Palokaivonkuja 6 B, Etelä-Leppävaara, Espoo

Velaton myyntihinta 328 000 € Myyntihinta: 328 000 €
Käyttöönottovuosi 2008
Pinta-ala
67 m2
3 h + avok + kph + s + wc + lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k + s)

Asunnon avara ja valoisa olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja keittiöön. Huoneistossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, jotka sijaitsevat eri puolella asuntoa. Oman saunan löylyissä rentoudut pitkän viikon tai liikunnan jälkeen. Toisessa kylpyhuoneessa on erillinen wc ja tilat pesukoneelle ja pyykkihuollolle. Asunnon parvekkeelta avautuu vehreät näkymät ulkoilupoluille. Asunto on ihanteellinen valinta perheille tai pariskunnille, jotka etsivät modernia ja tilavaa asumista lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Sellon kattavat palvelut, koulut ja päiväkodit ovat kävelymatkan päässä. Leppävaaran monipuoliset ulkoilu-ja liikuntamahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Leppävaaran urheilupuistoon hurautat hetkessä vaikka pyörällä ja GoGolf Range on vieressä. Leppävaaran maauimala ja uimahalli tarjoavat hyvät puitteet uintiharrastukseen ja talvella pääset hiihtämään Leppävaaran hiihtoladuilla.

Liikenneyhteydet ovat täällä mitä parhaat kuljitpa sitten omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Leppävaaran juna-asema on kävelymatkan päässä ja omalla autolla olet valtaväylillä nopeasti. Raide-Jokeri parantaa alueen yhteyksiä entisestään.

Tätä asuntoa kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Ihastut varmasti!

Olethan pian yhteydessä niin sovitaan teille sopiva esittelyaika.

Myyntiä hoitaa Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV, puh. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    562324
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Palokaivonkuja 6 B, 02600 ESPOO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3 h + avok + kph + s + wc + lasitettu parveke (yj:n mukaan 3h + k + s)
    Asuinpinta-ala
    67 m2
    Kokonaispinta-ala
    67 m2
    Käyttöönottovuosi
    2008
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    4/5
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On, lasitettu
    Ikkunat ja näköalat
    Parveke ja sen suuntaiset ikkunat: länsi, muut ikkunat: pohjoinen
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    328 000,00 €
    Neliöhinta
    4 895,52 €
    Hoitovastike
    375,20 €/kk
    Yhtiövastike yht
    375,20 €/kk
    Vesimaksu
    26,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 26,00 €/hlö/kk, autopaikka 34,00 €/kk. Kaukolämpö. Yk 19.5.2022 päätös: hallitus valtuutetaan perimään/jättää perimättä kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoito- ja /tai rahoitusvastike. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelon MML:n sähköiseen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa kustannuksellaan tämän huoneiston osalta paperisen osakekirjan sähköistämisestä ja siihen liittyvistä kustannuksista oman pankin ja MML:n hinnaston mukaan.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin 2 kpl, AEG, alkuperäiset, keraaminen liesi, liesikupu liesikupu+suodatin, liesituuletin, astianpesukone AEG, kaapistot, kiinteät valaisimet Keittiössä, kylpyhuoneissa. Kalusteuuni AEG

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneissa, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Lattia:tammiparketti / seinä: maalattu/ katto: ruiskutasoitettu. Olohuone: Lattia:tammiparketti / seinä: maalattu / katto:ruiskutasoitettu. Makuuhuone 1: Lattia:tammiparketti / seinä:maalattu / katto:ruiskutasoitettu. Makuuhuone 2: Lattia: tammiparketti / seinä:maalattu / katto: ruiskutasoitettu. Sauna: Lattia:laatta / seinä:paneeli / katto:paneeli. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli. Eteinen: Lattia: tammiparketti / seinä:maalattu / katto:maalattu. Wc: Lattia:laatta / seinä: laatta / katto: paneeli.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Espoon Bassino
    Isännöitsijä
    Sakari Hekkala/ Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, puh. 0207 481 061, sakari.hekkala@kiinteistotahkola.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    48
    Taloyhtiössä on
    Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Tiili. Tiili/Bitumikermi.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo ja poisto. A- ja B-taloissa on lämmöntalteenotolla varustettu keskitetty huoneistokohtainen ilmanvaihto.
    Energialuokka
    F 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Energiatodistus voimassa 22.12.2024 asti

