Hakalantie 18 A, Lapila, Kerava

Velaton myyntihinta429 000 € Myyntihinta: 429 000 €
Käyttöönottovuosi2024
Pinta-ala
107 m2
4-5h + k + s

Uusi upea paritalokoti näyttävällä rinnetontilla Lapilan puistomaisella asuinalueella! Erinomainen sijainti, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässa Keravan juna-asemasta. Tämä koti on suunniteltu kestämään aikaa ja helpottamaan asukkaittensa arkea.

Tämän kodin ehdoton kruunu on hulppea olohuone näyttävine ikkunoineen! Boschin kodinkoneilla varustettu keittiö on erotettu olohuoneesta omaksi tilakseen saarekkeella, johon liesituuletin on integroitu ja tilan avoimuus on saatu säilytettyä tästäkin kohtaa. Olohuoneeseen mahtuu isompikin sohvaryhmä ja ruokapöydälle on oma paikkansa kulmassa. Koko olohuoneen levyinen, katettu parveke on varsinkin kesäaikaan upea oleskelutila.

Olohuoneen rinnalla on nyt kaksi makuuhuonetta ja sisääntulokerroksessa on yksi makuuhuone, joka soveltuu erinomaisesti myös työhuoneeksi. Pienellä vaivalla myös ruokailutilan saa muutettua yhdeksi lisähuoneeksi, vaikkapa vieraille tai tv-huoneeksi.

Sisustussuunnittelija on panostanut tila- ja materiaaliratkaisuissaan laatuun unohtamatta kuitenkaan asumismukavuutta. Kylpyhuoneissa on upeat ITALIALAISET, isot 60x120cm Saime Ferrocemento Bianco nat. seinälaatat ja lattian kalanruotolaatat ovat Unicomstarker Muse 2.0 Nero Marquinia Satin 7,4x30. Eteisessä katse kiinnittyy väistämättä tyylikkäisiin 60x60 laattoihin, jotka ovat sisääntulotilassa käytännölliset ja varsin helppohoitoiset säällä kuin säällä.

Asumista palvelevat tilat on sijoitettu sisääntulokerrokseen ja säilytystiloja on useita. Portaikon alle sijoittuvan vaatehuoneen lisäksi on hyvän kokoinen tekninen tila, jota voi käyttää myös varastona. Kodinhoitohuoneessa on reilusti kaappi- ja laskutilaa. Kummankin kerroksen kylpyhuoneet on varustettu wc-istuimin ja kaikissa märkätiloissa on lattialämmitykset.

Koti on varustettu myös ABB:n free@home-kodinohjausjärjestelmällä, jolla pystyt ohjaamaan esim. valaistusta ja lämmitystä.

Loivahko rinnetontti jättää huoneiston takapihan kokonaan suojaan rakennuksen taakse. Terassin kohdalla on huoneistojen väliin tehty näkösuojaksi aita, jonka jatkeeksi on istutettu tuijia. Mahtava paikka vaikkapa kylpypaljulle, johon on kulkuovi pation kautta.

Auton saa säältä suojaan katoksen alle ja toinen paikka löytyy tämän vierestä.

Keskustan palveluihin on alle kilometri ja perheen pienimmille löytyy päiväkoti sekä uusi Keravanjoen koulu muutaman minuutin kävelymatkan päästä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot .

Kohteen tiedot

Perustiedot

Kohdenumero
545612
Kohdetyyppi
Paritalo
Osoite
Hakalantie 18 A, 04200 KERAVA
Omistusmuoto
Omistus
Huoneluku
4
Huoneet
4-5h + k + s
Asuinpinta-ala
107 m2
Huoneistoala 107 m², kerrosala 120,2 m², kokonaisala 161,9 m². Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupa-asiakirjoihin.
Kokonaispinta-ala
161,9 m2
Käyttöönottovuosi
2024
Yleiskunto
Uusi
Kerros
Sauna
Kyllä
Vapautuminen
Heti

Varustus

Keittiö

Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi , jossa integroitu liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Boschin kodinkoneet.

Pesutilat

Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.

Säilytystilat

Vaatehuone

Materiaalit

Keittiö: laminaatti. Olohuone: laminaatti. Makuuhuone 1: laminaatti. Makuuhuone 2: laminaatti. Makuuhuone 3: laminaatti. Kodinhoitohuone: laatta. Sauna: laatta ja paneeli. Kylpyhuone: laatta. Eteinen: laatta. Wc: laatta.

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Pulpetti
Kattomateriaali
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Muu
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen, LTO
Energialuokka
B 2018
Lisätietoa energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 3.8.2031.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 341 m2
Omistus
Oma
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeus
254 m2

Vesi ja viemäröinti

Vesijohto
Kyllä
Käyttövesi
Kunnan.
Viemäri
Kyllä
Jätevesihuolto
Kunnan.

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut: Keskustan palvelut n. 850m. Koulut: Keravanjoen koulu (lk. 1-9) n. 500m. Päiväkoti: Lapilan päiväkoti n. 350m. Liikenneyhteydet: Rautatieasema n. 700m, bussit n. 300m

Asuntolaina –
Avain unelmiesi kotiin

Tutustu OP:n asuntolainaan
Asuntolainan myöntää osuuspankki

Hanki kotisi
kokoinen vakuutus

Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

Pohja

Kuvat

Sijainti

Powered by Esri

Kohdetta välittää

Kerava OP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3, KERAVA

010 254 2520 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä
Hae asuntolainaaOsuuspankista!