Ylisenkuja 2 B, Jokiniemi, Vantaa

Velaton myyntihinta 349 000 € Myyntihinta: 349 000 €
Käyttöönottovuosi 2011
Pinta-ala
93,5 m2
4h + k + s

Ihana koti Vantaan Jokiniemessä!

Tässä kahden kerroksen kodissa on alakerta suunniteltu perheen ja ystävien yhteisiin hetkiin ja yläkerta perheen privaattipuoleen. Sisääntulo aukeaa avaraan olohuoneen ja keittiön liittoon, josta käynti takapihan terassille. Linjakas keittiö on osittain avoin, jolloin seurustelu kokin kanssa onnistuu vaivattomasti ruokailuryhmän äärestä.

Yläkerrassa on kaksi pienempää makuuhuonetta rinnatusten ja päämakuuhuone on omassa rauhassaan kylpyhuoneen ja ikkunallisen saunan rinnalla. Kodinhoitohuone on sijoitettu hukkaneliöitä karttaen osaksi tilavaa kylpyhuonetta. Pienemmät makuuhuoneet soveltuvat erinomaisesti lastenhuoneiksi tai kotitoimistoiksi. Ranskalainen parveke täydentää toista pienemmistä makuuhuoneista.

Sisäpinnoiltaan tämä rivitalon päätyasunto on siistissä, muuttovalmiissa kunnossa, mikäli vaalea, skandinaavinen sisustustyyli on ostajalle mieleinen. Ilmalämpöpumppu viilentää mukavasti kesähelteillä ja kaukolämmön lämmityskustannukset sisältyvät yhtiövastikkeeseen. Asuntokaupan yhteydessä on mahdollista ostaa omalla osakekirjallaan olevat autokatospaikka, johon on mahdollista asennuttaa ostajan kustannuksella sähkö- tai hybridiauton latauspistoke.

Asunto Oy Vantaan Viuluviikari on 11 huoneiston rivitaloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2011 ja sijaitsee omalla tontillaan lähellä Tikkurilan palveluita, kouluja ja päiväkoteja. Ulkona liikkujaa miellyttävät varmasti läheiset ulkoilumaastot ja että Hiekkaharjun urheilupuisto sekä Hiekkaharjun golfkenttä ovat alle 5 minuutin automatkan päässä.

Tämä koti on erinomainen valinta niin lapsiperheelle tai aikuisemmalle pariskunnalle, jotka haluavat asua rauhallisella alueella lähellä Tikkurilan palveluita ja hyviä kulkuyhteyksiä. Ole yhteydessä OP Kodin Lauraan ja kysy lisätietoja.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    567242
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Ylisenkuja 2 B, 01370 VANTAA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h + k + s
    Asuinpinta-ala
    93,5 m2
    Kokonaispinta-ala
    93,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    2011
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    349 000,00 €
    Neliöhinta
    3 732,62 €
    Hoitovastike
    411,40 €/kk
    Yhtiövastike yht
    411,40 €/kk
    Vesimaksu
    15,00 €/hlö/kk

    Vesimaksuennakko. Vesimaksun tasauslaskun hintana on kylmän veden osalta 3,42 eur/kuutio ja lämpimän veden osalta 7,87 eur/kuutio. Autokatosvastike 15 €/kk ja autopaikkavuokra 9 €/kk. Yhtiökokous 2023 myönsi hallitukselle valtuudet periä tai jättää perimättä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastikkeen ja pääomavastikkeen määrä yhtiön taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi AEG alkuperäinen, pakastekaappi AEG alkuperäinen, induktioliesi AEG alle 10 vuotta vanha, liesituuletin huippuimuriin, astianpesukone Bosch vm. 2022.

