Sipoontie 40 C, Kinnari, Järvenpää

Velaton myyntihinta 285 000 € Myyntihinta: 285 000 €
Käyttöönottovuosi 1946
Pinta-ala
125 m2
4h + k + s

Nyt myynnissä arvostelulta Kinnarin alueelta hyvin pidetty ja tilava erillistalo!

Etsitkö tilavaa ja kodikasta asuntoa hyvällä sijainnilla? Tämä asunto mahdollistaa kodin, jossa sinulla on tilaa nauttia arjen askareista. Tämä koti sopii erityisesti lapsiperheille, sillä palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Asunnossa on tilava huonejako ja kaikki tarvittavat varusteet. Kaikki kodinkoneet on uusittu vuosina 2022-2023. Asunnolla on myös oma autotalli ja kellarikerros. Kellarikerroksessa on tilavat ja viihtyisät saunatilat. Asuntoa on hyvin pidetty, ja siihen on tehty useita remontteja vuosien varrella. Talon lämpö- ja vesijohdot uusittu 2006.

Asuinalue tarjoaa monipuolisia palveluita ja hyvät liikenneyhteydet. Keskustan kaikki palvelut ovat n.2 kilomertin päässä ja Lahden moottoritien liitymään matkaa vain n.1,2 kilometriä.

Talon lämmitysmuotona on vuosi sitten asennettu ilmavesilämpöpumppu ja tänä vuonna uusittu ilmalämpöpumppu, jonka vuoksi lämmityskulut ovat maltilliset. Keskikerroksesta löytyy myös varaava takka. Takkatulen lämmössä voit nauttia vaikka kirjaa lueskellen.

Asunnon patina luo tunnelmaa ja mahdollisuus remontoida asunto haluamakseen on helppo tapa tehdä siitä juuri oma koti. Asunnossa on tehty kuntotarkastus syyskuussa 2023.

Varainsiirtovero 1,5%.

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan kotiin!

Soita ja sovi oma esittelyaikasi!

Pyydä minulta myös arvio omasta kodistasi veloituksetta.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    569315
    Kohdetyyppi
    Erillistalo
    Osoite
    Sipoontie 40 C, 04420 JÄRVENPÄÄ
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + s
    Asuinpinta-ala
    125 m2
    Kokonaispinta-ala
    125 m2
    Käyttöönottovuosi
    1946
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    285 000,00 €
    Neliöhinta
    2 280,00 €
    Hoitovastike
    128,30 €/kk
    Muu vastike
    70,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    198,30 €/kk

    Vastike kattaa kiinteistöveron, ylläpidon, vakuutuksen, jätehuollon, yhtiösähkön, kirjanpidon, kaapeli-tv:n ja pankkikulut. 2023 aikana maksetaan 70€ per asunto per kuukausi. Maksun voi suorittaa kuukausittain tai muissa sopivissa erissä tilille. Varausta käytetään talokohtaisesti maksuosuuksien mukaan. Tililtä voi yhteisellä päätöksellä lainata myös yhden asunnon korjaukseen 0 % korolla. Takaisinmaksu sovitaan erikseen. Asuntalovarauksen määrästä ja jatkosta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa. 9,24% osuus 9089€ asuintalovarauksesta (3/1/2024) asunnolla. Yhtiökokous määrää osakkeenomistajien hallitsemistaan huoneistoista yhtiölle suoritettavan vastikkeen suuruuden. Vastike jakautuu hoito- ja rahoitusvastikkeisiin. Vastikkeet lasketaan käyttäen perusteena huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärää. Hoitovastikkeet on määrättävä kutakin osaketta kohden yhtä suuriksi paitsi että talon C:n hoitovastikkeita laskettaessa kerroin on 0,5. Talo C ei vastaa rahoitusvastikkeista. Talon lämmitysmuotona ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkönkulutuskustannus 265 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 3 henkilöä viimeisen 12 kk:n aikana 22 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Hoitovastikkeeseen ei sisälly huoneistokohtaisia lämpö-, vesi- ja sähkömaksuja. Kukin osakas maksaa nämä kulut erikseen huoneistoihin asennettujen kulutusmittareiden mukaisesti.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin v.2022, keraaminen liesi v.2022, liesituuletin v.2023, mikroaaltouuni, astianpesukone v.2022, kaapistot.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku 2 kpl kph, peilit molemmissa wc:ssä, kaapit molemmissa wc:ssä, allaskaappi molemmissa wc:ssä, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys kph+khh, kiinteät valaisimet.

