Kohteessa esittely ma 29.7. klo. 17:00 - 17:30.
Esittelijä:Pasi Pitkänen, 0500 522 229, pasi.pitkanen@op.fi

Hovineidonkatu 9 A, Herttuankulma, Turku

Velaton myyntihinta 294 100 € Myyntihinta: 117 628 €
Käyttöönottovuosi 2023
Pinta-ala
59 m2
3h, kt, vaateh, s, p

OP Koti tuntee Linnakorttelin!

HERTTUAN KODIT OVAT VALMIINA, MUUTTAMAAN PÄÄSET VAIKKA HETI!

NYT KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ AJANKOHTAISET EDUT: - tontinlunastusosuuden suuruinen hyvitys asunnon hinnasta - 6 kk vastikkeet (rahoitusvastikkeet ja pääomavastikkeet) veloituksetta - autopaikka puoleen hintaan Nämä edut ovat voimassa toistaiseksi.

Ajo on Tukholmankadun puolelta, vieraspysäköinti löytyy pihakannelta. Tutustumaan pääsemme mm. kalustettuun mallihuoneistoon ja viihtyisästä korttelipihasta on jo iso osa valmiina.

Asunto Oy Turun Herttua on seitsemän kerroksinen kotitalo, josta löytyy yhteensä 37 viihtyisää ja toimivaa kotia. Hyvien kulkuyhteyksien päähän niin keskustasta kuin yliopistoltakin on tarjolla asuntoja kompakteista pikkukodeista aina isompiin perheasuntoihin. Tyylikäs tiiliverhoiltu talon on valmistunut lokakuussa 2023.

Herttuan vankan julkisivun sisältä löytyvät hyvin varustellut kodit, joissa on kaikki kohdallaan viihtyisää elämistä varten. Kaikkiin asuntoihin avaruutta ja valoa tuovat joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, joista pihan puoleiset on lasitettu. Osassa ylimpien kerroksien asunnoista saadaan nauttia joko Turun linnan näkymistä tai merimaisemasta.

Tulevan Linnakorttelin rakennuksista on Herttua valmistumisjärjestyksessä kolmas ja seuraavatkin yhtiöt ovat jo pitkällä Kahdessa ensimmäisesä yhtiössä asutaan jo.Korttelin suojatulla sisäpihalla sijaitsee mukava ja monikäyttöinen pihatalo, joka on yhteiskäytössä. Pihatalossa on kahden saunan lisäksi kotoisa kerhotila, jossa on mahdollista järjestää vaikka perhejuhlia. Pihan suojaisalla leikkialueella ja monitoimikentällä on turvallista temmeltää tai vaikkapa grillailla kesäiltoina. Pihakannen alta löytyy parkkialue autoille ja runsaat istutukset talojen väleissä sekä viereiset puistoalueet lisäävät viihtyisyyttä.

Asunto Oy Turun Herttua sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan.

Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina upeaksi uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi, Linnakaupungiksi. Turun sataman uusien ja kehittyvien kortteleiden tyylit ja toiminnot sekoittuvat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, vaikka jokaisella alueen korttelilla säilyy oma identiteettinsä.

Hanki nyt oma, uusi kotisi Linnakorttelin Asunto Oy Turun Herttuasta!

Näin heinäkuussa, lomakuussa, joustavin vaihtoehto on varata oma esittelysi! Tervetuloa!

Herttuan asiantuntijatiimi käytössäsi:

Jukka Hairisto jukka.hairisto@op.fi puh. 050 331 6181 Pasi Pitkänen pasi.pitkanen@op.fi puh. 0500 522 229 Sanna Varjanne sanna.varjanne@op.fi puh. 040 756 9496

Katso kaikki vapaat asunnot tässä taloyhtiössä.

