Haukankuja 3 C, Käpykangas, Varkaus

Velaton myyntihinta 98 000 € Myyntihinta: 98 000 €
Käyttöönottovuosi 1984
Pinta-ala
92 m2
4h, k, s

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään kotiin puistoalueen viereltä! Terassilta on kaunis näkymä Hanhenkaulalle.

Asunto on kauttaaltaan vaaleasävyinen ja kauniiksi laitettu. Keittiö ja olohuone ovat vierekkäin, ikkunanäkymät ja olohuoneesta on käynti vehreälle takapihalle. Makuuhuoneita on kolme kappaletta, yhdessä on oma vaatehuone, muissa kaapistot. Sauna ja pesutilat ovat sopivan väljät ja ne on uusittu vuonna 2005. Pukuhuoneessa on säilytystilaa, pesukoneelle ja kodin hoidon tavaroille on paikka kylpyhuoneen puolella. Eteisessä on lisää säilytystilaa peiliovellisissa kaapistoissa.

Lattiat eteisessä, olohuoneessa ja keittiössä on laadukasta korkkivinyyliä. Seinät on tapetoitu tai maalattu, värit ovat vaaleaa ja harmonista läpi huoneiston.

Iso terassi takapihalla, paljon kukkaistutuksia, perennoja ja hyötykasveja sekä leikkimökki. Tämä tunnelma on nähtävä ja koettava itse paikan päällä!

Taloyhtiö on hyvässä maineessa, remontteja on tehty tasaiseen tahtiin, tehtyjen remonttien lista on varsin vaikuttava.

Sijainti on hyvä monenlaiseen elämäntilanteeseen, koulut lähellä eikä kaupungin keskustaan ole montaa minuuttia ajoa autolla.

Ole yhteydessä ja varaa oma kiireetön esittely tähän viehättävään kotiin!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    559841
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Haukankuja 3 C, 78850 VARKAUS
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    4
    Huoneet
    4h, k, s
    Asuinpinta-ala
    92 m2
    Kokonaispinta-ala
    92 m2
    Käyttöönottovuosi
    1984
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    98 000,00 €
    Neliöhinta
    1 065,22 €
    Hoitovastike
    338,10 €/kk
    Yhtiövastike yht
    338,10 €/kk
    Vesimaksu
    24,50 €/hlö/kk

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Vaatehuone

    Materiaalit

    Keittiö: Vinyylikorkki / maalattu / mfd -paneeli. Olohuone: Vinyylikorkki / tapetti / mfd -paneeli. Makuuhuone 1: Laminaatti / tapetti,maalattu / levy. Makuuhuone 2: Laminaatti / tapetti,maalattu / levy. Makuuhuone 3: Laminaatti / tapetti,maalattu / levy. Sauna: Laatta / puupaneeli / puupaneeli. Kylpyhuone: Laatta / kaakeli / puupaneeli. Wc: Laatta / kaakeli, tapetti /.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Hanhenranta
    Isännöitsijä
    Retta Services Oy, Ari Aholainen, 010 2288 230, varkaus.isp@retta.fi
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    29
    Taloyhtiössä on
    Talopesula, mankeli, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Muu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Painovoimainen
    Energialuokka
    E 2013
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä: 29.1.2025

