Yläneentie 586, Oripää

Velaton myyntihinta 59 500 € Myyntihinta: 59 500 €
Käyttöönottovuosi 1896
Pinta-ala
48 m2
Tupa + mh + wc-tila + eteinen + rakentamaton vintti

OP Koti tuntee Oripään! - Viihtyisä vapaa-ajan asunto maaseudun rauhassa

Tämä viehättävä vapaa-ajan asunto sijaitsee Oripään Latvalla maaseudun rauhassa. Sinulla on nyt loistava tilaisuus päästä nauttimaan luonnonrauhasta ja rentoutumisesta arjen kiireiden keskellä, alle tunnin ajomatkan päässä Turusta.

Mökissä on kaikki mitä tarvitset mukavaan oleskeluun ja vapaa-ajan viettoon. Päärakennus on rakennettu alunperin jo vuonna 1896, mutta viime vuosien aikana mökkiä on remontoitu merkittävästi ja se onkin hyvässä kunnossa. Asuintilojen pinta-ala on noin 40 m², joten tilaa on mukavasti pienemmälle porukalle. Saunatupaa voi käyttää lisämakuutilana. Päämökissä on kaksi pönttöuunia sekä kamiina, joten voit nauttia lämmöstä oman metsän klapeilla. Sähkön vuosikäyttöarvio on vain 710 kWh/v. Kiinteistölle tulee kesävesi.

Asuinalueen palvelut ovat myös hyvin saatavilla. Oripään keskustaan on jokusen kilometrin ajomatka, josta löydät kaikki tarvittavat palvelut. Lisäksi alueella on kaunista luontoa metsineen ja peltoineen, esimerkiksi Pöytyän puolelta löydät Kuhankuonon retkeilyreitistön luontokohteet, jotka tarjoavat monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja virkistäytymiseen.

Kiinteistössä on tehty useita remontteja vuosien varrella, mm. sisäpintojen remontointi, sähköjen uusiminen, lattian korjaus sekä wc-tilan lisäys päärakennukseen. Katto on uusittu edellisen omistajan aikana. Lämmitysjärjestelmänä on pääasiassa puu. Piharakennuksessa on saunan lisäksi verstas ja varastotilaa.

Tämä on loistava tilaisuus ostaa oma vapaa-ajan asunto maaseudun rauhasta.

Varaa oma esittelyaika välittäjältämme ja tule tutustumaan tähän viehättävään mökkiin.

Esittelyt ja lisätiedot: Essi Mäkilä 040 153 3888, essi.makila@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    561418
    Kohdetyyppi
    Vapaa-ajan asunto
    Osoite
    Yläneentie 586, 32520 LATVA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    2
    Huoneet
    Tupa + mh + wc-tila + eteinen + rakentamaton vintti
    Asuinpinta-ala
    48 m2
    Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, eikä kauppa ole pinta-alaperusteinen. Kiinteistö myydään kokonaisuutena. Pinta-alat myyjältä saatujen mukaan.
    Kokonaispinta-ala
    64 m2
    Käyttöönottovuosi
    1896
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    59 500,00 €
    Kiinteistövero
    158,46€/2024

    Lämmitys: Puulämmitys, klapit omalta kiinteistöltä. Sähkö: Vuosikäyttöarvio 710 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Perusmaksu 37,20€, vedenkulutus 30m3 mukaan 37,20€. Puhtaanapito: Jätehuolto 20€/vuosi (perusmaksu) Loimi-Hämeen jätehuolto. Kiinteistövero: 158,46€/2024. . Lainhuuto- ja kaupanvahvistusmaksu tai sähköisen kiinteistökaupan asiointimaksu.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni, kaapistot, irralliset kaapistot, kiinteät valaisimet. Tiskiallas, Kaasuliesi/-uuni, tiskialtaan vesi ohjattu kaivoon, jossa hiekkasuodatus

