Kuningattarenranta 10, Kuningattarenranta, Loviisa

Velaton myyntihinta 795 000 € Myyntihinta: 795 000 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
113 m2
4 H + K + S + 2xKPH + KHH

Suomalaisen huippuosaamisen yhteistyön tuloksena rakennettu ainutlaatuinen, kelluva talo. Lovisea on upea valinta ympärivuotiseen asumiseen sille, jonka haluaa olla aikaansa edellä, nauttii merellä olosta ja panostaa laadukkaaseen sekä viihtyisään asumiseen. Veden ja luonnon läheisyys on ympärillä ja vuodenaikojen vaihtelua on mahdollista seurata erikokoisista ikkunoista. Oman veneen saa kiinnitettyä oman terassin reunalle. Tämä koti on suunnittelultaan ennen kaikkea tyylikäs yhdistettynä puupinnan tuomaan kodikkuuteen. Kauniiden sisätilojen rinnalle, kun liitetään jokaisesta ikkunasta näkyvä meri, on kokonaisuus täydellinen ja irtiotto arjesta on mahdollista lähes milloin vain.

Lovisea on vankan ammattitaidon tulos niin suunnittelultaan, rakennustekniikaltaan kuin materiaalivalinnoiltaan. Täysin kelluva CLT-massiivipuuelementtitalo lepää vakaasti kelluvalla perustuksellaan, joka myötäilee huomaamattomasti ympärillä ja talon alla olevaa vedenpintaa. Koti on liitetty kunnallistekniikkaan ja valokuituyhteys takaa etätöiden vaatimat hyvät yhteydet. Ja millainen maisema onkaan ylläkerran työtilasta!

Olohuoneessa huikean huonekorkeuden lisäksi vaativaa sisustussilmää varmasti miellyttää linjakkaat kierreportaat, kauniit metallikaiteet ja maadoittava tammiparketti, joka kattaa jokaisen asuinhuoneen. Märkätiloissa on taidokkaasti yhdistetty mikrosementtiä ja keraamisia laattoja puupintaa unohtamatta. Vesipisteiden työtasot ovat kauniit ja kestävät kivitasot, joita täydentää korkealaatuiset Tapwellin vesikalusteet- ja varusteet. Saunassa pääsee Tulikiven kiukaanlöylyjen lisäksi nauttimaan merimaisemista pyöreiden ikkunoiden kautta. Spa-tunnelmaa antaa upea kylpyamme, jota täydentää erillinen sadesuihku. Kylpyhuoneesta on lasiovi yläkerran terassille. Linjakkaat portaat houkuttelevat askeltamaan terassille ja pulahtamaan uimaan.

Avoimesti olohuoneen kanssa yhdessä oleva keittiö on varustettu integroiduilla Siemensin kodinkoneilla ja Arkkenin uniikeilla kiintokalusteilla. Keittiöstä on sivuovi terassille, jonka näkösuojaseinän vierustalle voi tarvittaessa laittaa vaikkapa kesäkeittiön. Kotikokille avautuvat upeat merinäkymät myös keittiön kiinteän saarekkeen takaa ja olohuoneen liukuovet avaat tilan tarvittaessa jatkumaan suoraan olohuoneesta isolle länsiterassille.

Tämä kahden kerroksen koti on varustettu kahdella makuuhuoneella ja yläkerran osittain avoin tila soveltuu työ- tai makuutilaksi. Alakerran päämakuuhuoneesta on uloskäynti ja säilytysratkaisuna on Arkkenin kiintokaapistot. Yläkerran makuuhuone on talon itäpuolella, sulavasti saunaosaston vieressä. Hyvin suunniteltuihin tiloihin sisältyy vielä alakerran pienempi kylpyhuone, tekninen tila ja yläkerrassa oleva kodinhoitohuone, jonka varustukseen kuuluu Siemensin kuivaava pyykinpesukone.

Upea, merellinen koti esitellään vain yksityisesittelyinä. Luottamukselliset yhteydenotot OP Kodin Lauraan p. 050 541 0171 tai laura.karvonen@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  559074
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Kuningattarenranta 10, 07940 LOVIISA
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  4 H + K + S + 2xKPH + KHH
  Asuinpinta-ala
  113 m2
  Kokonaispinta-ala
  128 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  sopimuksen mukaan asuntomessujen päätyttyä.

