Teräskuja 6 B, Kuurinniitty, Espoo

Velaton myyntihinta 448 000 € Myyntihinta: 448 000 €
Käyttöönottovuosi 2008
Pinta-ala
104 m2
Oh, 2 mh, h, k, ph, s, khh, 2 wc

Mukavaa asumista tarjoava omakotitalo vehreässä asuinympäristössä!

Alakerran asuintilat ovat yhdessä tasossa ja tilaa riittää hyvin arkeen ja askareisiin. Olohuoneesta on käynti tilavalle katetulle terassille, jossa on mukava grillailla kesällä perheen ja ystävien kesken.

Alakerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on avattu olohuoneeseen päin. Sen saa muutettua erilliseksi makuuhuoneeksi rakentamalla väliseinän. Kaksi suihkua käsittävän pesuhuoneen yhteydessä on kodinhoitohuone ja lisäksi alakerrassa on kaksi erillistä wc:tä. Pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone on saneerattu kesäkuussa 2018. Hyvin varustettu keittiö tarjoaa hyvät puitteet kokkailuun ja kaappitilaa on riittävästi. Keittiössä on myös viinikaappi. Asuinkerros on yleisilmeeltään hyvässä kunnossa eikä tarvetta merkittäville remonteille ole.

Talon toisessa kerroksessa on virallisesti käyttöullakko/varasto, jonka aiemmat omistajat ovat muuttaneet monitoimitilaksi. Tilassa on aula, kaksi väliseinillä erotettua tilaa sekä erillinen wc.

Talon päädyssä on erillinen kylmä ulkovarasto ja paikoitustilaa useammallekin autolle. Lisäksi talolle johtavan mäen yläpäässä on mahdollisuus pitää yhtä autoa.

Tervetuloa esittelyyn tutustumaan tähän kivaan kotiin!

Lisätietoja ja esittelypyynnöt: Anders Ågren / OP Koti p. 050-452 0331, anders.agren@op.fi

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  554049
  Kohdetyyppi
  Omakotitalo
  Osoite
  Teräskuja 6 B, 02750 ESPOO
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  4
  Huoneet
  Oh, 2 mh, h, k, ph, s, khh, 2 wc
  Asuinpinta-ala
  104 m2
  Espoon kaupungin Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan asuinrakennuksen kerrosala on 120 m2, kokonaisala 201 m2 ja asuinpinta-ala on 104 m2.
  Kokonaispinta-ala
  156 m2
  Käyttöönottovuosi
  2008
  Yleiskunto
  Tyydyttävä
  Kerros
  Sauna
  Kyllä
  Vapautuminen
  Heti

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  448 000,00 €
  Kiinteistövero
  780 €/v

  Sähkönkulutus v. 2023 1.6.2023 saakka on ollut 11420 kWh

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappi UPO (korkea malli), pakastekaappi UPO (korkea malli), keraaminen liesitaso ja alla kalusteessa uuni, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, viinikaappi, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali melamiini/puujäljitelmä.

  Pesutilat

  Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone (pesuhuone), kaksi erillistä wc:tä alakerrassa, yksi yläkerrassa. Kaksi suihkua pesuhuoneessa. Peilit yläkerran wc:ssä, peilikaappi kummassakin alakerran wc:ssä, allaskaappi kaikissa wc-tiloissa, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys pesuhuoneessa, kiinteät valaisimet. Pesuhuone, sauna ja kodinhoitohuone saneerattu v. 2018 vesivahingon takia.

  Materiaalit

  Keittiö: Parkettilattia, maalatut seinät, välitila kaakeloitu. Olohuone: Parkettilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 1: Parkettilattia, tapetoidut. Makuuhuone 2: Parkettilattia, maalatut seinät. Makuuhuone 3: Parkettilattia, maalatut seinät (RT/MH). Kodinhoitohuone: Laattalattia, kaakeloidut seinät. Sauna: Laattalattia, puupaneelit. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeloidut seinät (pesuhuone). Eteinen: Parkettilattia, maalatut seinät. Wc: Kaikissa kolmessa wc:ssä laattalattia ja kaakeloidut seinät.