    Tehdyt korjaukset

    2022 Kaapeli-TV järjestelmästä siirtyminen antenniverkkoon 2022 Autolämmitystolppien ja pihavalojen liittäminen yhtiön sähköliittymään 2022 Kylmiökoneiston uusiminen 2021 Kaukolämpöjärjestelmän rakentaminen (oma lämminsiirrin) 2021 Tonttiraakavesiputken rakennus ja vesiliittymä 2020 Kattojen kuntokartoituksessa havaittu korjaustarve, läpivientien kunnostus D, E ja F taloissa. 2019 Pintavesien johtaminen RMK- Palvelun suunnitelman mukaisesti A ja B- talojen edustat 2018 Lämpöjohdon saneeraus välillä lämpökeskus – A-talo, talojen A-B väli, lämpökeskus – jakokaivo D/E-talojen välissä, sekä raakavesijohdon uusiminen talousrakennuksesta em. kaivoon. 2018 Kylmävesiputkien uusiminen D ja E taloihin välissä sijaitsevasta jakokaivosta 2018 Kunnossapitokorjaus Autolämmitystolppienkoteloiden vaihto tarvittavilta osin 2018 Lämmitysjärjestelmän patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen (uusittu osassa talojen D - F pattereita vuoden 2011 putkistoremontin yhteydessä) 2018 Kunnossapitokorjaus Kattotuolien vahvistus B-talo as. 7 yläpuolelta 2018 Piharemontti D ja E talojen edustoilta ja välistä 2014 Talojen A, B ja C kattojen puhdistus, huolto ja käsittely kasvuston torjunta-aineella 2014 Ovien uusinta (huoneistojen ulko-ovet ja pihaovet sekä yhteisten tilojen ovet) 2013 Kunnossapitokorjaus Talojen D, E ja F kattojen puhdistus, huolto ja käsittely kasvuston torjunta-aineella 2013 Palokatkojen kunnostus kaikissa rakennuksissa 2013 Huoneistojen ilmastointihormien puhdistus 2013 Rakennusten räystäs- ja päätylaudoituksen, pyörävajan sekä jätekatoksen maalaus 2013 Leikkikentän kunnostus ja uusien laitteiden hankinta 2012 Talojen B ja C eteläpäätyjen routaeristysten uusinta, talojen D, E ja F sokkelien liikuntasaumojen korjaus, kaikkien rakennusten sokkelin vierustojen kunnostus ja soraistus 2012 Talojen B ja C kattoluukkujen uusinta, kattoläpivientien ja tukirakenteiden kunnostus 2012 Talousrakennuksen ulkomaalaus ja ikkunoitten kunnostus 2011 Talojen D, E ja F välisten lämpöputkien uusinta ja verkoston huuhtelu 2011 Talojen A, B ja C ilmanvaihtopiippujen pellityksen, kattoläpivientien ja tukirakenteiden kunnostus, A talon kattoluukkujen uusinta 2010 Talojen A, D, E ja F maassa olevien sadevesijärjestelmien kunnostaminen 2008 Talojen B ja C salaojituksen parantaminen 1999 Talojen B ja C yläpohjien lisälämmöneristys 1998 Lämpöjohdon saneeraus jakokaivolta D-talon nurkalla – C-taloon (metalliputki muutettu Ecoflex putkeksi) 1997 Lämpökeskuksen saneeraus ja liittyminen kaukolämpöön. Asunnon remontit: Kph, s remontoitu 2005. Wc lattia uusittu, vesikalusteet uusittu 2017. Pintaremonttia tehty, lattia uusittu oh,k,et (korkkivinyylilankku).

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: 2025 Vesikate: kuntokartoitus/vesikattojen uusiminen. 2026 Pintavesien johtaminen RMK-palvelun suunnitelman mukaisesti D- ja C-talojen edustat. Sokkelien kunnostus, hiushalkeamien tasoitus, sokkelien maalaus tai pinnoittaminen (etusijalla D-F-talot). D-F talojen yläpohjien lisäeristys

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    10 075 m2
    Omistus
    Vuokrattu
    Vuokralleantaja
    Varkauden kaupunki
    Tontin vuokra-aika
    Vuokrasopimus päättyy 31.12.2026
    Kaavoitus
    Asemakaava. Varkauden kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähin kauppa, ABC-asema n.600m. Varkauden keskustan palvelut n. 3km. Koulut: Repokankaan koulu n.1,4km. Lehtoniemen oulu n. 1,7km. Waltterin koulu ala- ja ylä-aste n. 3,8km. Lukio n. 4,5km. Päiväkoti: Päiväkoti Touhula n. 1,7km. Ulkoilureitit ja uimaranta lähellä.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Varkaus OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

    Kauppakatu 54, VARKAUS

    050 344 0808 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!