Lammenpolku 8_rp, Hupeli, Jyväskylä

Velaton myyntihinta 29 000 € Myyntihinta: 29 000 €
Pinta-ala
1 264 m2

Hyvällä sijainnilla näppärän kokoinen rakennuspaikka. Rakennusoikeus 253 k-m2. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi purettavaa rakennusta. Tämä sijaitsee tilan tien puoleisessa päässä, ei rajoitu rantaan. Vaajakosken keskustaan vain pari kilometriä.

Kohdetta välittää:

Pyydä lisätietoja kohteen välittäjältä

Viesti
Etunimi *
Sukunimi *
Sukunimi *
Puhelinnumero *
Sähköposti *

Lähettämällä viestin hyväksyt palvelun ehdot.

  Kohteen tiedot

  Perustiedot

  Kohdenumero
  520942
  Kohdetyyppi
  Okt-tontti
  Osoite
  Lammenpolku 8_rp, 40800 VAAJAKOSKI
  Omistusmuoto
  Omistus

  Hintatiedot

  Myyntihinta
  29 000,00 €
  Kiinteistövero
  Ei vielä määritelty

  Tontti ja kaavoitus

  Tontin pinta-ala
  1 264 m2
  Omistus
  Oma
  Tie perille
  Ei
  Kaavoitus
  Asemakaava, yleiskaava. Jyväskylän kaupunki / kaavoitus
  Rakennusoikeus
  253 m2
  Lisätietoja maapohjasta
  Erillispientalojen korttelialue. Tonteille saa rakentaa enintään yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen.Korttelialueella on käytettävä väriltään ja materiaaliltaan toisiinsa sopivia julkisivu- ja kattomateriaaleja sekä kattokaltevuuksia.

  Vesi ja viemäröinti

  Vesijohto
  Ei
  Lisätietoa käyttövedestä
  Ostaja vastaa käyttövesiliittymän hankinnasta ja siihen liittyvistä kustannuksista, liittymän hinta 4.009 euroa (tieto saatu www.alva.fi)
  Viemäri
  Ei
  Lisätietoa viemäristä
  Ostaja vastaa jätevesiliittymän hankinnasta ja siihen liiittyvistä kustannuksista, liittymän hinta 3.751 euroa (tieto saatu www.alva.fi)
  Jätevesi-selvitys tehty
  Ei

  Palvelut ja liikenneyhteydet

  Palvelut: Vaajakosken palvelut noin 2 km päässä. Katso www.vayla.fi/VT-4-vaajakosken-kohdalla.fi täältä löytyy karttapiirros ja lisätietoa moottoriten rakentamisesta Vaajakosken kohdalla.

  Lisätiedot

  Kiinteistöstä myydylle ja myynnissä olevalle rakennuspaikalle tulee yksi yhteinen kulkuliittymä, joka on melko kapea autotallin kohdalla. on Noin 4,1 m leveälle rasitealueelle tulee sijoittaa ns. takatontin kulkuyhteys ja johdot (vesi- sähkö- lämpö- tele- jne.). Rasitealueen sisälle jää vanha rakennus, joka on rasitealueelta purettava. Rasitealuetta on myös autotallin ja katualueen välissä, joka kohta varataan yhteistä jätteenkeräyspaikkaa varten. Ostaja vastaa vesi- jaj jätevesiliittymäien hankinnasta ja siihen liiittyvistä kustannuksista, viemärilliittymän hinta 3.751 euroa, vesiliittymän hinta 4.009 euroa (www.alva.fi). Ostaja vastaa myös uuden sähköliittymän hankinnasta 1.785 euroa (3 x 25A, www.elenia.fi) Lohkomiskustannukset: 1.185e - 1.450 euroa. Lisäksi tulee rasitteiden perustamiskulut 145 euroa/kpl. Kulku ja johtorasitteet tulee perustaa sekä jätteenkeräyspaikka (eli rasitteiden perustuskustannukset ovat 3*145 euroa). Kun rantatontti on lohkottu (myyty määräala), toisen tontin voi muodostaa kiinteistörekisterin pitäjän päätöksellä hintaan 315 euroa. Uuden rakennusluvan myöntämisen edellytyksenä on, että kiinteistön loppuosakin muutetaan tontiksi, tästä kustannus 315 euroa. Jos ei hae rakennuslupaa, ei tontin muodostamiselle ole velvoitetta.

  Joustavalla lainalla
  unelmiesi kotiin

  Tutustu OP:n rakennuslainaan
  Asuntolainan myöntää osuuspankki

  Pohja

  Kuvat

  Sijainti

  Powered by Esri

  Kohdetta välittää

  Jyväskylä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV

  Kauppakatu 22, JYVÄSKYLÄ

  010 256 5950 Katso puheluhinnat

  Huomaathan, että OP Kodin kohdeilmoituksessa ei ole kaikkia tietoja kohteesta.
  Varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.

  Pyydä esite välittäjältä
  Hae asuntolainaaOsuuspankista!