Hiirolantie 59, Sattula, Hattula

Velaton myyntihinta 105 000 € Myyntihinta: 105 000 €
Pinta-ala
5 000 m2

Mökkitontti luonnonkauniin Lehijärven rannalla.

Rantatontti loma-asunnolle ja/tai pientalotontti ja rantaviivaa. Kauniin Lehijärven rannalla. Myydään myös erikseen.

1) Loma-asunto, rantaviivaa yhteensä n. 70 m (RA-1 ja osa MY) - noin 5.000 m2 / Hinta 105.000 € 2) Pientalotontti ja rantaviivaa noin n. 20 m (AP ja osa MY) - noin 7.900 m2 / Hinta 75.000 € Molempiin mahdollista lunastaa lisää rantaa.

3) Koko kiinteistö, rantaviivaa yhteensä n. 150 m - noin 21.100 m2 / Hinta 190.000 €

Rakentamattomat tontit. Lähellä luontoa ja silti vain vartin ajomatka Hämeenlinnan palveluihin ja 10 minuuttia moottoritielle.

Mahdollisuus lunastaa myös koko kokonaisuus. Soita ja sovi oma esittelyaikasi.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  531657
  Kohdetyyppi
  Vapaa-ajan tontti
  Osoite
  Hiirolantie 59, 13720 PAROLA
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  105 000,00 €

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  5 000 m2
  Omistus
  Oma
  Maasto
  Lisäksi: Oikeudet yhteisiin vesialueisiin: Yhteinen vesialue 82-425-876-7, Yhteinen vesialue 82-425-876-12
  Tie perille
  Kyllä
  Kaavoitus
  Yleiskaava, osayleiskaava. Hattulan kunta Hattulan kunta.
  Rakennusoikeus
  150 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Kaavamerkinnät. Ranta: - Kaavamerkintä RA-1: Loma-asuntoalue. Merkinnällä on osoitettu mitoitetut loma-asuntoalueet. Luku merkinnän alapuolella osoiottaa rakennuspaikkojen enimmäismäärän alueella. - Määräys: Alueen rakennusten tulee sijoittua ympäröivään rakennuskantaan ja maisemaan niin, että muodostuu sopusuhtainen kokonaisuus ja rantamaiseman luonnonmukaisuus säilyy. - Suositus: Rannan ja rakennusten välissä tulee säästää tai istuttaa suojaavaa puustoa. Suositeltava rakennustyyppi on puurakenteinen ja harjakattoinen. - Rakennusoikeus enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Rantaan rajoiuttuvilla lomarakennuspaikoilla kuitenkin enintään 150 k-m2. Muutoin rakentamisessa noudatetaan kunnan rakennusjärjestystä. Ranta / Kaavamerkintä MY: - Maa- ja metsätalousvaltainen elue, jolla on erityisiä ympäristöarvoja. - Merkinnällä on osoitettu rauhoitettujen ja uhanalaisten eliölajien esiintymisalueet sekä Kanta-Hämeen perinnemaisemakohteet. Luku merkinnän alapuolella viittaa kaavaselostuksen kohdeluetteloon. - Määräys: Rauhoitettujen ja uhanalaisten eliölajien esiintymisalueiden hävittäminen ja heikentäminen on kielletty. - Suositus: Aluetta hoidettava laadittavan erillisen hoito- ja käyttösuunnitelman mukaisesti. - Jos alueelle hakee rakennuspaikkaa, se vaatii poikkeusluvan. Jatkuu kohdassa lisätietoja.... ---> . .

  Rantaoikeudet

  Ranta
  Oma ranta
  Lisätiedot
  1) Rantaviivaa RA-1osa (rantatontti) n. 70m. 2) Rantaviivaa AP osa (Hiirolantien yläpuolinen osuus): Rantaviivaa MY -osasta n. 20 m Molempiin mahdollista lunastaa lisää rantaa. 3) Rantaviivaa koko konaisuus (ranta RA-1 ja MY) yhteensä n. 150 m.
  Rannan pituus
  noin 70 m
  Rannan suunta
  Etelän puoleinen ranta.
  Vesistön tyyppi
  Järvi
  Lisätietoa vesistöstä
  Lehijärvi.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Viemäri
  Ei
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Hattula Golf noin 2,2 km Parolan panssarimuseo noin 4,5 km Hki - Tampere moottoritie noin 5,5 km (Parolan liittymä) Parola noin 6,7 km Hämeenlinnan keskusta noin 12 km Tawast Golf noin 12 km Aulanko ja golfkentät Hugo ja Eversti noin 16,9 km Linna Golf noin 23 km Tampere noin 68 km Helsinki noin 115 km .

  Lisätiedot

  Kaavamerkinnät / Jatkuu ... Hiirolantien yläpuoli: - Kaavamerkintä AP: Pientalovaltainen asuntoalue. Uudet alueet merkitty värireunuksella. - Määräys: Rakennusten tulee sopeutua ympäröivään rakennuskantaan ja maisemaan niin, että muodostuu alueittain yhtenäinen kokonaisuus. Kulttuurimaisema-alueella (MA) tulee rakentamisessa erityisesti huomioida alueen maiseman arvot. - Suositus: Rakennusten ulkoasun, värityksen, materiaalien ja mittakaavan tulee noudattaa alueen perinteistä tapaa ja tyyliä. Suositeltava rakennustyyppi on puuverhoiltu ja harjakattoinen. Uusien alueiden toteutus tulee perustua yksityiskohtaiseen maankäytön suunnitteluun tai poikkeuslupamenettelyyn. - Rakennusoikeus enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Rantaan rajoittuvilla lomarakennuspaikoilla kuitenkin enintään 150 k-m2. Muutoin rakentamisessa noudatetaan kunnan rakennusjärjestystä.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Hämeenlinna OP Koti Häme Oy LKV

  Raatihuoneenkatu 21-23, HÄMEENLINNA

  010 254 9007 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!