Asunto Oy Turun Herttua

Vapaita asuntoja 22 kpl
Käyttöönottovuosi 2023

Nyt on myynnissä Asunto Oy Turun Herttua Linnakorttelissa, uudessa Herttuankulman satamakaupunginosassa. Tontilla rakennustyöt ovat käynnistyneet. Tyylikkään tiiliverhoillun talon arvioitu valmistumisaika on 10-12/2023.

Asunto Oy Turun Herttua on seitsemän kerroksinen kotitalo, josta löytyy yhteensä 37 viihtyisää ja toimivaa kotia. Hyvien kulkuyhteyksien päähän niin keskustasta kuin yliopistoltakin on tarjolla asuntoja kompakteista pikkukodeista aina isompiin perheasuntoihin.

Uusi koti, uudet kalusteet, eli 8000 euroa Kaluste Heinoset -myymälään!

Miltä tuntuisi sisustaa uusi koti kokonaan uusilla, juuri sinun valitsemillasi kalusteilla? Nyt se on mahdollista, sillä olemme luoneet Asunto Oy Turun Herttualle mukavuuskampanjan, jossa kodin oston yhteydessä ostaja saa 8000 euron kalustelahjakortin Kaluste Heinoset -kalustemyymälään. Tutustu Herttuan vapaiden kotien lisäksi Kaluste Heinoset -myymälään, ja sommittele jo mielessäsi uusia huonekaluja tulevaan kotiisi: https://kalusteheinoset.fi/ Kampanjan ehdot Kalustelahjakortti-kampanjan edun lunastaaksesi, Asunto Oy Turun Herttuan kodin asuntokaupat tulee olla tehtynä vuoden 2022 loppuun mennessä. Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Kampanjatarjous on aina talouskohtainen, ja yksittäisen kampanjatarjouksen voi lunastaa yhdestä ostetusta kodista per taloyhtiö.

Herttuan vankan julkisivun sisältä löytyvät hyvin varustellut kodit, joissa on kaikki kohdallaan viihtyisää elämistä varten. Kaikkiin asuntoihin avaruutta ja valoa tuovat joko ranskalaiset tai avarammat parvekkeet, joista pihan puoleiset on lasitettu. Osassa ylimpien kerroksien asunnoista saadaan nauttia joko Turun linnan näkymistä tai merimaisemasta.

Kun valitset kotisi rakentamisen alkuvaiheessa pääset myös tekemään kaikki materiaali- ja kalustevalinnat juuri omaan makuusi sopiviksi. Materiaaleihin pääset tutustumaan show roomiin lähellä Herttuan työmaata. Kysythän lisää välittäjältäsi.

Tulevan Linnakorttelin rakennuksista on Herttua valmistumisjärjestyksessä kolmas. Korttelin suojatulle sisäpihalle rakennetaan mukava ja monikäyttöinen pihatalo yhteiskäyttöön. Pihataloon tulee kahden saunan lisäksi kotoisa kerhotila, jossa on mahdollista järjestää vaikka perhejuhlia. Pihan suojaisalla leikkialueella ja monitoimikentällä on turvallista temmeltää tai vaikkapa grillailla kesäiltoina. Pihakannen alta löytyy parkkialue autoille ja runsaat istutukset talojen väleissä sekä viereiset puistoalueet lisäävät viihtyisyyttä. Asunto Oy Turun Herttua sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Huoneistokohtainen osuus vuokranantajan omistaman tontin määräosan lunastushinnasta ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan.

Turun sataman alue kehittyy tulevina vuosina upeaksi uudeksi merelliseksi kaupunginosaksi, Linnakaupungiksi. Turun sataman uusien ja kehittyvien kortteleiden tyylit ja toiminnot sekoittuvat yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi, vaikka jokaisella alueen korttelilla säilyy oma identiteettinsä.

Hanki nyt oma, uusi kotisi Linnakorttelin Asunto Oy Turun Herttuasta!

Herttuan asiantuntijatiimi käytössäsi: Jukka Hairisto jukka.hairisto@op.fi puh. 050 331 6181 Kirsi Kivimäki kirsi.kivimäki@op.fi puh. 050 478 3158 Pasi Pitkänen pasi.pitkanen@op.fi puh. 0500 522 229 Siiri Saikkonen siiri.saikkonen@op.fi puh. 040 136 5686 Kristiina Raikasniemi kristiina.raikasniemi@op.fi puh. 050 596 0748 Sanna Varjanne sanna.varjanne@op.fi puh. 040 756 9496

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot ( 22 )
Halvin ensin
  • Uusin ilmoitus
  • Vanhin ilmoitus
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Pienin ensin
  • Suurin ensin
Ei hakua vastaavia vapaita asuntoja

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Herttua
Katuosoite
Hovineidonkatu 9, Herttuankulma, Turku
Asuinhuoneistoja
37
Taloyhtiössä on
Urheiluvälinevarasto, väestösuoja, lämmin irtaimistovarasto (1 kpl/asunto)

Rakennuksen tiedot

Rakennusmateriaali
Betoni. Ulkoseinät betonielementtejä, joissa paikalla muurattu julkisivu.
Kattotyyppi
Auma
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Lämmönjakojärjestelmä
Lattialämmitys vesi. Pesuhuoneissa ja mahdollisessa saunassa mukavuuslattialämmitys sähköllä (huoneiston sähköstä).
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen ilmanvaihto
Energialuokka
B 2018

Tontti ja kaavoitus

Omistus
Vuokrattu
Vuokralleantaja
Ålalandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahast
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 08.06.2051
Kaavoitus
Asemakaava. Turun kaupunki

Lisätiedot

Autopaikat sijaitsevat talon yhteydessä erillisessä puolilämpimässä autotallissa (myydään erikseen omina osakkeina) Vieraspaikat rakentuvat pihakannelle. Asunto Oy Turun Herttuan hallitsema tontti on valinnainen vuokratontti, kiinteistötunnus 853-61-20-4. Ylimmän kerroksen asunnoissa ilmalämpöpumpulle sähkö- ja reikävaraus. Materiaalit ja laitteet voivat muuttua rakennusaikana tavarantoimittajasta johtuen. Tällöin muutos korvataan vastaavalla tuotteella.

Sijainti

Powered by Esri

Kuvat

Kohdetta välittää

Turku OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Brahenkatu 11 G, TURKU

010 2569 118 Katso puheluhinnat

Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

Pyydä esite välittäjältä