Pajupurontie 770, Saarijärvi

Velaton myyntihinta 355 000 € Myyntihinta: 355 000 €
Käyttöönottovuosi 1986
Pinta-ala
73,3 ha

Kasvatusmetsävaltainen metsätila Saarijärvellä Keski-Suomessa. Tilalla myös hyväkuntoinen iso omakotitalo sekä muut pihapiirissä olevat rakennukset.

Tilan pinta-ala on 73,34 hehtaaria. Lähes 70 hehtaaria on metsää, josta metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on laatinut arvion 24.8.2023. Puuston kokonaismäärä on 6926 kuutiota, josta kasvatusmetsien osuus on 6143 kuutiota ja hakattavan metsän osuus on 783 kuutiota. Metsätaloudellinen käypäarvo on 248 200 €, jossa on huomioitu kokonaisarvonkorjaus. Puusto on pääasiassa mäntyvaltainen. Tilan keskellä on Pajulampi.

Asuinrakennus on valmistunut vuonna 1986 ja myöhemmin sitä on laajennettu. Asuintilojen pinta-ala on 210 m². Rakennus lämpiää maalämmöllä.

Pihapiirissä vanha navettarakennus, jossa lämmitettävä asuintila sekä varastotilaa.Lisäksi kaksikerroksinen aitta, nukkuma-aitta, pihasauna, rakoliiteri ja vanha riihi.

Rakennukset sijaitsevat lähellä pikitietä ja Saarijärven keskustaan matkaa on noin 12 kilometriä.

Kysy lisätietoja välittäjältä!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  566429
  Kohdetyyppi
  Metsätila
  Osoite
  Pajupurontie 770, 43100 SAARIJÄRVI
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  6
  Huoneet
  6h, k, vh, 2wc, khh, pkh, ph, s
  Asuinpinta-ala
  210 m2
  Asuinpinta-ala on ilmoitettu huoneistoalana. Pinta-ala tieto sisältää yläkerran tiloista kuusi huonetta, keittiön, vessat, kodinhoitohuoneen, vaatehuoneen, pukuhuoneen, pesuhuoneen ja saunan.
  Kokonaispinta-ala
  268 m2
  Käyttöönottovuosi
  1986
  Yleiskunto
  Hyvä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Sopimuksen mukaan

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  355 000,00 €
  Kiinteistövero
  738,02 €/ vuosi 2023

  Sähkönkulutus vuosittain on keskimäärin ollut 18 000 -22 000 kWh (5 hlöä). Tiemaksu koskee Kylkijärventietä. Tiemaksua ei ole laskutettu joka vuosi. Vesimaksu tulee käytön mukaan. Normaalit omakotitalon asumiskustannukset. Kaupanteon yhteydessä ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot (kaapistojen ovet on maalattu), puuliesi ja kiinteät valaisimet.

  Pesutilat

  Kylpyhuone ja sauna on remontoitu vuonna 2015. Saunassa puukiuas. Kylpyhuoneessa suihku. Kaksi erillistä vessaa. Molemmissa vessoissa wc-istuin, allaskaappi, pystykaappi sekä peili. Kodinhoitohuoneessa on lavuaari ja kaapistot sekä pesukoneliitäntä ja paikka kuivausrummulle. Lisäksi kodinhoitohuoneessa olevat arkkupakastin ja jääkaappi kuuluvat kauppaan. Kiinteät valaisimet.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, vintti, ulkovarasto

