Matkapuhelin: 045 124 5240 veera.kallio@op.fi

Veera Kallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLat
Koulutus: Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT), Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), Laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä LVV
Matkapuhelin: 045 124 5240 veera.kallio@op.fi

Olen tarkka ja määrätietoinen asuntokaupan ammattilainen. Haastavassa markkinassa apua tuo paikallisuus sekä erinomainen yhteistyö kollegoiden kanssa.

Sisustus ja remontointi ovat minulla vahvuus, minkä ansiosta hahmotan helposti asunnon potentiaalin. Tässä työssä hienoa onkin, kun pääsee näkemään erilaisia koteja.

Tärkeintä minulle työssäni ovat kuitenkin asiakkaani. Saan olla apuna ja tukena isossa elämänmuutoksessa ja yhdessä elämän tärkeimmistä päätöksistä. Haluan olla asiakkaideni luottamuksen arvoinen ja koen jokaisen asiakkaani ansaitsevan parhaan mahdollisen palvelun. Aktiivinen yhteydenpito on minulle tärkeää, jotta molemmat kaupan osapuolet kokevat olevansa ajan tasalla ja voivat siten tehdä turvallisin mielin asuntokauppaa.

Kiinteistönvälittäjän LKV pätevyyden sain vuonna 2019. Olen myös käynyt vuoden mittaisen vahvasti lakipohjaisen kiinteistönvälitysalan koulutuksen (KiLAT). Aiempi kokemukseni on vuosien ajalta myynnin ja asiakaspalvelun parista.

Onko kodin vaihto sinulle ajankohtaista? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Kerava -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Veera Kallio
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLat
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.