Puhelin: 044 739 9803 Matkapuhelin: 044 739 9803 sanni.vainikainen@op.fi

Sanni Vainikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Kielitaito: englanti
Koulutus: Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puhelin: 044 739 9803 Matkapuhelin: 044 739 9803 sanni.vainikainen@op.fi

Hei, olen Sanni Vainikainen (ent. Leskinen) ja toimin kiinteistönvälittäjänä LKV:n ja LVV:n nimikkeillä. Olen ollut alalla vuodesta 2019 lähtien ja nautin työskentelystäni suuresti. Minulla on laaja-alainen kokemus kiinteistönvälityksestä ja olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua.

Työskentelytapani on asiakaslähtöinen, ja kohtaan asiakkaani aina lämpimästi. Olen ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä persoona, joka kuuntelee asiakkaitaan ja toimii johdonmukaisesti kohti tavoitteita, olipa tavoitteena kodin myynti tai uuden kodin löytäminen.

Pidän erityisesti vuorovaikutuksesta erilaisten ihmisten kanssa, ja koen, että jokainen koti on oma tarinansa. Pyrin johdattamaan myyjät ja ostajat tarinan läpi uudelle sivulle elämässään. Jokainen työpäivä on erilainen ja jokainen asunnon myynti on erilainen prosessi. On kiva olla mukana tukena ihmisten asunnonvaihdossa alusta loppuun asti.

Hyvän asiakassuhteen luomisessa panostan yksilölliseen palveluun, keskinäiseen luottamukseen, toimivaan yhteistyöhön ja kuuntelemiseen. Uskon, että yksilöllinen palvelu on tärkeää, sillä jokainen koti ja jokainen asiakas on erilainen. Luottamus on myös avainasemassa, sillä se mahdollistaa avoimen ja rehellisen kommunikoinnin asiakkaan kanssa.

Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni ja koirani kanssa harrasten. Olen energinen ja utelias persoona, joka pyrkii jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Olen iloinen ja puhelias, mutta samalla myös rauhallinen ja tarkka. Pyrin aina olemaan helposti tavoitettavissa ja selvittämään asiat ripeästi ja tehokkaasti.

Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkailleni turvallista ja ammattitaitoista palvelua, joka perustuu vankkaan tietämykseen ja kokemukseen. Koen, että olen moniottelija, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua. Olen myös kilpailuhenkinen ja tuloksia aikaansaava, mutta samalla empaattinen ja auttavainen.

Olen iloinen siitä, että olen saanut mahdollisuuden auttaa ihmisiä heidän elämänsä suurissa päätöksissä. Pyrin aina olemaan läpinäkyvä ja selkeä ja tarjoamaan asiakkailleni yksilöllisiä ja ratkaisukeskeisiä palveluita. Toivon, että voin olla avuksi myös sinulle, kun haet uutta kotia tai haluat myydä nykyisen kotisi.

JärvenpääOP Koti Uusimaa Oy LKV

Helsingintie 18 04400 JÄRVENPÄÄ

Asiakaspalautteet

Ota yhteyttä

Järvenpää -
OP Koti Uusimaa Oy LKV
Vastaanottaja:
Sanni Vainikainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Haluan arviokäynnin
Olen ostamassa
Haluan vuokrata
Haluan antaa vuokralle
Muu asia
Sähköposti
Puhelinnumero

    Olemme sinuun lähiaikoina yhteydessä.