Pahaniemenkatu 75 as, Pahaniemi, Turku

Velaton myyntihinta 248 000 € Myyntihinta: 248 000 €
Käyttöönottovuosi 1998
Pinta-ala
115 m2
5h + k + kph + s + wc + vh + käyt.ul.

Tilava paritalohuoneisto rauhallisella sijainnilla

OP Koti tuntee Pahaniemen! Neljän makuuhuoneen kaksitasoinen 1998 valmistunut paritaloasunto etsii uusia asukkaita.

Asunnossa ja taloyhtiössä on suoritettu kunto- ja kosteuskartoitus vuonna 2023. Kartoitus suoritettiin myytävässä asunnossa siäpuolisesti ja ulkoisesti kartoitettiin koko taloyhtiön rakennus. Raportin mukaan rakennus on rakentamisajankohdalleen tyypillinen. Merkittävimmät toimenpiteitä vaativat havainnot liittyvät muun muassa tiilikatteen pinnoittamiseen. Pesutilojen pinta puolisessa kosteuskartoituksessa ei todettu kohonneita pintakosteusmittauslukemia pesuvesialueella. Raportti on saatavissa välittäjältä.

Tämä paritaloasunto sijaitsee hienolla paikalla Pahaniemessä. Omalla autolla Turun ydinkeskusta on alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Julkiset kulkuyhteydet toimivat myös erinomaisesti ja kulkeminen on vaivatonta. Paritalo on asunto-osakeyhtiömuotoinen, jolloin mahdollinen varainsiirtoverosi on vain kaksi prosenttia.

Asunto sijaitsee talon puistonpuoleisessa päädyssä, joten täältä löytyy omaa rauhaa. Taloyhtiön oma tontti on reilun kokoinen ja rajoittuu kaupungin puistoalueeseen. Tontin jylhät kalliot ja korkeuserot luovat kontrastia tontilla, mutta niiden ansiosta tontti on myös suhteellisen helppohoitoinen.

Asunnon tilat ovat mukavasti kahdessa tasossa. Alakerrassa on tilava olohuone, sopivan kokoinen keittiö, yksi makuuhuone sekä wc. Olohuoneen takka tuo tunnelmaa pimeneviin talvi-iltoihin, mutta auttaa myös lämmityskulujen hallinnassa, kuten myös vuonna 2020 asennettu ilmalämpöpumppu. Yläkerrassa on lisäksi kolme makuuhuonetta, vaatehuone sekä kylpyhuone saunoineen. Grillauskaudella olohuoneen viereinen terassi pääsee myös oikeuksiinsa.

Koulutaival alkaa täällä Aunelan koulussa, joka on alle kilometrin etäisyydellä. Gatorade Center ja Messukeskus lukuisine tapahtumineen ovat täällä myös lyhyen kävelymatkan päässä. Ruissalon upeat ulkoilumaastot ovat niin ikään lähietäisyydellä. Länsikeskuksenkin lukuisten palveluiden äärelle täältä on helppo kulkea.

Kuulostaako tämä uudelta kodiltasi? Tule ja ihastu!

Kirsi Kivimäki, p.050 4783158 tai kirsi.kivimaki@op.fi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

    Kohteen tiedot

    Perustiedot

    Kohdenumero
    542869
    Kohdetyyppi
    Paritalo
    Osoite
    Pahaniemenkatu 75 as, 20210 TURKU
    Omistusmuoto
    Omistus
    Huoneluku
    5
    Huoneet
    5h + k + kph + s + wc + vh + käyt.ul.
    Asuinpinta-ala
    115 m2
    Kokonaispinta-ala
    125 m2
    Käyttöönottovuosi
    1998
    Yleiskunto
    Hyvä
    Kerros
    1-2/2
    Hissi
    Kyllä
    Sauna
    Kyllä
    Parveke
    On
    Parvekkeen kuvaus
    Koilisen suuntaan
    Ikkunat ja näköalat
    Koilinen/Kaakko/Luode, Vehreät näkymät
    Vapautuminen
    Sopimuksen mukaan

    Hintatiedot

    Myyntihinta
    248 000,00 €
    Neliöhinta
    2 156,52 €
    Hoitovastike
    200,00 €/kk
    Yhtiövastike yht
    200,00 €/kk

    Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Kokonaissähkönkulutuskustannus on vuonna 2022 (12 kk) ollut 2 144 euroa, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 2022 ollut 14 757 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön sekä auton päivittäisen latauksen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Mikäli osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, vastaa ostaja omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

    Varustus

    Keittiö

    Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.