    Tehdyt korjaukset

    2021: vesikattojen kuntotarkastus ja korjaukset, 2020: puuosien maalausta talkootyönä: Jätepisteiden puukaiteet, C-talon yläsisäänkäynnin kaide, A-talon sisäänkäynnin viereinen kaide, pihapenkit 4 kpl, tuuletustelineiden penkit, C-talon sisäänkäynnin lelulaatikko, hissien hälytyspuhelimet päivitetty GSM-verkkoon, kaivonkansien madaltaminen suoritettu talkootyönä hallituksen toimesta, IV-kanavien puhdistus, parvekelasituksien korjauksia huoltoraportin mukaan, julkisivun kuntoarvio ja lausunto C-talon sisäänkäyntikatoksen vesivuodosta, 2019: A-talon julkisivun rappausvaurioiden, C-talon sisääntulon katoksen ja viemärilinjan korjaus YIT:n toimesta vastuukorjauksena, yleisten tilojen ja huoneistojen palovaroittimien uusiminen, 2018: 10-v vastuukorjauksiin liittyvät tutkimukset: katon ja ljh kuntotarkastus, kiinteistön 10-vuotisvastuutarkastus 25.5.2018, 2017: märkätilojen kuntoarvio, pohjaviemäreiden, sadevesijärjestelmän ja salaojien huuhtelu sekä kuvaus, 2015: ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, 2014: pyörävaraston rakentaminen A-talon alapohjatiloihin. Pyydä tarkempi lista välittäjältä.. Asunnon remontit: Muutostöinä rakennusvaiheessa mm. vaihdettu kaikkiin kaappeihin liukuovet. 2018: vaihdettu isomman kylpyhuoneen lipasto ja osa seinistä maalattu.

    Suunnitellut korjaukset

    2023: Huoneistokohtaisten vesimittarien asennuksen suunnittelu (3 000€), rakennusautomaatiojärjestelmän uusiminen (28 000€)

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Suunnitellut korjaukset: 2024: energiatodistus uusiminen (1 000€), vuonna 2026 toteutettavaksi suunnitellun julkisivuremontin hanke- ja toteutussuunnittelu (10 000 – 15 000€), 2025: huoneistokohtaisten vesimittarien asennus, lämmityksen perussäätö (10 000€), lukituksen uusiminen, IV-kanavien puhdistus ja säätö (7 500€), 2026: katon kuntotarkastus (2 500€), julkisivujen ja parvekkeiden korjaukset / huoltokunnostus perustuen 2021 tehtyyn kuntotarkastukseen yht. 140 000€ (sis. kaikki elastiset saumaukset), 2027: jätevesiviemärien (pysty+pohja) huuhtelu, sadevesi ja salaojien kuvaus sekä tarvittaessa huuhtelu (6 000€), 2028: märkätilojen kuntoarvio (3 500€), 2030: IV-kanavien puhdistus ja säätö (7 500€). Yhtiökokous tekee korjauksista päätökset vuosittain.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    3 129 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Espoon kaupunki, puh. 09-81821/kaavoitus

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa Sellon kattavat palvelut 0,800 km, posti Sello 1,0 km, kirjasto Sellon kirjasto 1,0 km, terveysasema Kilon terveysasema 1,3 km. Koulut: Ruusutorpan koulu (peruskoulu) 0,600 km, Kilonpuiston koulu 0,950 km, Leppävaaran koulu 1,9 km. Päiväkoti: Roosaliinan päiväkoti 0,500 km, Pilkkeen luontopäiväkoti 0,500 km, Säterinmetsän päiväkoti 0,700 km. GoGolf range 0,750 km, Palokaivon koirapuisto 0,100 km, Säterinniityn ulkokuntoilulaitteet 0,250 km Hienot maisemat peltoaukealle, vieressä siirtolapuutarha. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet Kehä I ja valtaväylille, Turun moottoritie

    Lisätiedot

    Taloyhtiöllä kaksi piha-aluetta, joissa mm. istutuksia, penkkejä ja hiekkalaatikot (2 kpl), keinut ja "hevoskiikut". Yhtiöllä on väestönsuojapaikkoja Etelä-Leppävaaran yhteisväestönsuojatiloissa. Yhtiö on osakkaana Leppävaaran Pysäköinti Oy -nimiseen pysäköintiyhtiössä. Yhtiöllä on käyttöoikeus 31 pysäköintipaikkaan siten, että kullakin huoneistolla on oikeus ensisijaisesti vain yhteen paikkaan (yhtiöjärjestyksen mukaan).

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Sammonsilta 8, ESPOO

    010 255 5930 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!