Ainolankatu 6, Markkamäki, Äänekoski

Velaton myyntihinta 49 000 € Myyntihinta: 49 000 €
Käyttöönottovuosi 1965
Pinta-ala
91 m2
3h, k, s, at

Tervetuloa tutustumaan tähän kivaan omakotitaloon! Tämä 3h,k,s,at -asunto mahdollistaa mukavan asumisen lapsiystävällisellä alueella. Tämä koti on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja rauhallista asuinympäristöä.

Asunnon ominaisuuksiin kuuluu muun muassa tilava autotalli, tekninen tila sekä varastotila, joka mahdollistaa kätevän säilytyksen kaikelle tarpeelliselle. Asuinpinta-ala on 91 neliömetriä ja kokonaispinta-ala on 122 neliömetriä. Asunnon huonejako on toimiva ja tilat ovat toimivat. Tontti on oma ja kooltaan 750 m2. Tämän kodin sijainti on erinomainen. Lähikauppa on kävelymatkan päässä. Asuinalueen liikenneyhteydet ja ympäristö ovat erinomaiset. Alueelta löytyy myös hyvät ulkoilumahdollisuudet, joten luonnonläheisyys on taattu.

Lämmitysjärjestelmä on kaukolämpö ja vesikiertoinen patterilämmitys, joka takaa miellyttävän asumisen ympäri vuoden. Asunnon kunto on tyydyttävä, mutta tämä avaa mahdollisuuden kunnostaa talo oman näköiseksi. Talo on rakennettu vuonna 1965, mutta siinä on tehty monia laadukkaita remontteja vuosien varrella. Näihin remontteihin kuuluvat esimerkiksi yläpohjan lisävillaeristys, ikkunaan kolmas lasi, ulkomaalaus ja huopakaton uusiminen.

Tämä koti sopii erinomaisesti pienelle perheelle, joka arvostaa tilaa ja luonnonläheisyyttä. Tämä on myös loistava valinta kaikille, jotka haluavat kunnostaa kodin oman näköisekseen. Tartu tilaisuuteen ja varaa oma esittelyaika välittäjältä! Tarvitsetko apua oman asunnon myynnissä? Ota yhteyttä välittäjään ja kysy lisää.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568940
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Ainolankatu 6, 44120 ÄÄNEKOSKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h, k, s, at
    Asuinpinta-ala
    91 m2
    Kokonaispinta-ala
    122 m2
    Käyttöönottovuosi
    1965
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    49 000,00 €
    Kiinteistövero
    149,40 e / vuosi 2023

    Lämmitys: Kaukolämpö 13,38 MWh, 1460 e / vuosi. Sähkö: Taloussähkö 1732 kWh/v. Kiinteistövero: 149,40 e / vuosi 2023. . Talossa on asunut yksi henkilö, jonka mukaan kulutustiedot.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi 105 cm korkea, keraaminen liesi 50 cm, sulakkeet eivät ole paikallaan, kaapistot. Puuliesi toimiva, on käytetty

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas hormi on edelleen käytettävissä, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Muuripata. Saunassa on vesimittari ja tulevalle vesiputkelle saattolämmitys

    Säilytystilat

    varastotila autotallin yhteydessä, teknisen tilan takana varasto

    Materiaalit

    Keittiö: lattiassa muovimatto, seinät maalatut. Kattoikkuna.. Olohuone: lattiassa parketti, seinät tapetoidut.. Makuuhuone 1: lattiassa parketti, seinät tapetoidut. Vaatehuone. Makuuhuone 2: lattiassa parketti, seinät tapetoidut. Vaatehuone. Sauna: lattiassa laatoitus, seinät paneloitu / laatta. Ikkuna. Kylpyhuone: lattiassa laatoitus, seinät levy / maali. Eteinen: lattiassa muovimatto, seinät maalatut. Wc: lattiassa muovimatto, seinät maalatut. Tekninen tila: lattia maalattu betoni, seinät maalatut.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Huopa. Huopa uusittu 1997.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Voimassa 22.1.2034 saakka

    Tehdyt korjaukset

    Olohuoneen parkettilattia pintaremonttia 1976. Yläpohjan lisävillaeristys, ikkunaan kolmas lasi 1981. Keittiön pintaremontti, kaapistot, puuhella. Eteisen pintaremontti , sauna remontoitu1986. Keittiön puoleisen makuuhuoneen parkettilattia ja pinnat 1988. Eteisen puoleisen makuuhuoneen parkettilattia ja pinnat 1998. Ulkomaalaus 1993. Huopakatto uusittu ja savupiippujen yläosien muurauskorjaus 1997. WC:n pintaremontti 1998. WC:n istuin uusittu 2001. Kaukolämpö ja öljysäiliön poisto, sauna ja pesuhuone remontoitu 2003. Sähkökiuas 2014. Viemärin ja käyttöveden tonttiliittymä uusittu 2009. Käyttövesiputket ja wc:n vesikalusteet 2011. Lämpöpatterien vesiputket uusittu 2013. Viemäriputkien saneeraus 2015. Ulkomaalaus 2018. Ulko-oven lukitus. Keittiön, eteisen, makuuhuoneiden pistorasiat. Eteisen valokytkimiet 2019.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    750 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 1964. Äänekosken kaupunki kaavoituspalvelut
    Rakennusoikeus
    188 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    AO-10/s e=0,25 Erillispientalojen korttelialue, jolla ympäristö säilytetään. Uudet asuin- ja piharakennukset sekä vanhojen rakennusten muutokset on suunniteltava siten, että ne sijainnin, muodon, materiaalien, värityksen, kattokaltevuuden ja julkusivujen jäsentelyn osalta noudattavat alueen rakennusten ominaispiirteitä. Rakennuksen julkisivukorjauksia tehtäessä tulee käyttää alkuperäisiä tai niitä vastaavia materiaaleja. Rakennuksen katon kaltevuus saa olla korkeintaan 1:5. Kattomateriaalin on oltava huopa tai konesaumattu pelti

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Lisätietoa kunnallistekniikasta
    Viemärin ja käyttöveden tonttiliittymä uusittu 2009. Viemäriputkien saneeraus 2015.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa K-Market 400 m, Posti Citymarket 2,1 km, kirjasto 2,2 km, terveysasema 2,6 km. Koulut: Koulunmäen koulu 1,5 km, uimahalli 1,4 km. Päiväkoti: Mikonpuiston päiväkoti 1,6 km. Liikuntapuistoon 500 m.

    Lisätiedot

    Rauhallinen alue, kadulla ei läpiajoliikennettä. Autotallin karmien leveys ovet avattuna 186 cm, tallin leveys 252 cm, pituus 605 cm.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Äänekoski OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

    Torikatu 2, ÄÄNEKOSKI

    010 256 6513 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!