ovat kotikokin toiveiden mukaiset. Kodin yhdestä huoneesta on avarrettu kaarioviaukolla ruokahuone upean keittiön jatkoksi.

Molemmissa asuinkerroksissa on erilliset wc:t, jotka on remontoitu 2014. Kylpyhuone on uusittu 2016. Yläkerran hallissa on valoisa paikka esim. etätyöskentelyyn. Ison makuuhuoneen yhteydessä on paljon kaapistoja ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on avoparveke.

Takapihan terassialue avartuu etelään. Nurmikkopihaa on reilusti ja tontti on aidattu. Ilmalämpöpumppu on asennettu 2019.

Kodin sijainti on erittäin toimiva. Lähikauppaan on vain n. 300 m. Päiväkoti ja koulut löytyvät kävelymatkan päässä. Lahti- Helsinki- moottoritielle on vain n. 1,8 km.

Tässä huoneistossa on asunut vain yksi perhe, joten tätä kotia voi mainostaa: harvoin tarjolla!

Esittelyt ja yhteydenotot: Tiina Winqvist-Kukkonen kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä 2022

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569494
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Sipoontie 44 b as 3, 04420 JÄRVENPÄÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    3h, k, ruokahuone, halli, kph, s, 2xwc, parveke, ak
    Asuinpinta-ala
    83 m2
    Kokonaispinta-ala
    83 m2
    Käyttöönottovuosi
    1987
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/-
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Avoparveke omalle takapihalle päin.
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke ja takapihan terassi- ja piha etelään, talon pääty itään ja sisäänkäynti huoneistoon pohjoinen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    189 000,00 €
    Neliöhinta
    2 277,11 €
    Hoitovastike
    140,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    140,00 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Vesimaksun peruste: Tasaus kulutuksen mukaan. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Hallituksella päätösvalta kerätä 1-2 kk ylimääräistä yhtiövastiketta, mikäli yhtiön talous niin vaatii.

    Varustus

    Keittiö

    Novart keittiö, kaapistoissa vaaleat puunsyykuviot, Ylämaan Graniitin kivitasot. Jääkaappipakastin Electrolux Side by side, erillisuuni AEG pyrolyysiuuni, induktioliesi AEG, mikroaaltouuni AEG komeroon sijoitetava, astianpesukone AEG integroitu.

    Pesutilat

    Sauna, pilarikiuas, kylpyhuone, suihku, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneessa. Erilliswc:t ylä- ja alakerrassa, molemmissa peili- ja allaskaappi. 2014 remontoitu erilliswc:t, 2016 kylpyhuoneremontti, 2018 keittiöremontti.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: seinät maali, lattiat vinyylikorkki. Olohuone: seinät tiili/tapetti, lattiat parketti. Makuuhuone 1: seinät tiili/tapetti, lattiat parketti. Makuuhuone 2: seinät tapetti, lattiat parketti. Sauna: seinät paneeli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: lattia laatta (seinäpatteri). Ruokahuone: seinät tapetti, lattiat parketti. Yläkerran aulatila: maali/tapetti, lattiat parketti.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Sipoontie 44
    Isännöitsijä
    Gitta Koivulahti, gittakoivulahti@gmail.com
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    3
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, roskakatos

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Tiili.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu. Erilliswc:t patterilämmitys, kylpyhuoneessa lattialämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Huoneistokohtainen koneellinen poisto, huippuimuri, säätö liesituulettimessa.
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Todistuksen laatimispäivä 9.7.2014. Viimeinen voimassaolopäivä 9.7.2024.

    Tehdyt korjaukset

    2023 Katon kuntotarkastus ja tarkastuksessa havaittujen puutteiden korjaus. 2022 Kivituhkapinnoite uusittu, pihavalaistusta uudistettu. 2021 Asunnon A WC:iden remontti ja vesierityksen lisääminen, keittiöremontti asunnossa A ja B, ulko-ovien uusiminen ja Yale-lukitusjärjestelmän käyttöönotto. 2020 Varastokatosten tukitolppien uudistaminen, asunto A:n ulkovaraston alalautojen uudistaminen, alakerran makuuhuoneen ja keittiön kattolämmityksen vaihtaminen lattialämmitykseen asunnossa B. 2019 Salaojaputkien huuhtelu, rännien uusiminen, pihavaahteran karsinta ja päätypajun karsinta/kaataminen. 2018 Sokkelin maalaus, väliaitojen maalaus ja päällyspuiden uusiminen. Keittiöremontti asunnossa C. 2017 Salaojien kuntotarkastus, kattotarkastusraportissa havaittujen virheiden korjaaminen. 2016 Asunnon A kylpyhuoneen ja saunan remontti ja asunnon C kylpyhuoneen remontti. 2015 Roskakatoksen maalaus, pihan kivituhkapinnoitteen uusiminen. 2014 Asunnossa A vaihdettu yläkerran WC:n lavuaari, asunnossa C tehty kummankin WC:n remontti ja lisätty vesieristys kumpaankin WC:hen, taloyhtiön lukkojen uusiminen, katon kuntotarkistus, roskakatoksen uusiminen. 2013 Lämminvesivaraajien vaihto asuntoihin B ja C. 2012 Vesivahinko asunnon C pesuhuoneessa, pesuhuoneen korokerenkaiden saumojen tiivistys kaikissa asunnoissa, lämminvesivaraajan vaihto asunnossa A. 2010 Lämminvesivaraajan kuntotarkastus. 2009 Julkisivun puoleisten ikkunoiden maalaus toisessa kerroksessa, hormistojen puhdistus. 2008 Julkisivun puoleisten ikkunapuitteiden maalaus ensimmäisestä kerroksesta. 2007 Kivituhkapinnoitteen uudistaminen, etelänpuoleisten ikkunapuitteiden maalaus. 2006 Rakennuksen puuosien maalaus ja väliaitojen uusiminen. 2004 Katon harjapellin tiivistys tarkistettu. 1999 Hankittiin autokatokseen suojapeitteet. 1998 Lisättiin yläpohjan villaeristettä. 1997 Kosteusvaurio asunnon A alakerran makuuhuoneessa vuotaneesta lämminvesivaraajasta. 1996 Kosteusvaurio asunnon C kylpyhuoneessa, myös muut kylpyhuoneet kosteusmitattiin. 1995 Piha-alueen uudelleen sorastus. 1994 Vesivuoto asunnon C pesuhuoneesta ruokahuoneeseen. 1988 - 1993 Ei merkittäviä vuosikorjauksia.. Asunnon remontit: 2014 erilliswc:n remontit, 2016 kylpyhuoneremontti, 2018 keittiöremontti.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen korjaussuunnitelma: 2023 Salaojien kuntotarkastus, katon kuntotarkastus 2024 Terassi- ja parvekeovien uusiminen 2025 Viemärien kuntotarkastus 2026-2027 Korjausmaalausta ja pieniä ylläpitotöitä

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    960 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Järvenpään kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: K-market Satukallio n. 300 m. K-Citymarket n. 1,9 km. Koulut: Kinnarin koulu n. 1,2 km. Päiväkoti: Pesäpuun päiväkoti n. 300 m. Liikenneyhteydet: Ainolan junaseisakkeelle n.1,8 km. Lahti - Helsinki moottoritielle on vain n. 1,8 km.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

    010 254 2700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!