Matkapuhelin: 045 124 5240 veera.kallio@op.fi

Veera Kallio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLat
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistönvälitys – liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT), Laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV), Laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä LVV
Matkapuhelin: 045 124 5240 veera.kallio@op.fi

Olen helposti innostuva, tarkka ja määrätietoinen asuntokaupan ammattilainen. OIen toteuttanut asiakkaideni asuntounelmia Uudenmaan alueella vuodesta 2018.

Sisustus ja remontointi ovat minulle mieleen, minkä ansiosta hahmotan helposti asunnon potentiaalin. Tärkeintä minulle työssäni ovat kuitenkin asiakkaat. Olen tukena ja apuna isossa elämänmuutoksessa ja yhdessä elämän tärkeimmistä päätöksistä. Haluan olla asiakkaideni luottamuksen arvoinen ja koen jokaisen asiakkaani ansaitsevan parhaan mahdollisen palvelun. Aktiivinen yhteydenpito on minulle tärkeää, jotta molemmat kaupan osapuolet kokevat olevansa ajan tasalla ja voivat siten tehdä turvallisin mielin asuntokauppaa.

Kiinteistönvälittäjän LKV pätevyyden sain vuonna 2019. Olen myös käynyt vuoden mittaisen vahvasti lakipohjaisen kiinteistönvälitysalan koulutuksen (KiLAT). Aiempi kokemukseni on vuosien ajalta myynnin ja asiakaspalvelun parista.

Onko kodin vaihto sinulle ajankohtaista? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

KeravaOP Koti Uusimaa Oy LKV

Paasikivenkatu 3 04200 KERAVA