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  795 000,00 €

  Kauppahintaan kuulut vesi-, viemäri-, sähkö- ja valokuituliittymät.

  Varustus

  Keittiö

  Kodinkoneet Siemens: Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi (integroidulla höyrynpoistolla), mikroaaltouuni ja astianpesukone. Kodinkoneet integroitu kalusteisiin ja saarekkeeseen. Kiinteät valaisimet alaslasketussa sisäkatossa. Pöytätasojen materiaalina laadukkaat Tulikiven kivitasot. Korkea Tapwell vesihana. Lasiovi sivuterassille.

  Pesutilat

  Saunassa Tulikivi Kuura 6,8kW sähkökiuas. Bathlifen Trygg kylpyamme 1700*750, sadesuihku ja erillisessä tilassa wc-istuin, lavuaari allaskaapilla ja peili. Alakerran kylpyhuoneessa wc-istuimen lisäksi kääntyvä suihkuseinä ja sadesuihku sekä pyöreä ikkuna. Pesukoneliitäntä yläkerran kodinhoitohuoneessa. Yläkerran kylpyhuoneessa on sähkötoiminen pyyhekuivain. Allastasot ovat Tulikiven kivitasoja.

  Materiaalit

  Keittiössä ja tuulikaapissa laattalattiat, muissa asuinhuoneissa tammiparketit. Kylpyhuoneissa ja kodinhoitohuoneessa sekä saunassa mikrosementtilattiat. Asuintilojen seinät kuultovahattu CLT/ DOLT. Sisäkatot kuultomaalattua DOLT-leyvä. Kodinhoitohuoneessa ja kylpyhuoneissa sekä wc:ssä seinät osittain mikrosemonttiä, osittain laattaa.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. CLT eli ristiinliimattu massiivipuuelementit (kuusi).
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Pelti
  Lämmitysjärjestelmä
  Muu
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Swegon Casa W3 koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla ja kosteudenpoistolla.
  Energialuokka
  B 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Päivitetty Energiatodistus tilataan lopputarkastuksen jälkeen.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  650 m2
  Omistus
  Vuokrattu
  Vuokralleantaja
  Loviisan kaupunki 0203263-9
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 28.5.2083
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa , käyttöönottotarkastus. Kyseessä on W/a Kelluvien asuinrakennusten korttelialue. Korttelialueelle saa sijoittaa kelluvia pientaloja ja niitä palvelevia kelluvia venevajoja, talousrakennuksia ja saunoja sekä laitureita, käyntisiltoja, kiinnitysjärjestelyjä ja muita rakenteita. Korttelialueella sallitaan asuin- ja majoitustilat. Asemakaavaan liittyy korttelia 1057 koskeva rakentamistapaohje. Loviisan kaupunki puh: 019 5551
  Rakennusoikeus
  170 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Loviisan kaupunki

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Osuus vesialueisiin
  Lisätiedot
  Loviisanlahti
  Vesistön tyyppi
  Meri

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Viemäri
  Kyllä
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  Vesi- ja viemäriliitokset kelluvassa kadussa. Viemäri rakennettu paineviemärinä.

  Lisätiedot

  Vuokrasopimuksen tarkoittama vuokra-alue on asemakaavan mukainen rakennuspaikka nro 1 korttelissa 1057. Vuokra-alue on merkitty vuokrasopimuksen liitekarttaan vihreällä reunavärillä. Vuokraoikeuden lisäksi vuokraoikeuteen sisältyy käyttöoikeus korttelialueiden AH käyttämiseksi asumista palvelevina yhteiskäyttötiloina. Kohde luovutetaan ostajalle valmiina ja viimeisteltynä koko kauppasumman maksamisen jälkeen erikseen sovittavana ajankohtana. Kohde on Asuntomessujen käytössä 6.8.2023 saakka.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Paasikivenkatu 3, KERAVA

  010 254 2520 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!