  Materiaalit

  Keittiössä, olohuoneessa, eteisessä sekä kahdessa makuuhuoneessa laminattilattia, seinät tapetoitu, maalattu tai paneloitu. Takkahuoneessa, toisessa eteisessä, kodinhoitohuoneessa sekä kahdessa makuuhuoneessa muovimattolattia, seinät tapetoitu, maalattu tai paneloitu. Vessojen seinät sekä lattiat laatoitettu. Pukuhuoneessa laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuoneessa seinät ja lattia laatoitettu. Saunassa laattalattia, seinät paneloitu ja laatoitettu.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Välipohja betonia. Yläpohja puurakenteinen. Väliseinät ovat puurunkoiset / tiili. Ulkoseinät ovat pääosin puurunkoisia, levytetty.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Maalämpö. Maalämmön rinnalla on puukattila, jossa on myös öljypoltin (huom! ei kiinteää öljysäiliötä) sekä sähkövastus.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Vesikiertoinen patterilämmitys. Vanhemmalla osalla vesikiertoinen patterilämmitys, paitsi pesuhuoneessa ja saunassa vesikiertoinen lattialämmitys. Uudemmalla osalla kauttaaltaan vesikiertoinen lattialämmitys.
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Painovoimainen
  Energialuokka
  C 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Energiatodistus on laadittu 22.11.2023 ja se on voimassa kymmenen vuotta. Energiatodistus on nähtävillä välittäjän kautta.

  Tehdyt korjaukset

  Siirrytty maalämpöö. Yläkerran pesutilat on remontoitu v. 2015.

  Tila

  Pinta-ala
  73,3 ha
  Kuvaus
  Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on laatinut metsätila-arvion 24.8.2023, jonka mukaan kaupan kohteen metsätaloudellinen arvo on 248 200 €. Puuston kokonaismäärä on 6926 kuutiota, josta hakattavan metsän osuus on 783 kuutiota ja kasvatusmetsän osuus 6143 kuutiota. Puusto on pääasiassa mäntyvaltainen. Metsänhoitoyhdistyksen tekemä arvio on nähtävillä välittäjän kautta.
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, Rakennuslupa . Saarijärven tekninen toimisto Saarijärven tekninen toimisto

  Metsät ja pellot

  Metsien pinta-ala
  70 ha
  Metsien kuvaus
  Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on laatinut metsätila-arvion 24.8.2023, jonka mukaan kaupan kohteen metsätaloudellinen arvo on 248 200 €. Puuston kokonaismäärä on 6926 kuutiota, josta hakattavan metsän osuus on 783 kuutiota ja kasvatusmetsän osuus 6143 kuutiota. Puusto on pääasiassa mäntyvaltainen.
  Metsäarvio
  Kyllä
  Metsänhoitosuunnitelma
  Ei
  Muut tiedot
  Lähde.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan, lähde.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Taloon tulee kunnan vesi. Myös navettarakennukseen tulee kunnan vesi. Navettarakennukseen on mahdollista johtaa vesi lähteestä (Huom. vain kylmä vesi). Tällä hetkellä lähteen vesilinjan pumppu on rikki. Veden kulutus ollut navetan asunnossa pientä.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  Kaivot tyhjennetty kerran vuodessa. Vuoden 2023 tyhjennys on tehty.
  Jätevesihuolto
  Saostuskaivo, jätevedet menevät kahden kaivon kautta imeytykseen.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Navetan päädyssä olevasta asuintilasta(keittiö) vedet menevät navetan aikaiseen sakokaivoon. Navetan aikaista sakokaivoa ei tyhjennetä.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Saarijärven keskustan palvelut noin 12 km päässä. Keskustassa kaupat, apteekki, kirjasto, päiväkoti ja koulut sekä monipuolisesti harrastusmahdollisuuksia; uimahalli, monitoimihalli, jäähalli jne. Terveysasema keskustan tuntumassa. Halpahalli ja Lidl noin 10 kilometrin päässä.

  Lisätiedot

  Metsänhoitoyhdistyksen tekemä arvio on nähtävillä välittäjän kautta. Tarkoitus on myydä koko kokonaisuus eli rakennukset ja metsät. Mikäli rakennuksille löytyy ostaja, joka ei halua metsämaata niin siinä tapauksessa voidaan myydä rakennukset ja metsät erikseen. Kokonaisuuden hinta on 355 000 €, joka jakautuu seuraavanlaisesti; Rakennukset + noin 3,4 ha:n määräala ovat yhteensä 107 000 €. Metsät + maapohja noin 70 ha ovat yhteensä 248 000 €.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Saarijärvi OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Torikatu 5, SAARIJÄRVI

  010 256 6525 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!