Tuuliviirinkuja 22, Hyrylä, Tuusula

Velaton myyntihinta 549 000 € Myyntihinta: 549 000 €
Käyttöönottovuosi 2009
Pinta-ala
158 m2
5 h, k, s, 2 x kph, erillis-wc, vh, autokatos

Koti, jota aurinko rakastaa.

Sisään astuttaessa eteen avautuu näkymä, joka miellyttää varmasti myös vaativaakin kodinetsijää. Kauniit, ilmavat portaat kohoavat yläkertaan ja huikeaan huonekorkeuteen avautuva olohuone suorastaan kylpee luonnonvalossa isojen, lähes koko talon korkeuteen ulottuvista ikkunoista. Olohuone yhdistyy saumattomasti ruokailutilan kautta linjakkaaseen keittiöön, jonka avoimuus ei jätä kokkia yksin seurusteluhetkinä. Tulikiven takka antaa sekä tunnelmaa että lämpöä kaukolämmön rinnalle ja koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla huolehtii miellyttävästä sisäilmasta.

Alakerrassa on yhtenäisten oleskelutilojen lisäksi kirjastohuone, josta ikkunat sekä Tuuliviirinkujalle että lasitetulle terassille. Laadukkaasti rakennettu sauna ja pääkylpyhuone ovat vaivattomasti lasiterassin välittömässä läheisyydessä vilvoittelua varten. Käytännöllinen kodinhoitohuone on järkevästi keittiön vieressä ja tilasta on käynti myös sisääntulopihalle. Vaatehuone ja tekninen tila ovat rinnatusten kodinhoitohuoneen vieressä.

Yläkerrassa on normaalia korkeampi huonekorkeus, jota viisto sisäkatto korostaa antaen valon päästä tilaan vapaasti moneen suuntaan olevista ikkunoista. Päämakuuhuoneesta on käynti tilavalle ja varsin suojaisalle parvekkeelle. Muut kaksi makuuhuonetta ovat aulan toisella puolella rinnatusten ja molempiin sopiin tilavasti parivuoteen lisäksi myös työpiste. Yläkerran kylpyhuone on käytännöllisesti aulatilan päädyssä ja viehättävä pieni ikkuna sallii luonnonvalon tähänkin tilaan.

Asuintilat on kokonaisuudessa suunniteltu ajatuksella, mikä yhdistää sujuvasti tyylikkyyden ja kodikkuuden. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä. Asumista palvelevat lasiterassin jälkeen lasikaiteella rajattu terassi, joka jatkuu talon sisääntuloon. Aina vihreä tuija-aita antaa yksityisyyttä takapihalle, jossa on nurmialuetta sekä erilaisia koriste- ja hyötykasveja. Keväällä saa ihailla luumupuun kukinnasta ja syksyllä mongolianvaahteran syysasu on sykähdyttävä. Sisääntulopihan rajaa toiselta sivulta kahden auton katos, jonka päädyssä on sähkölämmitteinen ulkovarasto.

Kuntotarkastuksessa hyvässä kunnossa olevaksi todettu Kastelli-koti on loistava valinta, jos haluat nauttia aamukahvistasi nousevan auringon valossa ja ottaa vastaan illan lempeät auringonsäteet joko takapihan terassilla tai yläkerran suojaisalla parvekkeella. Tämä koti on sinulle, joka arvostat läheistä sijaintia niin Hyrylän keskustan palveluihin kuin luonnonläheisyyttä ja lähietäisyydellä olevia ulkoilureittejä sekä Tuusulanjärveä.

Pääset tutustumaan tähän kotiin vain yksityisesittelyiden kautta, joten ole yhteydessä puhelimitse OP Kodin Lauraan, niin katsotaan sopiva aika kiireettömään esittelyyn.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    550794
    Kohdetyyppi
    Omakotitalo
    Osoite
    Tuuliviirinkuja 22, 04300 TUUSULA
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5 h, k, s, 2 x kph, erillis-wc, vh, autokatos
    Asuinpinta-ala
    158 m2
    Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupa-asiakirjoihin.
    Kokonaispinta-ala
    189 m2
    Käyttöönottovuosi
    2009
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    549 000,00 €
    Kiinteistövero
    835,12 /v. 2023

    Kaukolämmön kulutus on nykyisillä asukkailla (2 hlöä) ollut 20 Mw vuodessa (n.1650 euroa/v) ja sähkön kulutus 7000 kWh vuodessa. Kaukolämmön kulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta sekä käyttöveden kulutustottumuksista ja vastaavasti sähkönkulutus on suuresti riippuvainen sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi Whirlpool alkuper., pakastekaappi Whirlpool alkuper., erillisuuni AEG 2019, induktioliesi Whirlpool alkuper., liesituuletin Savo (huippuimuri alkuper. ), mikroaaltouuni Whirlpool alkuper., astianpesukone Whirlpool alkuper., kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaattitaso.