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Puu. Puuelementtirunkoinen omakotitalo, jonka julkisivut ovat pääsääntöisesti rapattua harkkoa.
  Kattotyyppi
  Harja
  Kattomateriaali
  Tiili
  Lämmitysjärjestelmä
  Sähkö. Takka, ei varaava.
  Lämmönjakojärjestelmä
  Sähköpatterilämmitys
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen tulo, koneellinen poisto ja lämmön talteenotto.
  Energialuokka
  D 2018
  Lisätietoa energiatodistuksesta
  Laadittu 12.12.2023

  Tehdyt korjaukset

  Aiemman omistajan ilmoitus suoritetuista korjaus- ja parannustoimenpiteistä ja hankinnoista: 2008: Postilaatikko 2009: Takan rakentaminen, multa tukimuurin taakse 2010: Sokkelikivetykset seinien viereen, lisämulta nurmialueelle, kivituhka piha-alueelle, pihalaatoitus/työ, tukimuurit/työ, muuri- ja pihakivet, alaterassin ja portaiden rakentaminen, ilmastointityöt yläkertaan. 2010: Sähköliittymän laajentaminen, piha-alueen valaistus ja pistorasiat, vesikouru etuterassille, viinikaappi, jääkaappi/pakastin yhdistelmä, astianpesukone, alakerran wc:n muutostyö, yläkerran wc:n rakentaminen, sisäportaiden rakentaminen, seinien tapetointi, sisäseinän rakentaminen (keittiö/olohuone). 2010: Siirtonurmi, seinien vieruskivetykset, rinteen ja tukimuurin peruskorjaus sekä ylämutkan oikaisu, pihan asfaltointi. 2011: Pihakiviä varaston ympärille, sähkölaitteiston tarkastus, salaojan kuvaus, lämpökuvaus. 2012: Päädyn vesieristyksen rakentaminen.

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  611 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 3.5.2007. Espoon kaupunki Helsingin kaupunki
  Rakennusoikeus
  122 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Espoon kaupungin Rakennusvalvontakeskuksen päätösasiakirja, pvm. 3.5.2007 mukaan kaavanmukainen rakennusoikeus on 122,2 k-m2. Tehokkuusluku on e=0,20.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Kyllä
  Käyttövesi
  Kunnan.
  Lisätietoa käyttövedestä
  Kts. johtokartta.
  Viemäri
  Kyllä
  Lisätietoa viemäristä
  HSY, kts. johtokartta.
  Jätevesihuolto
  Kunnan.
  Lisätietoa kunnallistekniikasta
  HSY, kts. johtokartta.

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Lähin kauppa K-market Kuurinniitty n. 1 km etäisyydellä. Koulut: Ymmerstan koulu (luokat 1-6) kävellen n. 1,8 km, autolla n. 7 min ajomatka. Olarin koulu (luokat 7-9) kävellen n. 1,9 km, autolla n. 12 min. Päiväkoti: Muutaman kilometrin säteellä useita, mm. Ymmerstan päiväkoti kävellen n. 1,7 km etäisyydellä. Liikenneyhteydet: Bussilla Linja 118, juna-asemat Tuomarila, Koivuhovi (kävellen n. 2 km) tai Kauniainen

  Ajo-ohjeet

  Talon sijaitsee jyrkähkön mäen alla. Talon päädyssä on paikoitusalue 3-4 autolle ja mäen päällä on paikka yhdelle autolle.

  Lisätiedot

  Lisätietoja pinta-alasta ja rakennusoikeudesta: Leimatun pääpiirustuksen pvm. 23.2.2007 (pohja, hormisto, pinta-alat) mukaan talon huoneistoala on 104 m2, rakennuksen ala 120 m2, kerrosala 120 m2 ja kokonaisala 120 m2. Toimeksiantajan käsitys pinta-alasta: 1. kerroksen kerrosala 120 m2, käyttöullakon kokonaisala n. 52 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu eikä monitoimitilaksi muutetusta yläkerran käyttöullakosta/varastosta ole saatavilla virallista pinta-alatietoa.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Espoo OP Koti Uusimaa Oy LKV

  Sammonsilta 8, ESPOO

  010 255 5930 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!