Voionmaankatu 9 D 75, Mäki-Matti, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 65 000 € Myyntihinta: 65 000 €
Pinta-ala
152 m2
liiketila, taukotila, wc, varastotilat

Hyvällä paikalla Voionmaankadulla katutason liiketila, jossa yhtenäinen liiketila ja holvi, takaosassa taukotila, wc ja suihku. Kellarikerroksessa arkisto- varastotilaa. Oma koneellinen ilmanvaihto viilennyksellä. Yhtiössä tehty runsaasti remontteja, mm. ikkunat, käyttövesiputket, viemäripinnoitus, julkisivu- ja parvekeremontti. Kiinteistöön tehdään v. 2024 sähkö- ja hissiremontti, saunatilojen, pesulaosaston ja kellarikerroksen saneeraus,lukitusjärjestelmän uusiminen sekä salaoja- ja sadevesiremontti. Myytävien osakkeiden osuus tulevasta remontista lisäksi n.53.500 €.

Tilat on vuokrattu apteekille. Tästä hyvä, siistikuntoinen tila.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  543347
  Kohdetyyppi
  Liiketila
  Osoite
  Voionmaankatu 9 D 75, 40700 JYVÄSKYLÄ
  Huoneet
  liiketila, taukotila, wc, varastotilat
  Kokonaispinta-ala
  152 m2

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  65 000,00 €

  Rakennuksen tiedot

  Energialuokka
  F 2018

  Tehdyt korjaukset

  asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusinta -96, huoneistokohtaiset termostaatit ja lämmitysjärjestelmön tasapainoitus -99, piha-alueen pintakorjaus ja sadevesijärjestelmän korjausta-00, antenniverkoston saneeraus -05, käyttövesiputkiston ja lämmönjakolaitteiston uusinnat -04, kiinteistön julkisivusaneeraus -08, porraskäytävien ja liiketilan ulko-ovet uusittu-09, vesikaton huoltmaalaus -10, lukitussarjoituksen uusinta -10, viemäreiden pinnoitus -12, parvekeremontti -18, autotallin ovien uusiminen -18, puisteluparvekkeiden ovien ja ikkunoiden uusiminen -18, vesikaton kulkusillat -19

  Suunnitellut korjaukset

  taloyhtiössä on aloitettu kellarikerroksen yhteisten tilojen, jätekatoksen rakentamisen sekä osittaisen salaoja- ja sadevesijärjestelmän korjausten suunnittelu- ja kilpailuttamistyöt. Lisäksi yhtiökokouksessa vahvistetun pts suunnitelman mukaan v. 2022 teetetään hissien uusimiseen sekä sähkösaneeraukseen liittyvät suunnittelutyöt. Kun ko. työt on tehty, hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle päättämään ko korjauksien toteutuksista ja rahoituksesta.

  Muut tiedossa olevat korjaukset

  Yhtiökokouksessa 2019 on päätetty yhtiön maksamasta 3000 euron osuudesta vapaaehtoisissa kylpyhuonekorjauksissa. Päätös on voimassa toistaiseksi.

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!