Haukantie 9 A, Riihikallio, Tuusula

Velaton myyntihinta 105 000 € Myyntihinta: 102 863 €
Käyttöönottovuosi 1985
Pinta-ala
34,5 m2
1h + kk + s

Siistikuntoinen rivitaloyksiö Riihikalliossa.

Tässä kodissa on onnistunut tilaratkaisu ja se on helppo sisustaa. Valoisa olohuone on mukavan kokoinen ja sen sivuun jää makuualkovi, johon mahtuu parisänky. Kompakti keittiö on alkovin vieressä ja sieltä löytyy kaikki oleellinen. Viihtyisyyttä asuntoon tuo oma sauna. Kylpyhuoneeseen mahtuu myös pesutorni. Säilytystilaa on runsaasti eteisen kaapistossa.

Huoneistolle kuuluu oma varastotila, joka on huoneiston pihalla. Sähköpistokepaikka on vuokrattavissa taloyhtiöltä. Taloyhtiössä on tehty runsaasti remontteja vuosien saatossa. Lämmitysmuotona on kaukolämpö.

Sijainti lyhyen kävelymatkan etäisyydellä Riihikallion palveluista. Hyrylän keskustaan matkaa noin 4 km. Hyvät julkiset kulkuyhteydet esimerkiksi pääkaupunkiseudun sekä Keravan suuntaan.

Voisiko tämä olla sinun? Myös sijoittajalle hyvä valinta. Sovi esittely ja tule tutustumaan!

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    558008
    Kohdetyyppi
    Rivitalo
    Osoite
    Haukantie 9 A, 04320 TUUSULA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    1
    Huoneet
    1h + kk + s
    Asuinpinta-ala
    34,5 m2
    Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta 34,5
    Kokonaispinta-ala
    34,5 m2
    Käyttöönottovuosi
    1985
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1/1
    Hissi
    Ei
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    Ei
    Ikkunat ja näköalat
    Olohuoneen ikkunan näkymät ovat etupihalle ja ilmansuunta on itä.
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    102 862,67 €
    Velaton hinta
    105 000,00 €
    Lainaosuus
    2 137,33 €
    Neliöhinta
    3 043,48 €
    Hoitovastike
    151,80 €/kk
    Rahoitusvastike
    43,44 €/kk
    Yhtiövastike yht
    195,24 €/kk
    Vesimaksu
    20,00 €/hlö/kk

    Pesutupamaksu 10 €/kk. Huoneistoa rasittava lainaosuus 1447,58 € / 31.07.2023 ja 689,75 € / 2.12.2023 täsmäytetään taloyhtiön toimesta viimeistään lainan poismaksun yhteydessä. Lainaosuus voidaan täsmäyttää kaupanteon yhteydessä erillisellä lainaosuuslaskelmalla, jonka kustannuksista vastaa ostaja.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin 2001, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin aktiivihiilisuodatin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Laminaatti lattia, seinät maalattu. Olohuone: Laminaatti lattia, seinät maalattu. Sauna: Lattia laatoitettu, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Lattia laatoitettu, seinät kaakeloitu. Eteinen: Lattia muovimattoa, seinät maalattu. Alkovi: Laminaatti lattia, seinät maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Metsonkulma
    Isännöitsijä
    Mio Isännöinti Oy Tarja Kilgast
    Kiinteistönhuolto
    Huoltoyhtiö
    Asuinhuoneistoja
    52
    Autopaikat
    50 kpl, 2 kpl
    Taloyhtiössä on
    Talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, taloyhtiölaajakaista (Elisa)

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Betoni
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Pelti. Saumattu pelti.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Vesikiertoinen patterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 1.1.2029