    Pesutilat

    Saunaremontti 2014 Sunsaunan toimesta, 2014 ikikiuas pilari 6 kWh, yläkerran kylpyhuoneessa kääntyvät suihkuseinät, alakerran kylpyhuoneessa tuplasuihkut, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä kodinhoitohuoneessa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. suihkusekoittajat ja suihkut vaihdettu molempiin kylpyhuoneisiin 2020.

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Maalatut seinät, laattalattia, välitilalevy. Olohuone: Maalatut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Makuuhuone 1: Maalatut/tapetoidut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Makuuhuone 2: Maalatut /tapetoidut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Makuuhuone 3: Maalatut /tapetoidut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Kodinhoitohuone: Laattalattia, kosteantilan tapetti, liukuovi. Sauna: Laattalattia, leppäpaneeli, lauteet lämpökäsitelty haapa. Kylpyhuone: Laattalattia, laatta seinät, katot leppäpaneelikatto. Eteinen: Kostean tilan tapetti, tammiparketti (alkuperäinen). Wc: Laattalattia, laatta seinät, katot leppäpaneelikatto. Alakerran kirjastohuone: Maalatut seinät, tammiparketti (alkuperäinen). Vaatehuone: muovimatto, maalatut seinät. Tekninen tila: betonilattia, maalatut seinät. Tuulikaappi: laattalattia, maalatut seinät.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Peltikate Ruukki Classic, villaeriste, välipohja puurakenteinen, tuulettuva alapohja (ontelolaatta).
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Muu. Vesikate pesty 2021.
    Lämmitysjärjestelmä
    Kaukolämpö. Alakerrassa vesikiertoinen lattialämmitys, yläkerrassa vesikiertoiset patterit.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
    Energialuokka
    C 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 24.3.2033.

    Tehdyt korjaukset

    2022 Autokatoksen ja etuoven Iiiketunnistimien uusiminen 2021 Lämmönvaihtimen uusiminen 2021 Kattojen pesu 2021 Eteläseinien, asuintalo ja varasto, eteläseinien huoltomaalaus 2020 Pesuhuoneen sekoittajien ja suihkujen uusiminen 2020 Liesituulettimen kanavan nuohous 2019 Verisure hälytysjärjestelmän asennus 2019 Sähköinen lukko pääoveen 2018 Uudenmaan pelastuslaitos tarkastus (palohälyttimet lisätty). 2018 Terassin laajennus ja terassin ja parvekkeen lasikaiteet 2018 Pihan kiveys 2018 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 2018 Erkkerin lasitus, katon ja lattian uusiminen 2015 Roskakatoksen rakentaminen 2015 Pihatien muurin rakentaminen 2014 Saunan uusiminen, lauteet ja kiuas

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    623 m2
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Asemakaava (sitova tonttijako), poikkeamispäätös. Voimassa olevan AP-24 kaavoituksen mukaisesti kyseessä on asuinpientalojen korttelialue, jolle saa rakentaa kytkettyjä tai erillisiä pientaloja. Alueella on erillinen sitova tonttijako. Tuusulan kunta rakennusvalvonta
    Rakennusoikeus
    216 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Asuinrakennuksen osalta rakennusoikeus ylitetty 2,8 % ja tälle haettu ja poikkeuslupa. Lisäksi haettu rakennuslupa autokatos-/varastorakennukselle 19 m2, joka käytetty.

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Kunnan.
    Viemäri
    Kyllä
    Jätevesihuolto
    Kunnan.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Ei

    Lisätiedot

    Kuntotarkastettu 03/2023 ja tarkastuksessa havaitut asiat ovat lähinnä parannusehdotuksia, pienimuotoisia korjauksia tai talon normaaliin huoltoon liittyviä asioita.

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

    Paasikivenkatu 3, KERAVA

    010 254 2520 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!