Siirry uudiskohdesivulle

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  523248
  Kohdetyyppi
  Kerrostalo
  Osoite
  Hovineidonkatu 9 A, 20200 TURKU
  Omistusmuoto
  Omistus
  Huoneluku
  3
  Huoneet
  3h, kt, vaateh, s, p
  Asuinpinta-ala
  59 m2
  Kokonaispinta-ala
  59 m2
  Käyttöönottovuosi
  2023
  Yleiskunto
  Uusi
  Kerros
  6/7
  Hissi
  Kyllä
  Sauna
  Kyllä
  Parveke
  On, lasitettu
  Ikkunat ja näköalat
  n. koillinen-kaakko, parveke sisäpihan suuntaan
  Vapautuminen
  valmis 19.10.2023
  Hinta

  Velaton hinta

  294 100,00 €

  Myyntihinta

  117 628,00 €

  Lainaosuus

  176 472,00 €

  Neliöhinta

  4 984,75 € /m²

  Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus

  34 710,00 €

  Kohde on yhtiölainoitettu - lainaosuus 176 472,00 €

  Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Lisätietoa lainaosuudesta

  Yhtiölaina: Rakennusaika + 25 vuotta valmistumisesta, 6 kk euribor + marg. 0,95 % (korkona veloitetaan aina vähintään marginaalikoron osuus), lyhennysvapaa noin 1,5 vuotta valmistumisesta. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Tasalyhennykset 6 kk välein. Korkomarginaalin tarkastus kolmen vuoden välein. Ensimmäisen kerran kolmen vuoden kuluttua kohteen hallinnon luovutuksesta lukien. Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

  Vastikkeet 19.10.2023 - 30.06.2025

  Hoitovastike

  224,20 € /kk

  Rahoitusvastike

  807,75 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 031,95 € /kk

  Vastikkeet

  Hoitovastike

  224,20 € /kk

  Rahoitusvastike

  1 437,37 € /kk

  Yhtiövastike yhteensä

  1 661,57 € /kk

  Lisää tietoa vastikkeista

  Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 31.12.2025. Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa n. 4,9 % kokonaiskorkoa (Eb 6 kk 6.9.2023 = 3,929 % + marginaali 0,95 % Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Huoneistokohtaisen lunastusosuuden suorittaneet vapautuvat tontinvuokravastikkeen maksamisesta.

  Muut maksut

  Tietoliikenneyhteysmaksu 5,00 €/kk. Mahdollinen vesimaksuennakko, etäluettavat vesimittarit, huoneistokohtainen mittaus (lämmin ja kylmä vesi). Huoneistokohtainen sähkömittaus (kph ja saunan mukavuuslattialämmitys huoneiston sähkönkulutukseen). Tontinvuokravastike: Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei vähennä tontin osuuden lunastushintaa. Vuokran suuruus maanvuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä (16.6.2022) on ollut 39.222,22 e/vuosi. Taloussuunnitelmaan tontinvuokravastike ensimmäiselle rakentamisvaiheen jälkeiselle tilikaudelle on arvioitu siten, että perusvuokraan on tehty korotus yhteensä n. 7,8 %. Todellinen elinkustannusindeksi, johon korotus on sidottu, voi poiketa arvioidusta. Tontivuokravastike on laskettu päivitettyyn hinnastoon Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahaston 29.8.2023 ilmoituksen mukaisesti, jolloin vuokranmäärä on ollut 42.819,18 e/vuosi. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin ja kulloinkin maksettavaa vuokraa tarkistetaan indeksin muutoksen mukaisesti. Perusindeksinä on marraskuun 2021 indeksiluku. Tarkistus tapahtuu aina kunkin kalenterivuoden lopussa ja tarkistettua vuokraa maksetaan 1.1. alkaen. Ensimmäistä kertaa vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla perusvuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi perusindeksillä. Tämän jälkeen vuokraa tarkistettaessa tarkistettu vuokra saadaan kertomalla tarkistushetkellä maksettava vuokra luvulla, joka saadaan jakamalla tarkistusindeksi indeksillä, jotka käytettiin vuokraa edellisen kerran tarkistettaessa. Vuokraa korotetaan ensimmäisen kerran 1.1.2023.

