Långvikintie 65, Tvärminne, Hanko

Velaton myyntihinta 795 000 € Myyntihinta: 795 000 €
Käyttöönottovuosi 2013
Pinta-ala
150 m2
5h, k, pkh, kph, khh, s

Merellisten maisemien, oman rannan ja loistokkaan huvilan yhdistelmä Hangon historiallisessa Tvärminnessä hurmaa ja huumaa varmasti jokaisen. Tämä nyt myynnissä oleva viiden huoneen, keittiön ja monen lisätilan käsittävä loma asunto on pulpettikattoinen Herralatalo, joka on rakennettu vuonna 2012. Oman tontin pinta ala on 1,3888 ha.

Kiinteistöllä on omaa itään päin suuntautuvaa rantaviivaa noin 50 metriä. Ranta on hiekkapohjainen ja lapsiystävällinen. Vesijättö on lunastettu kiinteistöön kuuluvaksi. Rannan näköalat pitää itse kokea, on laimeaa sanoa, että meri on kaunis ja maisemat koukuttavat katsomaan niitä kohden yhä uudelleen ja uudelleen.

Korkealaatuiset rakennusmateriaalit, kiiltelevät laattalattiat ja saumattomasti huoneesta toiseen jatkuva viehättävyys sekä avarat ja valoisat huoneet ovat tämän asunnon tunnusmerkkejä. Eteisestä lähtevä aula jakaa tilat merenpuoleisiin ja metsän puoleisiin huoneisiin. Keittiö, olohuone ja yksi makuuhuone katselevat merelle päin ja kolme muuta makuuhuonetta vastakkaiseen suuntaan.

Olohuoneessa on alas asti olevat suuret ikkunat kahdella seinällä, joten valo ja maisemat tulvivat sisään. Tilassa on hyvin tilaa sekä isommalle ruokailuryhmälle että myös olohuoneen kalustukselle. Myös makuuhuoneet ovat tilavia ja kauniiksi tapetoituja suurine kaapistoineen.

Saunoja on kiinteistöllä kaksi, toinen on erillinen rantasauna, jossa on puukiuas ja postikorttimaisen kauniit maisemat ikkunasta. Päätalon saunassa on kaunis Harvian Globe-sähkökiuas, katon paneeleissa ledien luoma tähtitaivas, mustanpuhuvat paneeliseinät yhdistettynä puunvärisiin lauteisiin. Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin kirsikkana kakussa saunassa on ikkuna suoraan pukuhuoneen puolelle ja siitä edelleen ulos upeisiin merimaisemmin.

Pihamaalla on myös istutuksia, puita sekä autotalli, autokatos ja varasto. Rannan puoleisella pihalla on paljon nurmikenttäistä tilaa, jonka laittamiseen puutarhasisustaja voi antaa itsensä innostua ja tehdä kahvitteluterasseja, vaikka auringon mukaan paikkaa vaihtaen.

Tämän sopimuksen mukaan vapautuvan lomakodin kunto on erittäin hyvä, minkäänlaista remonttia ei ole tarvetta tehdä. Talon pääasiallinen lämmitysjärjestelmä on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lämmitystä tukee olohuoneessa oleva varaava takka. Kiinteistöllä on oma vedenpuhdistuslaite teknisessä tilassa sekä oma porakaivo. Viemäröinti johtaa umpisäiliöön ja harmaavesi imeytyskenttään.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    550781
    Kohdetyyppi
    Mökki tai huvila
    Osoite
    Långvikintie 65, 10900 HANKO
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h, k, pkh, kph, khh, s
    Asuinpinta-ala
    150 m2
    Kokonaispinta-ala
    200 m2
    Käyttöönottovuosi
    2013
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    Sauna
    Kyllä
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    795 000,00 €
    Kiinteistövero
    1442,48 euroa (v. 2024)

    Kokonaissähkönkulutuskustannus 96 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (0,13 c/kWh) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 6 500 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.”

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappipakastin kaksoisovilla ja laatikoilla, erillisuuni, keraaminen liesi Miele, liesituuletin, leivinuuni Haudutusuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone Miele, kaapistot Puustelli, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas Talossa, puukiuas Rantasaunassa, kylpyhuone, erillinen wc, suihku x 2, amme, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Koko kiinteistössä, kiinteät valaisimet. Mielen pyykinpesukone kuuluu kauppaan

    Säilytystilat

    Ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu. Olohuone: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu. Makuuhuone 1: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Makuuhuone 2: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Makuuhuone 3: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Makuuhuone 4: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu /tapetoitu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, maalattu. Sauna: Laattalattia, paneloitu. Kylpyhuone: Laattalattia, kaakeliseinät. Eteinen: Marmori kivilaatta Carrara polished, maalattu. Wc: Marokossa käsintehdyt laatat, kaakeliseinät / maalattu.

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu. Herrala-talo.
    Kattotyyppi
    Pulpetti
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Maalämpö. Varaava takka.
    Lämmönjakojärjestelmä
    Lattialämmitys vesi
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmön talteenotto
    Energialuokka
    Ei energiatodistusta
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1,4 ha
    Omistus
    Oma
    Tie perille
    Kyllä
    Kaavoitus
    Rantaosayleiskaava, yleiskaava, suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 2012, poikkeamispäätös. Hangon kaupunki Hangon kaupunki
    Rakennusoikeus
    200 m2
    Lisätietoja maapohjasta
    Rakenusoikeus 150m2 + 50m2

    Rantaoikeudet

    Ranta
    Oma ranta
    Lisätiedot
    ,
    Rannan pituus
    noin 50 m
    Rannan suunta
    Itään
    Vesistön tyyppi
    Meri

    Vesi ja viemäröinti

    Vesijohto
    Kyllä
    Käyttövesi
    Porakaivo.
    Lisätietoa käyttövedestä
    Oma vedenpuhdistuslaite
    Viemäri
    Kyllä
    Lisätietoa viemäristä
    Viemäröinti umpisäiliöön 7,5m3. Harmaavesi imetyskenttään
    Jätevesihuolto
    Umpisäiliö, maahanimeyttämö.
    Jätevesi-selvitys tehty
    Kyllä

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Mökkivakuutus
    vapaa-ajan asunnolle

    Tutustu Pohjola Mökkivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Kemiö OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Arkadiantie 5, KEMIÖ

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!