Matkapuhelin: 040 167 6408 erja.joukanen@op.fi

Erja Joukanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustussuunnittelija
Kielitaito: englanti, saksa
Koulutus: Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, (2013) Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAt (2015) Sisustussuunnittelija (2019) Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdollinen koulutus (restonomi AMK 1994)
Matkapuhelin: 040 167 6408 erja.joukanen@op.fi

Olen laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, toiminut vuodesta 2011 kiinteistönvälitystehtävissä. OP- ryhmässä olen ollut jo vuodesta 2007 (Pohjola vakuutus / OP-vakuutuspalvelut). Minulla on laaja työkokemus esimies-, myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä ravintola-alalta sekä asiantuntijatehtävistä vakuutuksiin liittyen. Olen myös sisustussuunnittelija ja stailaaja (Sisustusakatemia 2019).

Vapaa-ajalla pidän kotona ja puutarhassa puuhailusta. Perhe ja ystävät, hyvä ruoka ja kaunis kattaus ovat minulle tärkeitä. Puolisoni kanssa kesäisin veneilemme. Käymme usein Turussa opiskelevan tyttäremme luona. Voit löytää minut myös jäähallilta muodostelmaluistelun parista. Vuodet Oopperassa Fazer Amican myyntisihteerinä tekivät minusta opperan ja baletin ystävän.

Ota minuun yhteyttä, kun tarvitset asuntosi myyntiin, arviointiin tai vuokraukseen asiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistönvälittäjää. Sinä olet minulle tärkeä.

EspooOP Koti Helsinki Oy LKV

Länsituuli 8 02100 ESPOO

Asiakaspalautteet