Kiinteistönvälitys Haukipudas

OP Koti Oulu Oy LKV

Toimipisteet ja kiinteistönvälittäjät

Haukipudas

Revontie 8 90830 HAUKIPUDAS
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Löydät toimipisteemme myös näiltä paikkakunnilta

Tietoa meistä

OP Koti Oulu palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Palvelemme myös vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin ja toimitiloihin liittyvissä tarpeissasi.

Kuuntelemme pienimpiäkin toiveitasi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi myös asuntokaupan jälkeen.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme Oulun seudun kuin omat taskumme. Toimipisteemme löydät Oulusta, Haukiputaalta, Kempeleestä ja IdeaParkista. Saman katon alta saat sujuvasti myös OPn rahoitus- ja vakuutuspalvelut.

OP Oulun omistaja-asiakkaana saat 250 euron alennuksen välityspalkkiostamme (ei minimipalkkiosta). Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Kodin palkkioiden maksamiseen.

OP Kodissa kotisi myynti on osaavissa käsissä. Saat tueksesi suuren välitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntokaupoista.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Haukiputaalla sinua palvelee:

Tuomas Lähdesmäki kiinteistönvälittäjä, LKV p. 040 153 1661

Mika Väisänen myyntineuvottelija p. 0400 680 449