Uistintie 10 C, Pyykösjärvi, Oulu

Velaton myyntihinta 198 000 € Myyntihinta: 198 000 €
Käyttöönottovuosi 1973
Pinta-ala
136 m2
6h, k, kh, wc, s

Viehättävä rivitalokoti Pyykösjärven läheisyydessä.

Tilava kahden kerroksen koti. Alakerrassa lämmin autotalli sekä askartelutila.

Kotia hyvin pidetty ja huollettu. Asunnossa on viihtyisä tunnelma ja remonteissa on kunnioitettu talon alkuperäistä tyyliä. Halutessaan koti on muuttovalmis, mutta pienilläkin pintaremonteilla tästä tilavasta kodista saa vaivattomasti mieleisen. Asunnossa on huolellisesti suunniteltu pohjaratkaisu, joka tarjoaa optimaalisen toimivuuden.

Ruokailutila ja olohuone muodostavan viihtyisän ja valoisan kokonaisuuden, tila tarjoaa hyvät mahdollisuudet viettää aikaa yhdessä perheen kanssa. Tilavassa keittiössä valkoiset kaapistot ja mustat kivitasot kestävät hyvin aikaa. Kodin neljä makuhuoneetta ovat tilavia, tuolle rakennusaikakaudelle tyypillisiä. Alakerran tilavassa takkahuoneessa voit nauttia tunnelmallisista hetkistä avotakan äärellä. Takkahuoneesta on käynti puistomaiselle takapihalle. Lisäksi alakerrassa on tilat tekstiilinhuollolle, vaatehuoneelle ja varastoille. Lämmin autotalli sekä askarteluhuone tarjoavat mahdollisuuden monenlaiseen harrastamiseen. Tällaista tilaa on harvoin tarjolla!

Sijainti on erinomainen! Puistomainen Pyykösjärven alue, josta on hyvät kulkuyhteydet lähialueen palveluihin. Kaupat, koulu, päiväkoti ja Oulun yliopisto ovat lähellä. Alueelta löytyvät myös hyvät ulkoilumaastot, hiihtoladut ja uimaranta.

Omatonttinen ja kaukolämmössä oleva taloyhtiö on erittäin hyvin hoidettu, eikä suurempia remonttitarpeita ole tiedossa.

Tämä upea ja tilava huoneisto tarjoaa viihtyisän ja toimivan kodin vaativampaankin makuun. Tervetuloa tutustumaan ja toteamaan sen viehätys omakohtaisesti!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    565262
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Uistintie 10 C, 90550 OULU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    6
    Huoneet
    6h, k, kh, wc, s
    Asuinpinta-ala
    136 m2
    Kokonaispinta-ala
    219 m2
    Käyttöönottovuosi
    1973
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Ikkunat ja näköalat
    Huoneiston etupiha koilliseen, Uistintien suuntaan ja näkymä Pyykösjärven suuntaan. Takapiha lounaaseen ja takapiha rajoittuu puistoalueeseen.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    198 000,00 €
    Neliöhinta
    1 455,88 €
    Hoitovastike
    534,82 €/kk
    Yhtiövastike yht
    534,82 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Ostaja maksaa kaupanteossa varainsiirtoveroa velattomasta kauppahinnasta voimassaolevien säädösten mukaisesti. Osakeluettelo on siirretty Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi alakerrassa erillinen pakastin, erillisuuni (kiertoilmauuni ja grillivastus), liesitaso, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kivitasot

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, amme, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Korkkilattia, seinät maalattu ja katto maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät tapetoitu / maalattu ja katto paneloitu. Makuuhuone 1: Parkettilattia, seinät tapetoitu / maalattu ja katto maalattu. Makuuhuone 2: Parkettilattia, seinät tapetoitu / maalattu ja katto maalattu. Makuuhuone 3: Parkettilattia, seinät tapetoitu / maalattu ja katto maalattu. Sauna: Lattia laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laattaa, katto paneloitu (alkerran katto maalattu). Eteinen: Lattia laattaa, seinät ja katto maalattu. Askarteluhuone: Betonilattia, seinät maalattu. Wc: Lattia ja seinät laattaa, katto maalattu. Takkahuone: Lattia laattaa, seinät ja katto maalattu. Alakerran varasto (eteisen yhtydessä): Maalattu betonilattia, seinät levytetty. Vaatehuone: Lattia muovimatto, seinät ja katto maalattu. Alakerran lämmin pyörävarasto: Maalattu betonilattia.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto-osakeyhtiö Lyylinrivi
    Isännöitsijä
    TaLep Palvelut, Sami Hanhela, 050 3066516, sami@talep.fi
    Kiinteistönhuolto
    Talonmies
    Asuinhuoneistoja
    6
    Autopaikat
    6 kpl
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, taloyhtiön varasto puutarhan työkaluille mm. ruohonleikkurille