    Pesutilat

    Saunassa sähkökiuas, kylpyhuoneessa suihkuseinä, peili - ja allaskaapit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen, kiinteät valaisimet. Yläkerran peilikaappi vaihdettu 2017. Pesualtaat vaihdettu 10-vuotiskorjauksen yhteydessä. Erillis-wc:ssä peili- ja allaskaapit.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: parketti, maalatut seinät, välitilassa laatoitus, laminaattilevy. Olohuone: parketti, maalatut seinät. Makuuhuone 1: parketti, maalatut seinät. Makuuhuone 2: parketti, maalatut seinät. Makuuhuone 3: parketti, maalatut seinät. Sauna: laattalattia, paneloidut seinät. Kylpyhuone: laattalattia ja -seinät. Wc: laattalattia ja -seinät. tuulikaappi: laattalattia lattialämmityksellä (sähkö), maalatut seinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Vantaan Viuluviikari
    Isännöitsijä
    Onni Isännöinti Oy / Miikka Leppihalme
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    11
    Autopaikat
    5 kpl, 12 kpl
    Taloyhtiössä on
    Taloyhtiövarasto/tekninen tila, irtaimistovarastot, talovarasto
    Lunastuspykälä
    Lunastusoikeus on yhtiöllä. Lunastusoikeus on osakkailla

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen
    Energialuokka
    D 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaoloaika 27.5.2027

    Tehdyt korjaukset

    2022 IV-kanavien nuohous, yhden huoneiston valokatteen korjaus. 2021 Ulkoverhouksen (-seinän)puutteiden korjaus, vikaantuneiden vikavirtasuojien vaihto, ulkoseinärakenteen alaosan ja perustusten kosteusmittaus, IV-kanavien eristyspuutteiden korjaaminen (YIT), piha-alueen tuholaistorjunta (Rentokill), yläpohjan tarkistus (YIT), kannakointi yms. puutteiden korjaaminen pesuhuoneissa ja keittiössä (YIT). 2020 Pysäköintialueen sähkökartoitus (Tehomen Oy), tiilien vaihto- ja korjaustyö (LA-Kattohuolto), kuntotarkastus/kiinteistökatselmus (Serviz Oy), haljenneiden pesualtaiden vaihto (YIT takuutyö). 2019 Ilmamäärien mittaus ja säätö (YIT takuutyö), A-pihan hulevesiputken kaadon korjaus (YIT takuutyö), hule- ja viemärivesikansien nosto asfaltin tasolle (YIT takuutyö), sade- ja jätevesiviemärien sekä salaojien kuvaus (UPH/YTI takuutyö). 2018 Lämpöpatterien tasapainotus, ikkunalistojen kiinnitys (YIT takuutyö), IV-laitteiden mittaus ja säätö. 2015 Radonputkien virheellisten liitosten/eristyksen korjaus (YIT takuutyö).. Asunnon remontit: 2017 ilmalämpöpumppu asennettu. Osakkaalla on täysi kunnossapitovastuu ilmalämpöpumpun osalta.

    Suunnitellut korjaukset

    Varsinaisessa yhtiökokouksessa 20.6.2023 päätetiin taloyhtiön ulkoalueiden maalauksesta. Yhtiökokouksessa päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet nostaa enintään 80.000,00 euron pankkilaina, enintään viidentoista (15) vuoden maksuajalla. Hallitukselle myönnettiin valtuudet tehdä tarvittavat suunnitelmat, kilpailuttaa ja valita urakkaneuvotteluiden perusteella sopivimmakseen katsoma urakoitsija yhtiön maalausurakan toteuttajaksi ja tilata tarvittavat lisätyöt hankkeeseen liittyen. Valtuutus on voimassa hallitukselle tilikauden 2024 loppuun asti.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys 2023-2029: 2023-2025 ulkoverhoilun maalaus (talot ja tonttiaidat). 2026 palohälyttimien vaihto. 2024-2029 vesikatteen ja vesikourujen vuosittainen puhdistus ja tarkistus. 2024-2029 salaojien ja sadevesijärjestelmän tarkistus ja kuvaus sekä huuhtelu tarvittaessa. 2024-2029 termostaattien, pumppujen ym. uusinta tarvittaessa. Hallitus tai isännöitsijä eivät arvioi kunnossapitotarveselvityksen kustannusvaikutuksia etukäteen. Kustannukset arvioidaan vasta sen yhtiökokouksen alla ja siinä yhtiökokouksessa, jossa osakkaat päättävät kunnossapito- ja korjausurakoihin ryhtymisestä. Tarvittaessa osakas voi ennen tätä arvioituttaa kustannuksia valitsemallaan asiantuntijalla.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 501 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Vantaan kaupunki

    Lisätiedot

    Erillisellä osakekirjalla myytävä autokatospaikka ostettavissa velattomaan hintaan 10 000 euroa.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!