Vaaksintie, Röykkä, Nurmijärvi

Velaton myyntihinta 84 000 € Myyntihinta: 84 000 €
Pinta-ala
14,0 ha

Myynnissä noin 14 ha:n metsätila Vaaksintien lähettyvillä. Alueella merkit, ns. ohjeelliset rajapyykit punaisin nauhoin ja kulmissa oranssit aurauskepit. Määräalan leveys noin 100m ja pituus n. 1,2 km. Ostaja vastaa määräalan lohkomiskustannuksista ja kiinteistön muodostamiskustannuksista. Alueesta on tehty Metsänhoitoyhdistyksen arvio. Se on saatavilla välittäjältä. Määräalan läpi kulkee Vaaksinoja ja siihen laskeva puro. Pyydä välittäjältä karttakuvat koskien kaavoitusta: M-8 maa- ja metsätalousvaltainen alue, jossa jossa kulttuuriympäristön kannalta arvokasta aluetta sk-4 ja luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas alue sl-10.

Ajo-ohje: aja ihan Vaaksintien päähän parkkipaikalle. Juuri enne parkkipaikkaa metsätie pohjoiseen (kiertää järven ympäri) kesämökin edestä, noin 10-20 m, niin näet punaisia nauhoja.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  566093
  Kohdetyyppi
  Metsätila
  Osoite
  Vaaksintie, 05100 RÖYKKÄ
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  84 000,00 €
  Kiinteistövero
  Ei tiedossa.

  Rakennuksen tiedot

  Kattotyyppi
  Muu
  Kattomateriaali
  Muu
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu

  Tila

  Pinta-ala
  14,0 ha
  Kuvaus
  Metsänhoitoyhdistyksen tekemä Arvio metsäkiinteistön arvosta tehty 2023.
  Tilan jakaminen
  Voidaan lohkoa.
  Minimikoko
  140000
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Yleiskaava. Myytävällä määräosalla ei ole rakennuspaikkaa/rakennuspaikkoja. M8 Maa- ja metsätalousvaltainen alue. Laaja yhtenäinen metsäalue. Alueella sallitaan maa- ja metsätaloutta palveleva rakentaminen, sekä muu mitoituksen mahdollistama rakentaminen. Myytävä määräala sijaitsee kokonaan maa- ja metsätalousvaltaisella alueella M8. Sk-4, kulttuuriympäristön kannalta arvokas alue. Alueella on maisemallisia arvoja sekä rakennus ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia. Alueella tehtävien toimenpiteiden tulee olla sellaisia, että alueen ominaispiirteet säilyvät. SL-10/1, alueen osa, joka luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas. Alueella on voimassa maankäyttö- ja rakennuslain rakentamisrajoisut. Alueella on voimassa toimenpiderajoitus joka koskee mm. kaivamis-, louhimis, täyttämistöitä ja puiden kaatamista. SL-7/3, alue, joka on luonnonsuojelullisesti erityisen arvokas. Nurmijärven kunta, kaavoitus, puh. 040 317 2350. Nurmijärven kunta, puh. 040 317 2350.

  Metsät ja pellot

  Metsäarvio
  Kyllä
  Metsänhoitosuunnitelma
  Ei

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei

  Lisätiedot

  Vaaksintien tienhoitomaksu ollut 95€/vuosi. Ostaja maksaa kiinteistön lohkomis- ja muodostamiskulut. Kiinteistö lohkotaan omaksi metsätilakseen/kiinteistöksi Vaaksala kiiteistöstä, noin 14 ha:n suuruinen "häntä". Maastossa alueella merkit. Kiinteistölle on kolme tieoikeutta (metsätietä) karttaotteen mukaisesti. Metsää voi hoitaa normaalisti kulttuuriympäristön kannalta arvokkaalla alueella (sk-4). Merkintä sk-4 koskee rajauksen länsipuolista (järven puoleista) aluetta. Pyydä välittäjältä karttaote. Luonnonsuojelullisesti erityisen arvokkailla alueilla (sl-10/1) ja (sl-7/3) puiden kaataminen edellyttää maisematyölupaa. Tämä ei tarkoita, etteikö metsää saisi hoitaa, mutta maisematyölupa tulee hakea. Määräalalla sijaitsee sl-10 alue (mätäjärvensuo). Pyydä välittäjältä karttaote.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Klaukkala OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Liikekuja 1, KLAUKKALA

  010 254 2855 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!