    Tehdyt korjaukset

    2023: Grillikatoksen kunnostus. Piha-alueiden kunnostus. 2022: Kuntoarvio. 2021: Luhtikäytävien ikkunoiden uusiminen. 2020: Salaojien kuvaus ja pesu. 2019: Huoneistojen välisten ritiläaitojen korjaus + maalaus. Huoltomaalauksia tehtiin huoneistojen varastoihin ja osaan valkoisista puurakenteista. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, korjaus, mittaus sekä säätö. Luhtikäytävä- sekä huoneistonumerovalaisinten vaihto. Huoltorakennuksen huippuimurin uusiminen. Radonmittaukset 14 huoneistossa. 2 radonimurin huolto. Huoneiston B12 kosteusvauriokorjaus. 2018: Huoneiston G48 kosteusvauriokorjaus. Radonkorjaukset 6 huoneistossa. Energiatodistus. Uusi mankeli. 2017: Kattojen uusiminen (+ uudet tikkaat, kulkusillat, lumiesteet, rännit ja syöksytorvet). Huippuimureiden uusiminen ja lisälämmöneristys yläpohjiin. Radonmittaukset 5 huoneistossa, radonkorjaukset 2 huoneistossa. 2016: Lämmönjakokeskuksen uusiminen. Patterivuodon korjaus ylähuoltorakennuksen päätyvarastossa. Radonmittaukset 4 huoneistossa, radonkorjauksia. 2015: Pysäköintialueiden ja käytävien asfaltointi. Yläparkkipaikan laajennus ja lämpötolppien uudelleensijoitus + johdotus. Radonmittaukset 2 huoneistossa, radonimurin korjaus. Vesivahinkokorjaus putkiliitoksen vuodosta hormissa (huoneistot C17 ja C19). 2014: Postilaatikoiden uusiminen. Pihavalojen uusiminen. Radonmittaus 3 huoneistossa. 2013: Kopolaattojen kolmen huoneiston kylpyhuoneissa. Radonmittaus 1 huoneistossa. Putkivuodon korjaus ylähuoltorakennuksen kerhotilassa. 2012: Huoneistojen ulko-ovien uusiminen, lukitusten uusiminen. Parkkialueen valaistuksen uusiminen. 2011: Kaapeli-TV, Elisa. 2010: Ikkunoiden ja pääovien huoltomaalaus. Elementtisaumojen uusiminen. Luhtikäytävien ikkunoiden huoltokorjaus ja -maalaus. 2009: Pesutuvan pyykinpesukone uusittu. 2008: Lämmitysjärjestelmän tasapainotus ja patteriventtiilien vaihto sekä raikasilmaventtiilien asentaminen yläkerran huoneistoihin (nyt venttiilit kaikissa huoneistoissa). Rakennuslupien hankkiminen aiemmin tehtyihin luhtikäytävien ja terassien lasituksiin. Lämmityspumppujärjestelmän uusiminen. 2007: Ilmastoinnin nuohous ja säätö. Autosähköpaikkojen korjaus + lisäys. Pihateiden kunnostus sekä rakennusten puuosien maalaus. 2005: Käyttövesiputkiston uusiminen. Kosteusvauriokorjaukset 11 huoneistossa + sadevesiputkisto. Salaojat (D-, E-, ja F-talot) + massanvaihto + kuivaus ja rännikaivot + katon huolto. 2003: Kylpyhuonekorjauksia ja radonkorjauksia.

    Suunnitellut korjaukset

    Ylimääräinen yhtiökokous 23.1.2024: Hallitus esittää, että urakka rahoitetaan Uudenmaan Osuuspankista haettavalla max. 300.000,00 euron rahoituksella. Laina on aluksi remonttitililimiitti, joka muutetaan remontin valmistuttua velkakirjalainaksi. Lopullisen lainan aika 20 v ja korkosidonnaisuus 6 kk tai 12 kk euribor. Urakan valmistuttua osakkailla on mahdollisuus maksaa osuutensa kerralla pois ennen lopullisen lainan nostamista. Isännöitsijä valtuutetaan sopimaan lainan ehdoista. Hyväksyttiin hallituksen esitys yksimielisesti ja valtuutettiin isännöitsijä sopimaan lainan ehdoista sekä panttaamaan lainan vakuudeksi yhtiön kiinteistöön olevat panttikirjat sekä allekirjoittamaan asiakirjat. Ikkuna- ja oviurakan hankeosuus arviolaskelman mukaan 34,5 m² asunnon osuus urakasta tulisi olemaan 3 762,27 €

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Hallituksen ehdottamat korjaukset ja muutokset: Pihan ja piharakenteiden kunnostus ja viihtyisyyden parantaminen. Huoneistojen ikkunoiden ja terassinovien uusiminen. Sähköautojen latausmahdollisuuden selvittäminen. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    12 398 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Tuusulan kunta

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: Lähikauppa Alepa, apteekki, pitseria n. 650 m. Hyrylän keskustan kattavat palvelut n. 4 km. Koulut: Riihikallion koulu n. 700 m. Päiväkoti: Tuusulan kunta päiväkoti Pellava n. 650 m. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki vieressä ja Tuusulan väylälle n. 700 m.

    Lisätiedot

    Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!