Lehmuskatu 14 A, Savio, Kerava

Velaton myyntihinta 147 000 € Myyntihinta: 127 595 €
Käyttöönottovuosi 1973
Pinta-ala
70 m2
3h + k + parv

Kolmen huoneen koti Saviolta!

Tervetuloa luonnonläheiseen asumisympäristöön, jossa yhdistyy metsäisät maisemat ja kaupunkiasumisen mukavuudet. Hyväkuntoinen hissitalon kolmio on läpitalon kulmahuoneisto, joka sopii erinomaisesti lapsiperheelle, ensiasunnon ostajalle tai miksei myös varttuneemmalle ostajalle. Taloyhtiö sijaitsee päättyvän sivukadun varrella ja lasitetulta parvekkeelta on näkymät taloyhtiöiden väliselle piha-alueelle.

Sisäpinnoiltaan koti on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja kylpyhuone on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2015. Keittiössä on molemmin puolin runsaasti säilytystilaa ja varustukseen kuuluu keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Hyvin suunniteltua pohjaratkaisua täydentää erillinen ruokailutila, joka on keittiötä vastapäätä. Makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan keittiön molemmin puolin.

Asunto Oy Kaarnapuisto on vuonna 1973 käyttöönotettu kerrostaloyhtiö, jossa on 30 asuinhuoneistoa. Taloyhtiö sijaitsee viheralueiden rytmittämässä ympäristössä ja josta on Savion juna-asemalle kävellen noin 700 m. Junalla matka taittuu Helsingin keskustaan noin 35 minuutissa. Savion palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja Savion koulu vastaa opetuksesta aina esiopetuksesta 9.luokkaan saakka.

Omalla tontillaan sijaitseva taloyhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Taloyhtiöremontit on hoidettu vuosien varrella suunnitelmallisesti ja kattavasti. Taloyhtiössä on mahdollisuus autopaikkaan ja läheinen pysäköintialue palvelee vieraspysäköintiä.

Tule ihastumaan tähän viehättävään kotiin. Varaa oma esittelyaikasi Lauralta numerosta 050 541 0171. Olet myös tervetullut yleisesittelyyn ilman ennakkoilmoittautumista.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    562221
    Kohdetyyppi
    Kerrostalo
    Osoite
    Lehmuskatu 14 A, 04260 KERAVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    3
    Huoneet
    3h + k + parv
    Asuinpinta-ala
    70 m2
    Kokonaispinta-ala
    70 m2
    Käyttöönottovuosi
    1973
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    2/6
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Ei
    Parveke
    On, lasitettu
    Parvekkeen kuvaus
    lasitettu parveke
    Vapautuminen
    Heti

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    127 595,11 €
    Velaton hinta
    147 000,00 €
    Lainaosuus
    19 404,89 €
    Neliöhinta
    2 100,00 €
    Hoitovastike
    248,16 €/kk
    Rahoitusvastike
    300,80 €/kk
    Muu vastike
    37,60 €/kk
    Yhtiövastike yht
    586,56 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, saunamaksu 7,00 €/kk, autopaikka 10,00 €/kk. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Tasauslaskuissa veloitushintoina käytetään kylmän veden osalta 3,88 eur ja lämpimän veden osalta 8,54 eur. Huoneistoa rasittava lainaosuus 19 404,89 €/30.4.2024 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Kylpyhuone, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Kellari

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, maalatut seinät. Olohuone: Laminaattilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, maalatut seinät.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Kaarnapuisto
    Isännöitsijä
    Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy /Minna Hanttu
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    30
    Taloyhtiössä on
    Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni. Betonielementti.
    Kattotyyppi
    Tasa
    Kattomateriaali
    Huopa
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 13.11.2024

    Tehdyt korjaukset

    2023 Saunaosaston peruskorjaus 2022 Vesipattereiden uudistus- ja korjaustyö kuntokartoituksessa tehtyjen päätelmien perusteella. 2020 Jätekatoksen maalaus ja kunnostus. 2019 Huoneistojen ja yleisten tilojen vesipattereiden kuntokartoitus, saunan pesutilojen kosteusmittaus, kylmäkellarin ja pihan puoleisen kuivatushuoneen kuntokartoitus. 2018 Parkkipaikan portaat uusittu ja alue asfaltoitu 2018-2019. 2017 Katon kuntoarvio. 2015 LVIS-saneeraus. 2014 Kameravalvonta. 2011 Ilmastoinnin nuohous ja lämmityksenperussäätö. 2009 Kaukolämpö ja vesiliittymän hankinta, parveke-, julkisivu- ja ikkunaurakka. 2001 Rappukäytävien maalaus. 2000 Saunaremontti. 1997 Patteriventtiilit ja linjasäädöt. 1994 Kattoremontti. 1993 Elementtisaumaus. 1992 Julkisivumaalaus.. Asunnon remontit: Laminaattilattia asennettu muovimaton päälle n. vuonna 2013.

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen kunnossapitotarveselvitys: 2023 rappukäytävän maalaus, saunaosaston peruskorjaus 2025 bitumikaton kunnostus Kunnossapitotarveselvitystä päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. Toteutettavat toimenpiteet ja hankkeet sekä niiden rahoituspäätökset edellyttävät yhtiökokouksen päätöstä.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    2 016 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Keravan kaupunki rakennusvalvonta

    Lisätiedot

    Kiinteistö sijaitsee yleiskaavaan merkityn Finavian ympäristöluvan mukaisella lentomelualueella. Maininta isännöitsijäntodistuksella: Lain mukaan purettavien materiaalien asbesti pitää kartoittaa ennen purkutöitä, jos rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994. Jos osakas aikoo remontoida tällaisessa talossa olevaa huoneistoaan, hänen tulee teetättää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!