Forsbyntie 70 A, Karjaa, Billnäs, Raasepori

Velaton myyntihinta 425 000 € Myyntihinta: 425 000 €
Käyttöönottovuosi 2001
Pinta-ala
187 m2
6h + k(varaus)

Myytävänä myös kokonaisuutena:https://op-koti.fi/kohde/567281 Myydään hienolla Billnäsin alueella sijaitseva, kerrassaan upea, pieteetillä ja perinteisillä rakennustavoilla kunnostettu MIKOLA rakennus. MIKOLA on toiminut ensin Perniön pappilana (v. 1768). Rakennus on siirtynyt huutokaupan kautta 1940-luvulla Perniöön Melkkilän tilan päärakennukseksi. Rakennus on myös toiminut kouluna ja paikkana, jonne sotaa paenneet ihmiset ovat voineet tulla. Rakennus on siirretty Billnäsiin vuonna 1997 ja se on loppukatselmoitu 2001. Kaikki materiaali, joka on voitu säästää, on käytetty ja muut korvattu vastaavilla materiaaleilla. Rakennuksen päätyyn on Billnäsissä rakennettu puurunkoinen uudisosa, jossa on kylpyhuone, tekninen tila/eteinen ja kodinhoitohuone. Kodinhoitohuonetta käytetään tällä hetkellä keittiönä, mutta keittiölle on varaus valmiina. Kohteessa on upeita varaavia kaakeliuuneja sekä pönttöuuneja (7 kpl), myös puuhella. Oma maalämpöjärjestelmä, viemäriliittymä sekä kuituliittymä. Myytävällä kohteella on myös hirsirakenteinen talousrakennus, joka on valmistunut 2006. Rakennus on toiminut Rakennusapteekin myymälänä, mutta se soveltuisi myös erinomaisesti asuintiloiksi, vaatien silloin käyttötarkoituksen muutokselle rakennusluvan. Kiinteistö myynnissä myös sisältäen kiinteistön kaikki rakennukset, jolloin myyntihinta on 739 000 euroa. Billnäs on alueena historiallinen ja sijaitsee Mustionjoen varrella, noin tunti pääkaupunkiseudulta.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    568485
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Forsbyntie 70 A, 10330 PINJAINEN
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h + k(varaus)
    Asuinpinta-ala
    187 m2
    Keittiönä toimii tällä hetkellä uudisosassa oleva kodinhoitotila. Keittiölle on valmius eli vesi ja viemäri vedetty valmiiksi ja myös puuhella on muurattu.
    Kokonaispinta-ala
    367 m2
    Käyttöönottovuosi
    2001
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Ei
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    425 000,00 €
    Kiinteistövero
    Koko kiinteistö 1298,63

    Sähkönkulutus koko kiinteistöllä sisältäen kaikki rakennukset (Mikola ja Sauru rakennukset) on ollut 01-11.2023 yht 21 875 kWh. Sähkö sisältää kiinteistön molemmat rakennukset ja Saurussa olleiden verstaskoneiden käytön. Mikolassa on sähköä kulunut n. 7000-8000kWh. Mikolaan hankkii ostaja oman sähköliittymän. Kiinteistöllä tällä hetkellä oleva sähköliittymä (3x35A) jää kiinteistöllä olevaan SAURU rakennukseen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, liiketilan sisälämpötilasta, liiketilan toiminnasta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta/tehosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Jätehuolto sop. mukaan. Vesi- ja viemärimaksu kulutuksen mukaan. Viemärimaksu määräytyy kulutetun vesimäärän mukaan. Kiinteistövero koko kiinteistöllä ollut 1298,63/v.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiö tällä hetkellä apukeittiöksi suunnitellussa tilassa. Varsinaisessa Mikolan keittiölle varatussa huoneessa puuhella ja varaus vedelle ja viemärille.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Mikolassa on kylpyhuone uudessa osassa ja lisäksi vielä erillinen WC.

