Vaaksintie, Röykkä, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 84 000 € Myyntihinta: 84 000 €
Pinta-ala
14,0 ha

Myynnissä noin 14 ha:n metsätila Vaaksintien lähettyvillä. Alueella merkit, ns. ohjeelliset rajapyykit punaisin nauhoin ja kulmissa oranssit aurauskepit. Määräalan leveys noin 100m ja pituus n. 1,2 km. Ostaja vastaa määräalan lohkomiskustannuksista ja kiinteistön muodostamiskustannuksista. Alueesta on tehty Metsänhoitoyhdistyksen arvio. Se on saatavilla välittäjältä. Määräalan läpi kulkee Vaaksinoja ja siihen laskeva puro. Pyydä välittäjältä karttakuvat koskien kaavoitusta: M-8 maa- ja metsätalousvaltainen alue, jossa jossa kulttuuriympäristön kannalta arvokasta aluetta sk-4 ja luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas alue sl-10.

Ajo-ohje: aja ihan Vaaksintien päähän parkkipaikalle. Juuri enne parkkipaikkaa metsätie pohjoiseen (kiertää järven ympäri) kesämökin edestä, noin 10-20 m, niin näet punaisia nauhoja.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    566093
    Kohdetyyppi
    Metsätila
    Osoite
    Vaaksintie, 05100 RÖYKKÄ
    Omistusmuoto
    Omistus

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    84 000,00 €
    Kiinteistövero
    Ei tiedossa.

    Rakennuksen tiedot

    Kattotyyppi
    Muu
    Kattomateriaali
    Muu
    Lämmitysjärjestelmä
    Muu

    Tila

    Pinta-ala
    14,0 ha
    Kuvaus
    Metsänhoitoyhdistyksen tekemä Arvio metsäkiinteistön arvosta tehty 2023.
    Tilan jakaminen
    Voidaan lohkoa.
    Minimikoko
    140000
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Ei
    Kaavoitus
    Yleiskaava. Myytävällä määräosalla ei ole rakennuspaikkaa/rakennuspaikkoja. M8 Maa- ja metsätalousvaltainen alue. Laaja yhtenäinen metsäalue. Alueella sallitaan maa- ja metsätaloutta palveleva rakentaminen, sekä muu mitoituksen mahdollistama rakentaminen. Myytävä määräala sijaitsee kokonaan maa- ja metsätalousvaltaisella alueella M8. Sk-4, kulttuuriympäristön kannalta arvokas alue. Alueella on maisemallisia arvoja sekä rakennus ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia. Alueella tehtävien toimenpiteiden tulee olla sellaisia, että alueen ominaispiirteet säilyvät. SL-10/1, alueen osa, joka luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas. Alueella on voimassa maankäyttö- ja rakennuslain rakentamisrajoisut. Alueella on voimassa toimenpiderajoitus joka koskee mm. kaivamis-, louhimis, täyttämistöitä ja puiden kaatamista. SL-7/3, alue, joka on luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas. Nurmijärven kunta, kaavoitus, puh. 040 317 2350. Nurmijärven kunta, puh. 040 317 2350.

    Metsät ja pellot

    Metsäarvio
    Kyllä
    Metsänhoitosuunnitelma
    Ei

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Ei
    Viemäri
    Ei

    Lisätiedot

    Vaaksintien tienhoitomaksu ollut 95€/vuosi. Ostaja maksaa kiinteistön lohkomis- ja muodostamiskulut. Kiinteistö lohkotaan omaksi metsätilakseen/kiinteistöksi Vaaksala kiiteistöstä, noin 14 ha:n suuruinen "häntä". Maastossa alueella merkit. Kiinteistölle on kolme tieoikeutta (metsätietä) karttaotteen mukaisesti. Metsää voi hoitaa normaalisti kulttuuriympäristön kannalta arvokkaalla alueella (sk-4). Merkintä sk-4 koskee rajauksen länsipuolista (järven puoleista) aluetta. Pyydä välittäjältä karttaote. Luonnonsuojelullisesti erityisen arvokkailla alueilla (sl-10/1) ja (sl-7/3) puiden kaataminen edellyttää maisematyölupaa. Tämä ei tarkoita, etteikö metsää saisi hoitaa, mutta maisematyölupa tulee hakea. Määräalalla sijaitsee sl-10 alue (mätäjärvensuo). Pyydä välittäjältä karttaote.

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Liikekuja 1, KLAUKKALA

    010 254 2855 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!