Rauhalankuja 1, Kuusankoski, Kouvola

Velaton myyntihinta 129 000 € Myyntihinta: 129 000 €
Käyttöönottovuosi 1950
Pinta-ala
114 m2
Oh, k/rt, 4mh, 2xwc, khh, psh, s, varastot.AT

Kuusankosken Pappilanpellolla, lähellä kaikkia keskustan palveluja ja kuitenkin omassa rauhassa, idyllisellä omakotitalo alueella, nopeasti vapautuva suuri ja tilava vuonna 1950 valmistunut hyvin peruskorjattu talo, jossa kuitenkin säilytetty ajan tunnelma.

Talon sisääntulokerroksessa löytyvät mm. suuri olohuone ruokailutiloineen, kaksi suurta makuuhuonetta jota voi käyttää myös harraste- ja työhuoneina, tarpeista riippuen. Yläkerrassa on iso aula, talon toinen remontoitu wc-tila sekä kaksi isoa makuuhuonetta, käynti parvekeelle, sekä runsaasti säilytystilaa. Kellarikerroksessa on mm. säilytys- ja harrastetilaa, remontoidut sauna ja pesuhuonetilat.

Lapsiperheelle tämä koti on ihana myös sijaintinsa vuoksi, perheen pienille on lähellä päiväkoti, keskustan kouluun on helppo kulkea ja ruokakaupat ovat kävelyetäisyyden päässä.

Suoritettuja korjauksia ja perusparannuksia mm. kaukolämmitys, kattoremontti, käyttövesiputket uusittu, ala- ja yläkerran wc-tilat uusittu, varaava vuolukivitakka. Pihapiirissä myös grillikota, autotalli. Oma 895 m2 tontti.

Ole yhteydessä niin käydään katsomassa, Lea Varjola 050 433 7429 tai lea.varjola@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565537
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Rauhalankuja 1, 45700 KUUSANKOSKI
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    Oh, k/rt, 4mh, 2xwc, khh, psh, s, varastot.AT
    Asuinpinta-ala
    114 m2
    Pinta-ala tiedot on saatu Kouvolan kaupungin rakennusvalvonnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteesta, jossa mainittu kerrosala 150 m2, asuinhuoneistoala 114 m2, kokonaisala 236 m2.
    Kokonaispinta-ala
    236 m2
    Käyttöönottovuosi
    1950
    Yleiskunto
    Tyydyttävä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    129 000,00 €
    Kiinteistövero
    406,47 euroa (2023)

    Kaukolämpö, kustannukset noin 2.000 euroa / vuosi. Jätteenkäsittely, yksi yhteisastia jossa mukana neljä taloutta. Tästä lasku on ollut noin 80 euroa /vuosi (lasku tullut kerran vuodessa).

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna puu- ja sähkökiukaat, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl ala- ja yläkerrassa, suihku 2 kpl pesuhuoneessa, peilikaappi, pesukoneliitäntä kellarikerros, lattialämmitys pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari, vintti, ulkovarasto, kaapistot

    Materiaalit

    1. asuinkerros: lattiat; - parkettia, seinät; - maalia, tapettia. 2. kerros: lattiat; - parkettia, seinät; - maalia, tapettia. kellarikerros, kosteat tilat: lattiat; - pesuhuoneessa laattaa, seinät; - pesuhuoneessa laattaa. Muissa tiloissa lattiat mm. laminaattia.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. 2006 vanha tiilikatto purettu ja nykyinen peltikatto aluskatteineen tällöin asennettu, samalla myös räystäskourut ja syöksytorvet uusittu. Vanhassa kuntotarkastuksessa mainittu, kattopellin alla mahdollinen aluskate ja vanha bitumihuopa sekä sen alla raakalaudoitus.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys. Kaukolämpö tullut taloon vuodesta 2008. Talossa on ollut aikaisempi lämmitysmuoto öljylämmitys, kaukolämmön tulon yhteydessä vanha öljysäiliö tarkistettiin ja puhdistettiin.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Myyjä teettää energiatodistuksen.