    Säilytystilat

    Kylmä vinttikerros

    Materiaalit

    Keittiö: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Olohuone: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Makuuhuone 1: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Makuuhuone 2: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Makuuhuone 3: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Kodinhoitohuone: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Kylpyhuone: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Eteinen: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Wc: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Kylmä veranta: kts. erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi. MIKOLA; Rakennuksesta löytyy erillinen rakenteet ja materiaalit dokumentti. Hirsirunko, lautaverhoilu. Päädyssä oleva uudisosa puurunkoinen.
    Kattotyyppi
    Auma
    Kattomateriaali
    Tiili. Alla raakapontti ja huopa.
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Oma maalämpöjärjestelmä asennettu 2001. Maalämpöjärjestelmän pumppu on uusittu 2011. Lisäksi puulämmitys. Varaavia uuneja ja puuhella. Varaavat uunit (7 kpl)ovat sisukseltaan täysin uusia, mutta kuoret ovat vanhat. Yksi pönttöuuni uudella kuorella.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Uudisosassa ja kahdessa uudisosan viereisessä huoneessa vesikiertoinen lattialämmitys, muuten vesikiertoinen patterilämmitys.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tehdyt korjaukset

    Rakennus siirretty Billnäsiin 1997/1998. Kaikki mitä on voitu kunnostaa on kunnostettu tai vaihdettu vastaaviin. Pystytys ja sisustustyöt vuosina 1997-2001. Rakennukksesta ei löydy loppukatselmuspöytäkirjaa, mutta rakennus on Raaseporin kaupungin järjestelmässä valmiiksi merkitty.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,5 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava, Rakennuslupa 1997/1998. AL; asuin ja liiketilojen korttelialue. Mikäli kohteet muutetaan asuinkäyttöön vaatii se tilan muodostamisen tontiksi , käyttötarkoituksen muutokselle rakennusluvan ja energiatodistuksen. Mikäli kohteet myydään erikseen tulee tila myodostaa kahdeksi erilliseksi tontiksi ennen kuin rakennuslupa käyttötarkoituksen muutosta varten voidaan myöntää. Raaseporin kaupunki
    Rakennusoikeus
    1 050 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kiinteistön kokonaisrakennusoikeus on 1050. Käytetty kokonaisrakennusala on 657 m2. Käytettyä rakennusoikeutta ei ole tarkistusmitattu. Mikäli rakennukset myydään erillisinä alueina tarkistetaan rakennusoikeus kun tonttijako on tehty.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Ei omaa kaivoa..
    Lisätietoa käyttövedestä
    Mikolassa ei omaa kaivoa. Tällä hetkellä tulee vesi Mikola rakennukseen Saurun (viereinen rakennus) porakaivosta. Mikäli rakennus myydään erillisenä, tulee Mikola liittää Raaseporin veden verkkoon eikä silloin ole porakaivovesi käytettävissä.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Karjaan keskustan ruokakaupat n. 2,3 km, posti Karjaan keskusta n. 2,3 km, kirjasto Karjaan kulttuuritalo n. 2,1 km. Koulut: Billnäs skola n. 600 m, Katarina skola n. 1,9 km, Kiilan koulu n. 3,3 km. Päiväkoti: Pinjaisten päiväkoti n. 1,2 km. Billnäs Ridcentrum n. 750 m Påminne Rinnekeskus n. 4,5 km Nordcenter Golf n. 5,6 km Fiskarsin Ruukki n. 10,3 km Mustion Linna n. 19,7 km Kauppakeskus Iso Omena n. 67 km. Liikenneyhteydet: Karjaan juna-asema n. 2,5 km, Karjaan matkakeskus n. 2,2 km

    Lisätiedot

    Kohde myynnissä myös kokonaisuutena: https://op-koti.fi/kohde/567281 ja https://toimitilat.oikotie.fi/myytavat-toimitilat/raasepori/18357543 Mikolan pinta-aloja ei ole mitattu nykyisin käytettävien rakennuksen pinta-alan laskemismenetelmien (SFS 5139 Rakennuksen pinta-alat) mukaan eikä pinta-aloja ole tarkistusmitattu. Mainitut pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan lasketta-vasta huoneistoalasta. Pinta-alat on laskettu 16.101997 päivätyn rakennuslupapiirustuksen mitoista ja mittoja ei ole tarkistusmitattu.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Karjaa OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Elina Kurjenkatu 2 B, KARJAA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!