Matkapuhelin: 040 8226670 saija.hyttinen@op.fi

Saija Hyttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Kielitaito: englanti
Matkapuhelin: 040 8226670 saija.hyttinen@op.fi

Olen luotettava ja aktiivinen myynnin, markkinoinnin ja välitysalan ammattilainen. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaideni joukkoon! Vien asuntosi myyntiprosessin alusta loppuun asti tehokkaasti ja joustavasti nykyaikaisia työvälineitä hyödyntäen. Minusta saat avuksesi iloisen ja aurinkoisen välittäjän, joka välittää aidosti asiakkaistaan. Olen ystävällinen, rehellinen ja helposti lähestyttävä kiinteistönvälittäjä sekä kuuntelen aina asiakkaideni toiveita ja tarpeita sekä ajattelen joka tilanteessa heidän parastaan. Asuntokauppasi sujuvat huolettomasti ammattitaidolla hoidettuna!

Minulta löytyy Laillistetun Kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinto, jonka suoritin vuonna 2014 ja myös Kauppatieteiden maisterin ja ekonomin tutkinnot sekä usean vuoden työkokemus kiinteistönvälitysalalta. Kehitän ja ylläpidän ammattitaitoani ja lainopillista osaamistani jatkuvasti osallistumalla alan koulutuksiin. Tästä esimerkkinä on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n minulle myöntämä sertifikaatti ja Laatuauktorisoitu Kiinteistönvälittäjä -nimike.

Palvelen sinua erittäin mielelläni ja suurella sydämellä kaikissa asuntokauppaan sekä kodinvaihtoon liittyvissä asioissa! Hyödynnän markkinoinnissa myös aktiivisesti sosiaalisen median osaamistani – kohteesi nousee siis varmuudella potentiaalisten asiakkaiden silmiin useissa eri kanavissa.

Kaikkein tärkeintä työssäni minulle on, että sinä olet asiakkaanani tyytyväinen ja haluan olla luottamuksesi arvoinen. Ota yhteyttä ja tehdään unelmistasi totta!

MaskuOP Koti Lounaisrannikko Oy LKV

Keskuskaari 5 21250 MASKU

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Masku -
OP Koti Lounaisrannikko Oy LKV
Vastaanottaja:
Saija Hyttinen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.