    Tehdyt korjaukset

    Nykyomistajan aikana tehyä; 2023 Molemmat wc-tilat remontoitu (vanhat materiaalit ja kalusteet poistettu), wc-tiloissa tehty vedeneristeet lattioihin, käyttövesi- ja viemäriputket uusittu, sekä tuuletusputki yläkerrasta kellariin uusittu. 2023 Keittiön käyttöveden, hanaputken osa uusittu. Käyttövesiputket ovat yläkerran wc-tilassa ja keittiössä pex muoviputkea, joka suojaputkessa. Kaukolämpökeskuksessa olevat kupariputket ovat vanhoja jotka eivät ole enään käytössä. Kupariputkia (käyttövesi) on ainoastaan 1. asuinkerroksen wc-tilassa, ovat pinnassa ja uusittu 2011. 2023 Ulko-ovi uusittu. 2023 Olohuoneen seinät levytetty, pohja- ja sävymaalattu, osin tasoitetapettia, listoja uusittu. Olohuoneessa uusittu myös sähköjä. 2023 Pintaremonttia, mm. sisääntulo eteisen lattia uusittu (muovimattoa), koko eteinen, yläkerran rappukäytävä, sekä makuuhuoneiden seinät maalattu, ovenkarmeja maalattu. 2023 Suihkutilassa uusittu silikonisaumat, listoja osin uusittu. Puupinnat käsitelty parafiniöljyllä. 2019 Ruokailitilan seinät ja ikkunakarmit maalattu sisäpuolelta. Edellisen omistajan aikana tehtyjä remontteja; Yläkertaan, molempien makuuhuoneiden lisäeristys (sisustuslevyjen ja puolipaneleiden avulla). 2011 Pesuhuone ja saunatilat putkitöineen uudistettu. Tällöin myös suihkupaikan viereiset , osin kosteusvaurioituneet levyseinät ja niiden väliset puurakenteet purettu. Kaikki pinnat uusittu ja märkätilojen alusta vedeneristetty. Myös kodinhoitotilan betonilattia on laatoitettu ja kyseisen tilojen viemäröinti uusittu. Saunan ikkuna uusittu. 2009 Autovaja maalattu. 2009 parveke uusittu / kunnostettu. 2008 Kaukolämpö, kelleritilojen ikkunoiden puupuntoja maalattu. 2007 Rakennuksen ulkoseinien puupintojen osittainen huoltomaalaus. 2006 Rakennuksen vanha tiilikatto purettu ja uusi pletikatto aluskatteineen asennettu, samalla myös räystäskourut ja syöksytorvet uusittu. 1999 Varaava vuolukivitakka. 1998 Yläkerran asuintilojen ikkunat uusittu. 1989-1992 Käyttövesiputkisto on uusittu, alakerran ikkunat ja saunatilat on uusittu myös tällöin. Tehty Grillikota ja aita (luvat on saatu). Muuta, edellisien omistajien aikan tapahtuneet viat KORJATTU; 1999 rakennuksen ulkopuolinen vesijohto vaurioitui ja sen seurauksena vettä vuoti kellarin lattialle. Kastuneet rakenteet kuivatettu (Munters Oy). 2007 Yläkerran parvekkeelta vuotanut vettä alapuoliseen varastoon, kosteusvaurioituneet rakenteet purettu ja varasto uudistettu nykyiseen käyttötarkoitukseen. 2010 Keittiön astianpesukaapin alusviemärin liitoksesta vuosi vettä lattiarakenteiden väliin, tällöin lattian kostuneet rakenteet kuivatettu / uusittu alan ammattilaisten toimesta. Yläpuolinen parveke on uusittu / kunnostettu 2009.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    895 m2
    Omistus
    Oma
    Maasto
    Tontilla kasvaa mm. puna- ja mustaviinimarjapensaita, karviaisia, vadelmaa sekä omanapuu.
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa . Kouvolan kaupunki Kouvolan kaupunki
    Rakennusoikeus
    250 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Kouvolan kaupunki

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Ei
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan, saostuskaivo.
    Lisätietoa kunnallistekniikasta
    Kunnnallistekniikka on käyttö- ja jäteveden osalta, mutta tontilla on myös sakokaivo, joka tyhjennetään noin kerran vuodessa. Tämä johtuu viemäriputkitusten korkeuseroista., näitä varten tarvittaisiin pumppaamo, mutta nykytilanne on toistaiseksi mahdollinen.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kouvola OP Koti Kymenlaakso Oy LKV

    Kouvolankatu 16, KOUVOLA

    010 257 7450 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!