Matkapuhelin: 0400 870 700 veli-matti.kilpelainen@op.fi

Veli-Matti Kilpeläinen

Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Kielitaito: englanti, ruotsi
Koulutus: LKV 1985, ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto YKV 1995. Olen toiminut kaupanvahvistajana vuodesta 1986 alkaen.
Matkapuhelin: 0400 870 700 veli-matti.kilpelainen@op.fi

Olen aikaisemmin toiminut yrittäjänä ja kiinteistönvälittäjänä yksityisessä kiinteistönvälityksessä Varkaudessa koko ajan ja siirryin vuoden 2015 toukokuun alusta Op Kodin palvelukseen.

Olen tehnyt urani aikana tuhansia osake-ja kiinteistökauppoja ja kaupanvahvistajanakin olen vahvistanut yli 2200 kiinteistökauppaa tähän mennessä.

Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo 41 vuotta, joten uskon tuntevani pelikentän melko hyvin Varkauden talousalueella.

Oikeastaan olen lähes koko ikäni ollut kiinteistönvälittäjänä, aloitin 22-vuotiaana nuorena miehenä ja siitä ura on jatkunut tänne saakka ja toivottavasti jatkuu vielä, sillä minulla on vielä paljon annettavaa kokemukseni kautta sekä myyjille että ostajille päätöksenteon tueksi. Lämmin kiitos tuesta ja luottamuksesta kaikille mukaville asiakkaille, jotka olette luottanut minuun näinä vuosina ja toivottavasti luotatte vielä jatkossakin.

Olen helposti lähestyttävä pitkän linjan välittäjä ja pyrin aktiivisesti ja ystävällisesti huolehtimaan asiakkaan eduista. Olen välittäjä, jonka sanaan voi luottaa.

Asuntokauppa on luottamuskauppaa, jossa parhaan onnistumisen tunteen saa tyytyväisiltä asiakkailta, jotka palaavat asiakkaiksi uudelleen ja olen saanut palvella heitä jo kolmannessa sukupolvessa tuhansien kauppojen kokemuksella.

Se tunne, kun asiat loksahtavat paikoilleen asiakkaan elämänsä suurimmassa kaupassa, on paras palkinto tässä työssä.

Vapaa-aikana harrastan yhdessä vaimoni kanssa talvisin hiihtoa, tennistä ja padelia, kesäisin tykkäämme kalastaa ja puuhastella kesämökillä.

Lisäksi meillä on kaksi ihanaa lastenlasta, joiden kanssa leikkiessä unohtuvat muut asiat.

VarkausOP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Kauppakatu 54 78200 VARKAUS

Ota yhteyttä

Varkaus -
OP Koti Itä-Suomi Oy LKV
Vastaanottaja:
Veli-Matti Kilpeläinen
Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, kaupanvahvistaja
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.