    Materiaalit

    Keittiön pintamateriaalit: lattiaparketti, seinät maalattu, katto maalattu. Olohuoneen pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu, katto maalattu. Työhoneen pintamateriaalit: lattia parketti, seinät tapetti, katto maalattu. Makuuhuone 1 pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu, katto paneli. Makuuhuone 2 pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu, katto paneli. Makuualkovin pintamateriaalit: lattia parketti, seinät maalattu, katto paneli. Saunan pintamateriaalit: lattia laatta, seinät paneli, katto paneli. Kylpyhuoneen pintamateriaalit: lattia laatta, seinät kaakeli, katto paneli. Wc:n pintamateriaalit: lattia laatta, seinät kaakeli, katto maalattu. WC 2 pintamateriaalit: lattia laatta, seinät maalattu, katto paneli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Järvenpään Sipoontie 40
    Isännöitsijä
    Osakas isännöitsijä.
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    5
    Autopaikat
    5 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kiinteistövarasto, tekninen tila

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Erillistalo betoni, paritalot puu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Pelti erillistalo, tiili paritalot.
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu. Suora sähkö (A & B talot) B3 & B4 ilmalämpöpumppu, C talossa ilmavesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Erillistalo.
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Suunnitelma ja rekisteri käsittävät A/B talot ja yhteiset tilat, jotka ovat yhteinen piha-alue, tekninen tila sekä taloyhtiön varasto. C talon ja pihan kunnossapito on yhtiöjärjestyksen mukaisesti erilään taloyhtiön vastuista. Kunnossapidon rekisteri ja suunnitelma A ja B talot sekä yhteiset alueet. 2010 Aitojen maalaus, lämmitystolppien kellojen vaihto, llmastointikanavien nuohous 2011 Tuholaistorjunta 2012 Tuholaistorjunta 2013 Pihan hiekat, tuholaistorjunta jatkuu omatoimisesti 2014 Tuholaistorjunta pysyy kurissa omahoidolla. 2015 A1 Lämminvesivaraajan korjaus (A1maksoi itse), varaston maalaus 2016 A/B talojen kattojen sammalpesu, C talon ulko-ovi, parkkipaikan tasaushiekat 2017 B3 terassin uusinta 2018 Piha-aidan uusinta tehty kesäkuu 2018 hankkeen rahoitus vastikkeen kautta. Aidan toimittaja ja pystyttäjä Kruunuaita OY B3 ja B4 llmalämpöpumput, 1212018 (ei taloyhtiökuluja) 2019 B3 pihan Nurkkakuusi kaadettu 2020 Pihalle "paikkaussorat", A1 terassin uusinta (ei taloyhtidkuluja) 2021 B-talon terassiaita (ei taloyhtiökuluja), pihaaidan maalaus, C5 pihan pihtakuusen kaato, B3 yläpohjan kondensoituneen kosteuden kastelemat eristeet vaihdettu (12121 ---1122). Ansetek oy korjausten tekijänä. 2022 C talon öljykattilan vaihto uuteen lämmitysjärjestelmään (ilmavesilämpöpumppu) asennusliike Urpo Ranta. Kustannuksista vastaa C talo. Asunnon remontit: Keittiöremontti 2003, Kellarikerroksen ikkuna uusittu 2004, Lämpö- ja vesijohdot uusittu 2006, Varaavan takan asennus 2006, Lasiovet ja muut sisäovet 2006, Parketti uusittu 2006, Kiuas uusittu 2013, Autotallin ovi uusittu 2014, Ulko-ovi vaihdettu 2016, Pienempi makuuhuone maalattu 2016, Katon, terassin alakaton ja tolppien maalaus 2018, Etupihan pihalaatat uusittu 2020, Terassin sokkelin etuosan pinnoitus 2020, Isompi makuuhuone maalattu 2022, Jääkaappi 2022, Astianpesukone 2022, Liesi uusittu 2022, Ilmavesilämpöpumppu 2022, Liesituuletin uusittu 2023, Kaikkiin ikkunoihin uudet tiivisteet 2023, Etupihalle istutettu uutta nurmikkoa elokuu 2023, Olohuoneen seinien pintaremontti syyskuu 2023, Yläkertaan uusi ilmalämpöpumppu 2024.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    SUUNNITELMA SEURAAVIEN VUOSIEN AIKANA TULEVISTA REMONTEISTA JA HUOLTOTOIMISTA: (Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään vuosittain yhtiökokouksessa erikseen.) 2024 Jätekatoksen uusinta uusien kierrätysmääräysten ja -ohjeiden mukaiseksi (pakkauskartonki). Metalli ja lasi hoidetaan omatoimisesti. 2025 A/B talojen maalaus. Kustannuksista vastaavat A/B talojen osakkaat asuintalovarauksen osuuksia käyttäen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 823 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Järvenpään kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa K market n.200m. Citymarket n.1,9km. Koulut: Kinnarin koulu n.1km. Päiväkoti: Alueella. Kaikki Järvenpään keskustan palvelut n.2km. Liikenneyhteydet: Ainolan junaseisake n.1,5km.v Järvenpään rautatieasema n.2km.Lahden mooottoritie (E75) n. 1,2km

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Järvenpää OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Helsingintie 18, JÄRVENPÄÄ

    010 254 2700 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!