    Pesutilat

    Sauna, puukiuas, erillinen wc pakastava wc 3/2022.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaattilattia, seinät puolipaneeli ja yläosa tapettia (takana pahvi). Makuuhuone 1: Maalattu puulattia, seinät tapetoitu. Sauna: Puulattian päällä 15mm luistonestopintainen, pinnoitettu vesivaneri.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Hirsi
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Katto uusittu edellisen omistajan aikana, ennen 6/2020.
    Lämmitysjärjestelmä
    Puu. Kaksi pönttöuunia, kamiina ja ilmalämpöpumppu.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Muu. Saunatuvassa oleva Kastorin kuparitakka sopii vain koristekäyttöön, nuohooja suositellut tunnelman luomiseksi led-valaistusta tai kynttilöitä. Nuohous suoritettu 11.9.2023.
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen. Liesituuletin (poistoilma ohjattu seinän läpi ulos)
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta

    Tehdyt korjaukset

    2024 saunatupaan asennettu sähkötakka 2022-2023 Sokkelit paikattu ja maalattu, talon ympärille tehty sepelöinti, nurkkalaudat maalattu, piharakennuksen ränni maalattu ja kunnostettu. Saunarakennuksen päätylaudat vaihdettu. 2022 Pakastava wc (3/2022) 2022 Yhden ikkunan korjaus ulkopuolelta (päätyikkuna), pihan puoleinen ikkuna entisöity/korjattu kokonaan 2022 Saunakamarin pintaremontointi ja kuparitakka sekä suojaukset, takan alusta korjattu. Saunan lattia karhennetty levyllä, suojakaiteen lisäys kiukaan eteen, muurin maalaus ja rappaus. Lauteet hiottu. Pesutilaan tehty tiskipaikka ja seinään asennettu taittuva suihkuseinä. 2021 Ilmalämpöpumppu 2021 koko talon sähköistys on uusittu 2021 saunarakennukseen vedetty sähköt 2020 Maakellarin oven uusiminen (teetetty) 2020 Lattian oikaisu ja pinnoitus 2020 Sisäpintojen remontointi, sisäikkunoiden korjaus, pönttöuunien maalaus. Kamiinan asennuksen yhteydessä rapattu väliseinä. Nurmikoiden pohjat tasoitettu nykyisen omistajan aikana. Tontin reunoille rakennettu ötökkähotelleja. Tontilla olevat kulkuväylät raivattu puutarhatrakotilla hoidettavaan kuntoon. 1988-2020 välillä tehdyt kivityöt edellisen omistajan tekemiä Katto uusittu edellisen omistajan aikana, ennen 6/2020 Edellinen omistaja levyttänyt vinttitilaa Edellisen omistajan aikana korjattu painunutta mökin kulmaa, ja alapohjaan on lisätty palkitukset, noin aikavälillä 2015-2020.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    0,6 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Kaavoittamaton, maakuntakaava, ei tiedossa. Oripään rakennusvalvonnasta ei ole löytynyt kiinteistön rakennusten rakennuslupia tai loppukatselmuspöytäkirjoja, sillä rakennukset ovat niin vanhoja. Oripään kunta
    Rakennusoikeus
    621 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Oripään rakennusjärjestyksen mukaan rakennuspaikalle sallittu kerrosala saa olla enintään 10% rakennuspaikan pinta-alasta.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kesävesi.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Kiinteistön piharakennuksen ulkoseinään tulee kesävesi. Tontin laidalla olevasta venttiilistä avataan ja suljetaan vesi. Tontin alareunassa säätökaivossa tyhjennysventtiili (vesiputkien tyhjennys ennen talvea).
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Tiskialtaan vedet menee kaivoon, jossa hiekkasuodatus. Saunan vedet todenäköisesti ohjattu talon alla olevaan suodatuspaikkaan, josta ohjautuu maan alitse maantieojan suuntaan.
    Jätevesihuolto
    Kts. lisätietoa viemäristä.

    Lisätiedot

    Pihalla mm. ruusuja, unikkoja, myrskyhattuja, luutnantin sydämiä, pioneja, mahonioita, iiriksiä, erilaisia liljoja sekä mantelipensas. Tontti tuottaa valtavasti koivua polttopuuksi, nykyisellä omistajalla yli tarpeen. Eli puut saatu omasta metsästä!

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Mökkivakuutus
    vapaa-ajan asunnolle

    Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Aura OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Turuntie 2, AURA

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!