    Pesutilat

    Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (khh), suihku x 2, suihkuseinä, peilit ph, peilikaappi khh, kaapit, allaskaappi khh, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys khh + ph + s + k, kiinteät valaisimet. vesiallas kiukaassa

    Säilytystilat

    Vaatehuone, ulkovarasto

    Materiaalit

    Keittiö: lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto maalattu. Olohuone: lattia pyökkiparketti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Makuuhuone 1: lattia muovimatto, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 2: lattia laminaatti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Makuuhuone 3: lattia laminaatti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Kodinhoitohuone: lattia laatoitettu, seinät laatoitettu, katto maalattu. Sauna: lattia laatoitettu, muuten kautaaltaan paneloitu. Kylpyhuone: kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 4: lattia laminaatti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Rappuset/osittain eteinen: seinät lasikuitutapetti. Yläaula: lattia parketti, seinät lasikuitutapetti, katto maalattu.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimi
    Asunto Oy Turun Puistokallio
    Isännöitsijä
    Jukka Karppinen
    Kiinteistönhuolto
    Osakkaat
    Asuinhuoneistoja
    2
    Taloyhtiössä on
    Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan

    Rakennuksen tiedot

    Rakennusmateriaali
    Puu
    Kattotyyppi
    Harja
    Kattomateriaali
    Tiili
    Lämmitysjärjestelmä
    Sähkö
    Lämmönjakojärjestelmä
    Sähköpatterilämmitys
    Ilmanvaihtojärjestelmä
    koneellinen poisto
    Energialuokka
    D 2018
    Lisätietoa energiatodistuksesta
    Viimeinen voimassaolopäivä 28.8.2033

    Tehdyt korjaukset

    ulkoseinien huoltomaalaus 2017, kiinteistön väliaita uusittu 2017, sähkölukuot ulko-oviin 2017, kiinteistön takapihan aita uusittu 2022, ilmanvaihdon puhdistus 2022, Kuntokartoitus; koko rakennuksen ulkopuoli , as 2 myös sisältä 2023, nuohous vuosittain. Asunnon remontit: Huoneistossa: mh ja oh pinnat uusittu 2020, keittiön kaappien ovet maalattu, tasot uusittu, hanat uusittu 2020, khh hanat ja allas uusittu 2019, pesuhuoneen suihkut uusittu 2019, ilmalämpöpumppu asennettu 2020, kettiön kodinkoneet uusittu 2018, liesituuletin uusittu 2021

    Muut tiedossa olevat korjaukset

    Kunnossapitotarveselvitys: - 2024-2025: Lämminvesivaraajien uusiminen - 2024-2025: Salaojien kuvaus - viiden vuoden sisällä: Rakennuksen katon tiilikatteen pinnoitus

    Tontti ja kaavoitus

    Tontin pinta-ala
    1 507 m2
    Omistus
    Oma
    Kaavoitus
    Asemakaava. Turun kaupunki

    Palvelut ja liikenneyhteydet

    Palvelut: ruokakauppa: Sale Jyrkkälä, posti: K-citymarket Länsikeskus, kirjasto: Aunelan kirjasto, terveysasema: Pansion terveysasema. Koulut: Aunelan koulu. Päiväkoti: Vienola, Härkämäki. Gatorade Center lähellä. Liikenneyhteydet: Föli (32, 12, 42), hyvät omalla autolla

    Asuntolaina –
    Avain unelmiesi kotiin

    Tutustu OP:n asuntolainaan
    Asuntolainan myöntää osuuspankki

    Hanki kotisi
    kokoinen vakuutus

    Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
    Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

    Pohja

    Kuvat

    Sijainti

    Powered by Esri

    Kohdetta välittää

    Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

    Brahenkatu 11 G, TURKU

    010 2569 118 Katso puheluhinnat

    Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
    Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

    Pyydä esite välittäjältä
    Hae asuntolainaaOsuuspankista!