  Varustus

  Keittiö

  Jääkaappipakastin (4h erilliset korkeat jää- ja pakastinkaapit), erillisuuni 60 cm, induktioliesi (yksiöissä 2-levyinen), liesikupu, tilavaraus mikroaaltouunille, astianpesukone (3h ja 4h integroitu). Vakiokalusteet: Keittiön koneet valkoisia Electrolux merkkisiä, välitilassa laminaatti, työtasot laminaattipintaisia. Keittiön altaat tasoon upotettuja komposiitti altaita, kaarihana Oras Safira apk-venttiilillä. Mahdollisuus myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja. Lisätiedot materiaaliesitteestä.

  Pesutilat

  Suihku, suihkuseinä kääntyvä savun harmaa tai kirkas lasi, peilikaappi, allaskaappi. Mukavuuslattialämmitys pesuhuoneessa ja mahdollisessa saunassa (sähkö huoneiston sähköön). Liitännät ja tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Vakiokalusteet valkoisia. Mahdollisuus myös valita lisähintaisia vaihtoehtoja. Lisätiedot materiaaliesitteestä. Kylpyhuoneet ovat pääsääntöisesti kylpyhuone-elementtejä. Mahdollisessa saunassa Harvia Vega-kiuas. Lisähintainen vaihtoehto Harvia Cilindro.

  Säilytystilat

  Vaatehuone, irtaimistovarasto

  Materiaalit

  Lattiat parkettia, seinät maalattu. Kylpyhuoneessa seinä- ja lattialaatoitus. Katto paneloitu (kuusi). Mahdollisessa saunassa laattalattia, seinät ja katto paneloitu (kuusi). Mahdollisuus valita lisähintainen paneeli haapaa tai tervaleppää. Saunan ovi savunharmaa lasi.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimi
  Asunto Oy Turun Herttua
  Isännöitsijä
  Asuntopehtoori Isännöinti Oy Tuureporinkatu 6, Turku Markus Kaukovalta p. 050 536 7185
  Asuinhuoneistoja
  37
  Taloyhtiössä on
  Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, lämmin irtaimistovarasto (1 kpl/asunto)

  Rakennuksen tiedot

  Rakennusmateriaali
  Betoni. Ulkoseinät betonielementtejä, joissa paikalla muurattu julkisivu.
  Kattotyyppi
  Auma
  Lämmitysjärjestelmä
  Kaukolämpö
  Lämmönjakojärjestelmä
  Lattialämmitys vesi. Pesuhuoneissa ja mahdollisessa saunassa mukavuuslattialämmitys sähköllä (huoneiston sähköstä).
  Ilmanvaihtojärjestelmä
  Koneellinen ilmanvaihto
  Energialuokka
  B 2018

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  877 m2
  Omistus
  Valinnainen vuokratontti
  Vuokralleantaja
  Ålalandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahast
  Tontin vuokra-aika
  Vuokrasopimus päättyy 08.06.2051
  Kaavoitus
  Asemakaava. Turun kaupunki

  Lisätiedot

  Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä erillisessä puolilämpimässä autotallissa (myydään erikseen omina osakkeina) Vieraspaikat rakentuvat pihakannelle. Asunto Oy Turun Herttuan hallitsema tontti on valinnainen vuokratontti, kiinteistötunnus 853-61-20-4. Ylimmän kerroksen asunnoissa ilmalämpöpumpulle sähkö- ja reikävaraus. Materiaalit ja laitteet voivat muuttua rakennusaikana tavarantoimittajasta johtuen. Tällöin muutos korvataan vastaavalla tuotteella.

  Asuntolaina –
  Avain unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n asuntolainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Hanki kotisi
  kokoinen vakuutus

  Tutustu Pohjola Kotivakuutukseen
  Vakuutuksen myöntää Pohjola Vakuutus Oy

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

  Brahenkatu 11 G, TURKU

  010 2569 118 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!