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. /Puu.
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    C 2018

    Tehdyt korjaukset

    1981 Öljylämmitys muutettu kaukolämpöön. 1981 Kylmän veden, käyttövesiputkisto uusittu. 1986 Kattoremontti, muutettiin harjakatoksi. 1991 Ikkunaremontti. 1997 Julkisivun peruskorjaus. 2008 Patteriventtiilien uusiminen. 2008 Lämmityksen tasapainoitus. 2010 Katon kunnostus suunnitelman mukaan. 2011 Alakerran ulko- ja parvekeovien uusiminen. 2012 Autotallinovien, lipputangon ja postilaatikoiden uusiminen. 2013 Väliaitojen maalaus ja välikaton lisätuuletus. 2013 Paloportaiden kunnostus. 2014 Vesiliittymän tuloventtiiin uusiminen 2014 Tulovesiputken vaihto muoviseksi. 2015 Etupuolen ikkunoiden uusiminen 3 lasisiksi. 2015 Edustan maanmuotoilu ja asfaltointi. 2016 Jätekatoksen teko. 2017 Takapihan puolen julkisivuremontti. 2018 Lämmönvaihtimen uusiminen. 2022 Ilmastointikanavien puhdistus. 2022 Katon valokupujen kunnostus. 2022 Aloitettu katon kunnostus. 2023 Sadevesijärjestelmän uusiminen.. Asunnon remontit: Kotia on vuosien varrella hyvin remontoitu mm. ALAKERTA: Alakerran kylmiö purettu ja tilalle rakennettu ulkovaatteiden käyttöön varasto. Alakerran lattia päivitetty laattalattiaksi v. 1998. Kylpyhuone ja wc remontoitu sekä saunan lauteet uusittu v. 2009. Eteiseen asennettu liukuovet vaatenaulakon suojaksi, vaatehuone uudistettu. Seiniä maalattu. YLÄKERTA: Keittiön lattia uusittu korkkilattiaksi ja kaapistot v. 1998. Keittiön vaihdettu kivitasot sekä uusittu kaapin ovet v. 2008. Yläkerran makuhuoneisiin on asennettu kovapuuparkettilattia sekä uusittu makuuhuoneiden komerot 2010 -luvun alussa. Yläkerran kph:n pintamateriaalit uusittu v. 1998 ja kalusteet uusittu 2010 luvulla. Yläkerran parketti on kerran hiottu. Seiniä maalattu ja tapetoitu.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvityksen mukaiset korjaustarpeet seuraavalle viidelle vuodelle: Tontin ympärysaidan uusiminen. Julkisivun kuivajääpuhdistus ja maalaus. Katon kuntoa seurataan Vesikaton PTS-kartoituksen (2020) pohjalta. Käyttöveden linjasaneeraus.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 141 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava.

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Ruokakauppa K-Market 350 m. S-market Puolivälinkangas n. 1 km. Prisma Linnanmaa n 2,5 km. Posti S-market Puolivälinkangas n 1 km, Tuiran terveysasema n 3 km. Koulut: Paulaharjun koulu (luokat 1-6) 1,4km.Oulun yliopisto n. 2,5 km. Päiväkoti: Pyykösjärven päiväkoti n. 250 m. Pyykösjärven uimaranta n. 500m. Ulkoilureitti / hoidettu hiihtolatu n. 500 m. Oulun keskustaan n 4,5 km. Liikenneyhteydet: Järvitiellä linja-autopysäkki n. 600 m.

    Lisätiedot

    Lämmin autotalli, jossa mm. automaattinen nosto-ovi ja vesipiste. Autotallin vieressä on askarteluhuone, josta myös ulko-ovi huoneiston takapihalle.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Oulu OP Koti Pohjoinen Oy LKV

    Isokatu 14, OULU

    010 2535 400 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!